Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 13/4) – Συμπληρώνεται η τετράδα του Champions League

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 13/4): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 13/4) - Συμπληρώνεται η τετράδα του Champions League

Καλαμάτα – Λεβαδειακός (15:30): Νικάει και καθαρίζει την πρωτιά ο Λεβαδειακός. Παρόλα αυτά δε πρόκειται να τρελαθούν οι φιλοξενούμενοι για τη νίκη. Στοιχηματικά βέβαια δε γίνεται να κλείσουμε τα μάτια στις αποδόσεις άνω του 2.50 για το διπλό…

Εργοτέλης – Καλλιθέα (18:00): Πέτυχε δεύτερη σερί νίκη ο Εργοτέλης επί του ΟΦΙ, παρά τα πολλά προβλήματα που έχει. Σαφώς δυσκολότερη αντίπαλος η Καλλιθέα, που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Αν ξεφύγει από το Χ, πάει προς τα δεξιά.

Ράντερς – Μίντιλαντ (19:30): Αγώνας για τα πλέι-οφ πρωταθλήματος στη Δανία. Η Ράντερς κόντρα στις ομάδες του τοπ3 δε τα καταφέρνει καλά. Ανώτερη ομάδα η Μίντιλαντ και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην ύστατη προσπάθεια που κάνει για το τίτλο. Λίγο πάνω από 2.00 η νίκη των φιλοξενούμενων.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Πρώτος αγώνα 1-0. Πολύ δύσκολο το έργο της Ατλέτικο για ανατροπή. Σίγουρα δε μπορεί να παρουσιάσει την ίδια εικόνα με το Μάντσεστερ, όπου δεν είχε καν σουτ! Τα ρίσκα που θα αναγκαστεί να πάρει θα δώσουν χώρους στη Σίτι, που έχει την ικανότητα να τους εκμεταλλευτεί. Λογικό φαβορί οι «πολίτες».

Λίβερπουλ – Μπενφίκα (22:00): Πρώτος αγώνας 3-1. Η Λίβερπουλ δεν έχει κανένα λόγο να παίξει στο «κόκκινο». Ευκαιρία να δώσει ανάσες στους βασικούς του παίκτες ο Κλοπ, ενόψει των συνεχόμενων υποχρεώσεων της ομάδας. Αναμένουμε χαμηλό ρυθμό, με το 2-3 γκολ να φαντάζουν το πιο πιθανό σενάριο. Σε απόδοση 2.37 το όριο αυτό στο PameStoixima.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις