Τετράδα με έκπληξη και μακροχρόνιο τελικού

Προγνωστικά: Τετράδα με έκπληξη και μακροχρόνιο τελικού #Roume

Ανέλυσε το κουπόνι και έχει επιλογές διημέρου από τους «8» του Champions League στα σημερινά προγνωστικά του ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Χαίρεται Κουβανέζοι μου! Πήγαμε να τα σαρώσουμε όλα τη Κυριακή στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας, όμως η αναπάντεχη εγκατάλειψη του Φερστάπεν μας χάλασε δύο επιλογές. Δεν πειράζει, βγάλαμε ένα μικρό κέρδος, ήπιαμε το καφέ μας τη Κυριακή το απόγευμα και ετοιμαστήκαμε για τις δύο μεγάλες βραδιές της εβδομάδας με προγνωστικά από το Champions League.

Ολοκληρώνεται η έκπληξη στη Βαυαρία

Έναρξη από την «Αλιάνζ Αρένα», εκεί όπου η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Οι γηπεδούχοι μπορούν να λένε ευχαριστώ που έφυγαν από το «Μαδριγάλ» μόνο με το εις βάρος τους 1-0, αφού το «κίτρινο υποβρύχιο» έχασε τα… μαλλιοκέφαλά του και μάλλον από θαύμα δεν έβαλε τρία – τέσσερα γκολ. Τα προγνωστικά προφανώς και μιλάνε για… περίπατο της Μπάγερν στο δεύτερο ματς, αφού αυτό γίνεται συνήθως στο Μόναχο στο Champions League. Όμως, οι πρωταθλητές Γερμανίας δυσκολεύτηκαν και με την Άουγκσμπουργκ το Σαββατοκύριακο, ενώ οι κυπελλούχοι Ευρώπης έκαναν ολικό ροτέισιον στο δικό τους ματς.

Εκτίμηση: Ναι, προφανώς και το φαβορί είναι η Μπάγερν. Έχει περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ, παίζει εντός έδρας, όμως έχει δείξει μεγάλη αστάθεια φέτος. Απέναντι της είναι η ομάδα ενός προπονητή που είναι «μανούλα» στα νοκ άουτ. Έφερε εκεί που ήθελε το ματς και διέλυσε τη Γιουβέντους, έχει φτάσει τελικό με μια μέτρια Άρσεναλ στο Europa League και έχει πάρει τρία σερί με τη Σεβίλλη. Θα εμπιστευθώ τους Ισπανούς να σοκάρουν άλλη μία φορά την Ευρώπη και να πάρουν τη πρόκριση από το 90λεπτο, σε απόδοση τετραπλασιασμού στη Novibet.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Τελειώνει τη δουλειά στην Ισπανία

Πάμε και στο Μπερναμπέου. Πιο απλά τα πράγματα στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Τσέλσι. Η «βασίλισσά της Ευρώπης» υπέταξε τους «Μπλε» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» πριν έξι βράδια και απέκτησε ισχυρότατο προβάδισμα πρόκρισης. Το σχήμα με τετράδα πίσω δεν βγήκε στον Τούχελ καθώς Μπενζεμά και Βινίσιους έκαναν ό,τι ήθελαν από τα αριστερά. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα τα δώσουν όλα για τη πρόκριση, ίσως και χωρίς άγχος, ενώ η Ρεάλ θα παίξει κυρίως με την εμπειρία του ρόστερ της.

Εκτίμηση: Η Τσέλσι πρέπει να ανοιχτεί αν θέλει να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Είδαμε, όμως, τι κάνει στον ανοιχτό χώρο η ομάδα του Αντσελότι και στο πρώτο ματς, αλλά και στον επαναληπτικό με την Παρί. Οι φιλοξενούμενοι βγάζουν μια… λιγόψυχη εικόνα τελευταία και εκεί θα βασιστώ για τον άσο των Ισπανών στην υψηλή απόδοση του 2.62 στη Novibet.

Πολύ ενδιαφέρον αλλά λίγα πυροτεχνήματα στη Μαδρίτη

Είπαμε, στήλη διημέρου είναι η σημερινή. Αύριο, λοιπόν, η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο υποδέχεται αυτή της Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Ροχιμπλάνκος» ήταν και πάλι απογοητευτικοί και έχασαν με τραγική εμφάνιση από τη Μαγιόρκα, ενώ η Σίτι έφερε «Χ» με τη Λίβερπουλ, σε ένα ματς που μάλλον έπρεπε να πάρει αλλά δεν τη… χάλασε ιδιαίτερα το αποτέλεσμα. Πάει στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» με το υπέρ της 1-0, με τον Σιμεόνε να παρουσιάζει ένα αποκρουστικό στιλ ποδοσφαίρου στο «Έτιχαντ». Είπαμε, αμυντική η φιλοσοφία του Αργεντίνου, αλλά το παραέκανε τη προηγούμενη εβδομάδα.

Εκτίμηση: Αν περιμένετε κάτι άλλο από το αυριανό ματς, καλύτερα να δείτε Άγριες Μέλισσες. Πάλι τσούκου τσούκου μπολ θα παίξει ο Σιμεόνε και στο 80′-85′, αν είναι ακόμα στο 0-0, θα προσπαθήσει να επιτεθεί. Από την άλλη η Σίτι δεν θα ψάξει με την ίδια ένταση το γκολ όπως στο πρώτο ματς. Θα περάσουν οι «Σίτιζενς» χωρίς δράματα, underάκι μυρίζομαι, μαζί με τη διπλή των φιλοξενούμενων πάει στο 2.20 στο PameStoixima.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Παίρνουν τη νίκη και βλέπουν Παρίσι στο Μέρσισαϊντ

Τελευταίο ματς των προημιτελικών στο «Άνφιλντ», εκεί όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μπενφίκα. Εύκολα πήραν τη νίκη οι «Ρεντς» στο πρώτο ματς, αφού οι Πορτογάλοι απείλησαν πραγματικά μόνο για ένα τέταρτο στην επανάληψη. Αυτό που βγαίνει από το στρατόπεδο των «Αετών» είναι ότι παρά το βαρύ 1-3, θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς φόβο για να πάρουν τη πρόκριση. Βερεσέ τα ακούω αυτά, αφού ξέρουν ότι αν πάνε να ανοιχτούν νωρίς, το κοντέρ κατά τους θα φτάσει… ψηλά. Δεν είναι χαζοί, ξέρουν ότι πρέπει να πάνε προσεκτικά και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους. Η Λίβερπουλ θα κάνει και ψιλοροτέισιον, αφού έπαιξε ένα απίστευτο σε ένταση ματς με τη Σίτι τη Κυριακή και έχει ακόμα ένα με τον ίδιο αντίπαλο το Σαββατοκύριακο στο «Γουέμπλεϊ».

Εκτίμηση: Δεν θα εκβιάσει το ματς η Λίβερπουλ. Θα επιβάλλει τον δικό της ρυθμό, θα προσπαθήσει να βρει ενα γκολ που θα τελειώσει τη πρόκριση και από εκεί και πέρα θα κάνει συντήρηση δυνάμεων εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Πιστεύω πως θα παίξει αρκετά ώστε να πάρει τη νίκη για το γόητρο, χωρίς όμως να ξεφύγει. Αυτά μεταφράζονται σε ένα όμορφο άσο με under 3.5 σε απόδοση 2.40 στη Novibet.

Εμφύλιος στο τελικό

Αν όλα πάνε όπως βλέπω, θα έχουμε Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ και Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ στους «4». Ακόμα και αν υπάρξουν διαφοροποιήσεις, δεν πιστεύω ότι θα είναι στις δύο αγγλικές. Θεωρώ ότι είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πλανήτη και πως δύσκολα θα τους πετάξει έξω οποιαδήποτε ομάδα.

Εκτίμηση: Αυτές θαρρώ πως θα είναι στο τελικό, με το PameStoixima να προσφέρει το ζευγάρι Σίτι – Λίβερπουλ σε απόδοση 2.40.

Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Βιγιαρεάλ
Μέθοδος πρόκρισης: Βιγιαρεάλ στη κανονική διάρκεια
4.00
BET: 5 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι
1
2.62
BET: 10 units
Combo (Τετάρτης)
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Χ2 & under 2.5
2.20
BET: 10 units
Combo (Τετάρτης)
22:00
Λίβερπουλ - Μπενφίκα
1 & under 3.5
2.40
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
Ζευγάρι τελικού
Μάντσεστερ Σίτι & Λίβερπουλ
2.40
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις