Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με ειδικά και combo στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Το Bet of the Day ποντάρει σε ειδικά στοιχήματα στο μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Το Bet of the Day επανέρχεται μπασκετικά για το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Στάδιο: ΟΑΚΑ

Χωρητικότητα: 19.250 θεατές

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Πουρσανίδης, Τσαρούχα

Μεταξύ τους παράδοση: Από τη σεζόν 1992-93 και έπειτα, με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό το ρεκόρ νικών είναι 57-13 υπέρ των «πρασίνων». Στις τέσσερις φετινές αναμετρήσεις, ο Ολυμπιακός επικράτησε στις δύο που έγιναν στο πλαίσιο της Euroleague και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ο Παναθηναϊκός στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 42.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Παναθηναϊκός

Θέση: 1η με ρεκόρ 17-1.

Ρεπορτάζ: Δύσκολη η προηγούμενη εβδομάδα για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Δυο παιχνίδια εκτός έδρας για την Euroleague, σε Βερολίνο και Κωνσταντινούπολη. Παρόλο που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, εκτός από κόπωση, προέκυψαν και δυο προβλήματα τραυματισμών. Οι Νέντοβιτς και Σαντ Ρος αποχώρησαν τραυματίες από τα παιχνίδια με Άλμπα και Φενέρ αντίστοιχα. Φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμοι απόψε, όμως η ετοιμότητά τους αποτελεί ερωτηματικό. Απολογισμός για το «τριφύλλι», μία ήττα από τους Γερμανούς και μία νίκη επί των Τούρκων, κλείνοντας τη σεζόν θετικά.

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Stat attack: Ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό πρωτάθλημα σκοράρει 84,3 πόντους και δέχεται 68,5.

Αγωνιστικά νέα: Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ολυμπιακός

Θέση: 2η με ρεκόρ 17-1.

Ρεπορτάζ: Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο ξεκούραστοι, αφού δεν αγωνίστηκαν στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Ωστόσο τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους, τους έφεραν τελικά στη 2η θέση της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να βρουν στο δρόμο τους για το Final 4 τη Μονακό. Μεσοβδόμαδα οι Πειραιώτες επικράτησαν του Άρη με 89-67.

Stat attack: Ο Ολυμπιακός στη Basket League σκοράρει 94,7 πόντους και δέχεται 72,8

Αγωνιστικά νέα:Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με ειδικά και combo στο ντέρμπι

ΕκτίμησηΑν κάποια ομάδα έχει μεγαλύτερο κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι, αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Προφανώς και ένα ντέρμπι, είναι ένα ματς που θέλουν πάντα και οι δυο. Οι γηπεδούχοι όμως ξέρουν πως μόνο με νίκη και πλεονέκτημα έδρας έχουν τύχη στους τελικούς απέναντι στον καλύτερο, φέτος,  Ολυμπιακό. Σίγουρα η ψυχολογία είναι υπέρ των φιλοξενούμενων. Ωστόσο το ματς δε θα είναι τόσο εύκολο όσο τα παιχνίδια της Euroleague γι’ αυτούς. Θα προτιμήσω το αβάντζο στον Παναθηναϊκό, που είναι καταδικασμένος να παλέψει το ματς, σε συνδυασμό με το over 145,5 που επιβεβαιώθηκε σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια.

  • Στα ειδικά παικτών, ξεχώρισα μία επιλογή από κάθε ομάδα. Το over 1,5 φάουλ του Βεζένκοφ δίνεται σε απόδοση άνω του διπλασιασμού. Δεδομένου ότι ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έκανε τρία φάουλ σε τρία από τα  τέσσερα φετινά παιχνίδια και λαμβάνοντας υπόψη πως θα βρεθεί αρκετή ώρα στο παρκέ, το ποντάρισμα αυτό είναι value. Στην άλλη πλευρά, αναμένω ένα καλό παιχνίδι από τον Οκάρο σε μία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός έχει μ.ό. πάνω από 11 πόντους στο πρωτάθλημα και το ΟΑΚΑ του δίνει ώθηση. Μπορεί να φτάσει σε διψήφιο αριθμό πόντων και αυτό προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση.
Combo
20:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
1 (+11,5) & over 145,5
1.87
Ειδικό
20:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Σάσα Βεζένκοφ over 1,5 φάουλ
2.10
Ειδικό
20:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Οκάρο Γουάιτ over 9,5 πόντοι
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις