Αδικούν τον Παναθηναϊκό οι αποδόσεις

Αδικούν τον Παναθηναϊκό οι αποδόσεις

Επιλογές από το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έχει ο Στυλιαράς.

Γεια χαρά σε όλους. Σπουδαίο παιχνίδι σήμερα με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό με τον νικητή να παίρνει το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play off. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα και έβαλα στο παιχνίδι μου.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπορούν οι γηπεδούχοι

Ακόμα ένα «αιώνιο» ντέρμπι θα διεξαχθεί σήμερα στις 20:00 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην αμέσως προηγούμενη αναμέτρησή τους φέτος, ο Ολυμπιακός είχε «ταπεινώσει» τον Παναθηναϊκό, κερδίζοντας τον με 101-73 για την Euroleague. Εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες του σημερινού ματς με τη σημασία του να είναι πολύ μεγαλύτερη, αφού κατά μεγάλο ποσοστό, ο νικητής θα αποκτήσει καθολικό πλεονέκτημα έδρας στα play off της Basket League.

Μετά και την επιστροφή του αρχηγού του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο Παναθηναϊκός παίζει σαφώς καλύτερα, ενώ προέρχεται και από διπλό ψυχολογίας στην έδρα της Φενέρ. Οι Σαντ-Ρος και Νέντοβιτς θα αγωνιστούν κανονικά με την ομάδα του Πρίφτη να είναι πλήρης. Η βαριά ήττα των «πράσινων» από τους «ερυθρόλευκους» στην Euroleague πόνεσε αλλά και πείσμωσε τους γηπεδούχους, όπως τόνισε και ο προπονητής τους το Σάββατο. Περιμένω τον Παναθηναϊκό να μπει με το «μαχαίρι στα δόντια» και να τα δώσει όλα. Η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι αδιαμφισβήτητη, κάτι που μαρτυράει άλλωστε και η δεύτερη θέση της ομάδας του Μπαρζώκα στη regular season της Euroleague, όμως το χάντικαπ που υπάρχει (+4,5), είναι μεγάλο στα μάτια μου. Το περίμενα στην χειρότερη στο +2,5. Βασική επιλογή λοιπόν να χάσει ο Παναθηναϊκός μέχρι τέσσερις πόντους.

Από τα ειδικά παικτών, μου αρέσουν αρκετά δύο επιλογές τις οποίες συνδύασα σε combo. Ο Οκάρο Γουάιτ είναι αρκετά ανεβασμένος τελευταία, δίνοντας αρκετές λύσεις τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στο κομμάτι των ριμπάουντ. Το line του στα ριμπάουντ είναι μόλις στο 3,5, όταν έχει επιβεβαιώσει το over 3,5 και στα εννιά τελευταία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Από τη μεριά του, ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι η κυριότερη επιθετική απειλή του «τριφυλλιού». Ο Σέρβος γκαρντ κάνει εξαιρετική σεζόν, όντας τρομερά παραγωγικός στο σκοράρισμα. Παίρνει πολλές επιθέσεις πάνω του και κάτι παρόμοιο περιμένω να κάνει και σήμερα λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Τα over 2,5 εύστοχα τρίποντα του φαντάζουν λογικό σημείο. Εξάλλου, επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη επιλογή στα 6/7 τελευταία ματς του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Το παιχνίδι σου ανεβαίνει επίπεδο

Μονό
20:00
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
1 (+4,5)
1.94
BET: 15 units
Combo
20:00
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Γουάιτ over 3,5 ριμπάουντ & Νέντοβιτς over 2,5 τρίποντα
3.05
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις