ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Προγνωστικά σνούκερ: Στήριγμα ο Ντινγκ για καλή τριάδα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Προγνωστικά σνούκερ: Στήριγμα ο Ντινγκ για καλή τριάδα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Προγνωστικά σνούκερ: Στήριγμα ο Ντινγκ για καλή τριάδα

προγνωστικά σνούκερ

Ο Κινέζος ρίχνεται απόψε (10/4, 21:30) στη μάχη για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ και περιμένουμε να μη δυσκολευτεί.

Το πάθημα του Ρίκι Γουόλντεν (αποκλείστηκε με 6-4 από τον Άλαν Τέιλορ) λειτουργεί ως παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους υψηλά ιστάμενους παίκτες που μετέχουν στα προκριματικά. Παράλληλα, όμως, λειτουργεί και ως μοχλός ακόμα μεγαλύτερης πίεσης. Κανείς δεν έχει εξασφαλισμένο το «εισιτήριο», κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψη όσοι δίνουμε προγνωστικά σνούκερ.

Έτσι και ο Ντινγκ Τζουνχούι, έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο από το 2016, όταν χρειάστηκε να περάσει την ίδια δοκιμασία. Μπορεί τότε οι αγώνες που έδωσε να ήταν τρεις, ενώ τώρα μόνο δύο. Ο συντελεστής δυσκολίας, όμως, είναι υψηλότερος με το νέο σύστημα διεξαγωγής. Σήμερα, π.χ., που ο κορυφαίος Ασιάτης παίκτης όλων των εποχών αντιμετωπίζει τον Τιάν Πενγκφέι, δεν έχει στο τσεπάκι τη νίκη.

«Σειρά» του Ντινγκ είναι ο Τιάν, μια και είναι κι αυτός γεννημένος το 1987. Γι’ αυτό είναι παράδοξο ότι οι μεταξύ τους αναμετρήσεις σε επαγγελματικά τουρνουά είναι μόλις τρεις. Το γεγονός ότι ο Ντινγκ δεν έχει το απόλυτο είναι άξιο προσοχής, ωστόσο το γεγονός ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα τελευταία, μας ωθεί να ποντάρουμε πάνω του. Για την ακρίβεια, να στηριχθούμε στη νίκη του με έως και δύο frames διαφορά (-1,5), ώστε να συγκροτήσουμε μια καλή τριάδα από τους αγώνες που αρχίζουν στις 21:30.

Προγνωστικά σνούκερ: Πιο εύκολα ο Μάφλιν

Η δεύτερη επιλογή μας προέρχεται από τον αγώνα που θα βγάλει τον αντίπαλο του Ντινγκ στην Judgement Day. Ο Κερτ Μάφλιν αντιμετωπίζει τον Ντέιβιντ Λίλι, σε έναν αγώνα διττής σημασίας, αφού βασικός στόχος και για τους δύο παίκτες είναι μια θέση στο Tour της επόμενης περιόδου. Ο Μάφλιν υποβιβάζεται αν ηττηθεί, αφού η απώλεια των 50.000 λιρών από το Παγκόσμιο του 2020 θα τον ρίξει στην 66η θέση του παγκόσμιου ranking. Ο Λίλι, πάλι, μετέχει φέτος στο Παγκόσμιο ως διακεκριμένος ερασιτέχνης, αλλά βρίσκεται ψηλά στην ετήσια κατάταξη. Και αν νικήσει τον Νορβηγό, θα μπει στην τετράδα που θα κερδίσει νέες διετείς επαγγελματικές κάρτες.

Ο Μάφλιν είναι φυσικά το απόλυτο φαβορί, αλλά η παρουσία του αποτελεί μυστήριο. Και φέτος, αλλά και πέρυσι, απουσίασε από αρκετά τουρνουά, ενώ οι διακρίσεις του σε όσα κατέβηκε ήταν λίγες. Κάποιες μεμονωμένες νίκες σε best of 7, όπως επί του Τζαντ Τραμπ στο European Masters, δεν είχαν συνέχεια. Είναι, όμως, «ψημένος» στη διαδικασία των προκριματικών.

Ο 46χρονος Λίλι έχει κάνει ήδη υπέρβαση με τις νίκες επί των Κρέιγκ Στέντμαν και Ρόμπι Γουίλιαμς. Είναι λογικό να ονειρεύεται το κάτι παραπάνω ο παγκόσμιος πρωταθλητής των βετεράνων, για να ελπίζει όμως, θα πρέπει να παίξει άσχημα και ο Μάφλιν. Δεν το αποκλείουμε το τελευταίο, αλλά θα πάρουμε το ρίσκο να ποντάρουμε στη νίκη του Νορβηγού, στη χειρότερη με 6-3.

Θα περάσει ο Γούλαστον

Συμπληρώνονται εννέα χρόνια φέτος από τη μοναδική παρουσία του Μπεν Γούλαστον στο Crucible. Ο 34χρονος άσος από το Λέστερ ανέκαθεν είχε θέμα με τα best of 19 παιχνίδια, αλλά ούτε και τα τελευταία δύο χρόνια, που οι πρώτοι γύροι έχουν best of 11, έχει πετύχει κάτι περισσότερο. Τον έχουμε πιστέψει φέτος, όπως αποτυπώθηκε και στις προτάσεις μας για τα μακροχρόνια των προκριματικών, οπότε δεν γίνεται να του πάμε κόντρα σήμερα.

Αντίπαλός του είναι ο Τζο Ο’Κόνορ, ο οποίος νίκησε στον προηγούμενο γύρο πιο δύσκολα απ’ ό,τι αναμενόταν τον γερόλυκο Μπάρι Πίντσις (6-4). Δεν φάνηκε στα καλύτερά του ο 26χρονος άσος, αλλά του δίνουμε το ελαφρυντικό του άγχους για την επιβίωση στο Tour. Θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα, όμως, για να έχει πιθανότητες απόψε.

Ο Γούλαστον είναι γενικά ασταθής, έχει όμως ένα καλό. Κερδίζει συνήθως το πρώτο παιχνίδι του, το οποίο εξασφαλίζει το μεροκάματο. Η απλή νίκη του δίνει πάνω από 1.57, οπότε μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά το παρολί των φαβορί στα προγνωστικά σνούκερ.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

Τριάδα απόδοσης 4.10
21:30
Ντινγκ - Τιάν
1 (-1,5)
1.39
21:30
Μάφλιν - Λίλι
1 (-2,5)
1.88
21:30
Γούλαστον - Ο'Κόνορ
1
1.57
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις