Προβλέψεις Κυριακής: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προβλέψεις Σαββάτου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει κάθε εβδομάδα 21.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο).
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Ακόμη μία εβδομάδα για το Golden 21 και αν δεν πρόλαβες να συμμετάσχεις την πρώτη εβδομάδα, εδώ είμαστε. Η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ να σου δώσει μια χείρα βοηθείας έστω και την ύστατη στιγμή. Πάμε να δούμε για αυτό την Κυριακή.

 

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω

Αϊντχόφεν – Βααλβάικ: Η ισοπαλία με τη Τβέντε ίσως έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες της Αϊντχόφεν για τίτλο. Παρόλα αυτά το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει εξαιρετικό επιθετικό πρόσωπο. Η Βααλβάικ θεωρητικά δεν θα κινδυνέψει με την ίδια να εμφανίζεται πιο χαλαρή στα παιχνίδια της. Δύσκολα δεν θα έχουμε σκορ, ενώ και οι δύο μπορούν να βοηθήσουν με γνώμονα τις πρόσφατες εμφανίσεις τους.

Σασουόλο – Αταλάντα: Δεν έχει ρεαλιστικούς στόχους η Σασουόλο, η οποία πάντως είναι σε καλό φεγγάρι. Η Αταλάντα έμεινε εκτός εξάδας, αλλά έχει ματς λιγότερο, οπότε όλοι οι βαθμοί μετράνε. Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι δύο ομάδες θεωρώ πως θα έχουμε γκολ και θέαμα στο παιχνίδι.

Νάπολι – Φιορεντίνα: Να παραμείνει στην κούρσα της διεκδίκησης του Σκουντέτο θα επιχειρήσει η Νάπολι. Εφικτός ο στόχος της νίκης κόντρα σε μια Φιορεντίνα που αποδυναμώνεται αισθητά μακριά από την έδρα της, όμως βρίσκει γκολ. Δείχνει για ματς που ξεκινά από το 1-1.

Μπρεστ – Ναντ: Και οι δύο ομάδες διανύουν καλή περίοδο αγωνιστικά. Η Ναντ μαθηματικά έχει ελπίδες και για εξάδα, αλλά όλα αυτά στη θεωρία. Καμία από τις δύο δεν παίζει κλειστά το τελευταίο διάστημα, οπότε θεωρώ πως δεν θα το κάνουν ούτε μεταξύ τους. Η παράδοση θέλει παιχνίδια με γκολ, δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μπόχουμ – Λεβερκούζεν: Δύσκολη έξοδος για τη διεκδικήτρια της τετράδας, Μπάγερ Λεβερκούζεν. Δεν είναι απλή έδρα το Μπόχουμ. Ωστόσο οφείλει να επιτεθεί αν θέλει να κρατήσει τον τίτλο του φαβορί για ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Από 1-1 και βλέπουμε…

Λεβάντε – Μπαρτσελόνα: Νίκη που την κρατά ζωντανή στη μάχη της παραμονής βρήκε την προηγούμενη αγωνιστική η Λεβάντε. Το επίπεδο όμως τώρα ανεβαίνει καθώς η Μπαρτσελόνα δείχνει ασταμάτητη εντός συνόρων. Το ματς έρχεται σάντουιτς ανάμεσα στα ευρωπαϊκά προημιτελικά με την Άιντραχτ, λογικά δεν θα φτάσουμε σε μεγάλο αριθμό τερμάτων.

Μαρσέιγ – Μονπελιέ: Ντέρμπι του γαλλικού νότου, το οποίο βρίσκει τους Μαρσεγέζους σε εξαιρετική κατάσταση, όμως και ανάμεσα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League. Δεν αποκλείεται να πάει σβηστά, όμως γκολ θα έχει. Κάπου στα 2-3 τέρματα το φανταζόμαστε.

Συνοπτικά οι προβλέψεις της Κυριακής 10/4 για το Golden 21.
Κυριακή 10/415:30Αϊντχόφεν – Βααλβάικ
Κυριακή 10/416:00Σασουόλο – Αταλάντα
Κυριακή 10/416:00Νάπολι – Φιορεντίνα
Κυριακή 10/416:00Μπρεστ – Ναντ
Κυριακή 10/416:30Μπόχουμ – Λεβερκούζεν
Κυριακή 10/422:00Λεβάντε – Μπαρτσελόνα
Κυριακή 10/422:00Μαρσέιγ – Μονπελιέ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις