Με όπλο την επίθεση για το 2.55

προγνωστικά

Σημερινά προγνωστικά με δυνατή δυάδα από τα ματς της Σασουόλο με την Αταλάντα και της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Μπόχουμ.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Δεν πήγανε και τόσο καλά τα σημεία μας χθες με αρκετά περίεργα αποτελέσματα αλλά δεν μας ρίχνει αυτό καθόλου και συνεχίζουμε σήμερα με μία αρκετά δυνατή δυάδα. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά: Σκορ και θέαμα στο «Μαπέι»

Ξεκίνημα με την αγαπημένη Ιταλία και συγκεκριμένα με το ματς της Σασουόλο κόντρα στην Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται ακριβώς στην μέση της βαθμολογίας χωρίς κάποιο κίνητρο πλέον, αφού δεν μπορούν ούτε να αλλάξουν κατηγορία αλλά και ούτε να βγουν στην Ευρώπη. Από την άλλη η Αταλάντα βρίσκεται στην έβδομη θέση και θέλει νίκες για να βρίσκεται σε θέση που οδηγεί τουλάχιστον στο Conference League. Ανοιχτό ποδόσφαιρο με αρκετό θέαμα περιμένω και από τις δύο πλευρές.

Υπόσχονται γκολ

Κλείνουμε την δυάδα μας με σημείο από την Γερμανία. Μέχρι το Μπόχουμ ταξιδεύει η Λεβερκούζεν για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Κάνει μία εξαιρετική χρονιά η Μπάγερ Λεβερκούζεν και δίκαια βρίσκεται στην τρίτη θέση αφού έχει τρομερή επίθεση με σχεδόν 70 γκολ σε 28 αγωνιστικές. Η Μπόχουμ εξασφαλίζει σιγά σιγά την σωτηρία της αφού βρίσκεται εννέα βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ έδειξε και χαρακτήρα μέσα στο Χόφενχαϊμ, όπου πανηγύρισε το διπλό. Πάλι με το over θα βολευτούμε αφού περιμένω γκολ και σε αυτό το ματς.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.55
16:00
Σασουόλο - Αταλάντα
Over 2,5
1.55
16:30
Μπόχουμ - Μπάγερ Λεβερκούζεν
Over 2,5
1.65
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις