Με έναν παλιό γνώριμο στο «Βελοντρόμ»…

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος. Επιστρέφει στο «Βελοντρόμ» ο Καμπελά. Προκαλούν οι αποδόσεις στο Λανς - Νις. Με τα γκολ στο Μιάλμπι - Τζουργκάρντεν.

Καλημέρα φίλοι αναγνώστες. Μετά από ένα μέτριο στοιχηματικά Σάββατο και μια ιδιαίτερα «φτωχή» αγωνιστική στη Ligue 2, στρέφουμε σήμερα το βλέμμα σε Ligue 1 και Allsvenskan για τα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος με την ελπίδα να δούμε πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια. Τρεις αναμετρήσεις από τη Ligue 1 (Μπρεστ – Ναντ, Λανς – Νις και Μαρσέιγ – Μονπελιέ) και μία από την Allsvenskan (Μιάλμπι – Τζουργκάρντεν) στο μικροσκόπιο, πάμε στο διά ταύτα…

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές από Ligue 1

Από τα ματς των 16.00 θα εστιάσουμε στο Μπρεστ – Ναντ. Οι «πειρατές» επέστρεψαν στις νίκες με το διπλό στη Μονπελιέ (0-2) και πλέον διατηρούν απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη (+11). Από σπουδαίο διπλό προέρχεται και η Ναντ που πέρασε με 2-3 από την έδρα της Κλερμόν και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την πεντάδα έστω κι αν μοιάζει δύσκολο (-6).

Δεν είναι εύκολη έδρα το «Φρανσίς Λε-Μπλε» ενώ και η Ναντ κάπου θα πιάσει το ταβάνι της. Δεν αποκλείεται να δούμε μια ισοπαλία εδώ, ίσως περάσει και από το 1-1 το ματς.

Λάθος κατ’ εμέ στο σετ αποδόσεων του Λανς – Νις που παίζουν στις 18.05. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στο τελευταίο από το Στρασβούργο (1-0) και έχουν μείνει πίσω στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Χωρίς ουσιαστικούς στόχους πλέον, ίσως αυτό αποβάλλει την πίεση από την ομάδα του Φρανκ Εζ και παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στα παιχνίδια της από αυτή που βλέπουμε εδώ και αρκετό καιρό.

Η Νις αν και προηγήθηκε στο σκορ απέναντι στη Ρεν εν τέλει συμβιβάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), αποτέλεσμα που δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία. Οι «αετοί» παρέμειναν κοντά στην τριάδα (-5) αλλά θα πρέπει να κερδίσουν σήμερα για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους. Εξαιρετική πάντως εκτός έδρας η Νις με οκτώ διπλά σε 15 αγώνες και κορυφαία άμυνα με μόλις εννιά γκολ παθητικό.

Τέσσερεις συνεχόμενες νίκες μετράει η Νις με αντίπαλο τη Λανς (τρεις στη Νίκαια και ένα διπλό στο «Μπολάρ Ντελελί»), όλες μάλιστα κρίθηκαν στο γκολ.

Αρκετά ισορροπημένο μοιάζει το παιχνίδι αν και ενδεχομένως οι αποδόσεις αδικούν τη Νις. Στο 2.20 το διπλό με draw no bet, έχει βάση.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Το βράδυ έχουμε το πολύ ενδιαφέρον Μαρσέιγ – Μονπελιέ. Οι Μασσαλοί προέρχονται από το 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη για το Conference League. Καλοί για ένα ημίχρονο, χαλάρωσαν στο δεύτερο με το μυαλό ενδεχομένως και στο σημερινό. Μεσοεπιθετικά πάρα την απουσία του Μίλικ έβγαλαν και πάλι ποιότητα στο παιχνίδι τους ωστόσο όσον αφορά τα μετόπισθεν φάνηκε ότι αν πιεστούν είναι ευάλωτοι.

Εβδομάδα αφίξεων στην Μονπελιέ η οποία απέκτησε τον Ρεμί Καμπελά, παίκτης που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα τόσο της Μαρσέιγ όσο και της Μονπελιέ. Στα αγωνιστικά η ομάδα του Ολιβιέ Νταλ’ Ολιό προέρχεται από κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από τη Μπρεστ (0-2). Χωρίς ουσιαστικό στόχο για το υπόλοιπο της χρονιάς, κάτι που της επιτρέπει να παίξει επιθετικά και χωρίς άγχος.

Με έξτρα κόπωση και με το μυαλό στη ρεβάνς η Μαρσέιγ, ενδεχομένως να δυσκολευτεί απέναντι στη Μονπελιέ. Θεωρώ ικανοποιητική την τιμή του goal/goal και θα επιλεχθεί. Επιπλέον θα ποντάρουμε με μια δόση ρίσκου και στο να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι στο σκορ. 

Live καζίνο στη Winmasters σε πραγματικές συνθήκες για μια αληθινή εμπειρία.

Μυρίζει γκολ στο «Στραντβάλεν»

Αναμέτρηση που λογικά θα έχει γκολ το Μιάλμπι – Τζουργκάρντεν. Αμφότερες κέρδισαν στην πρεμιέρα (0-2 η Μιάλμπι στην έδρα της Έλφσμποργκ, 3-1 η Τζουργκάρντεν απέναντι στη Ντέγκερφορς) και σε συνδυασμό με τα όσα είδαμε από τα φιλικά προετοιμασίας αλλά και από τα παιχνίδια κυπέλλου, φαίνεται ότι και οι δύο έχουν το γκολ. Καλή η τιμή του goal/goal, θα πονταριστεί σε δυάδα με αυτό της Μαρσέιγ.

Μονο
16:00
Μπρεστ - Ναντ
Χ
3.25
BET: 7 units
Ειδικό
16:00
Μπρεστ - Ναντ
Anytime score: 1-1
2.70
BET: 7 units
Μονό
18:05
Λανς - Νις
2 dnb
2.20
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.46
18:30
Μιάλμπι - Τζουργκάρντεν
Goal/goal
1.84
22:00
Μαρσέιγ - Μονπελιέ
Goal/goal
1.90
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μαρσέιγ - Μονπελιέ
Anytime score: 0-1
3.20
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις