Μία δυάδα και μια ισοπαλία

Μία δυάδα και μια ισοπαλία

Ο Φωτιάδης θέλει να επιστρέψει στα ταμεία με μια δυάδα και μια ισοπαλία, σε προγνωστικά από Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία.

Καλησπέρα σε όλους. Γεμάτη Κυριακή με πληθώρα επιλογών ωστόσο έχω τρία προγνωστικά σήμερα, με μια δυάδα και ένα μονό σημείο.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά: Γκολ στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ και Άρης μάχονται για μία θέση στη τετράδα στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής των play off. Πολύ σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες που ακόμα αγνοούν τη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα. H Ένωση έδειξε σημάδια βελτίωσης κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλει να συνεχίσει παίρνοντας τους τρεις βαθμούς. Ο Άρης προέρχεται από δύο λευκές ισοπαλίες με μια εικόνα που δεν θυμίζει τους πρώτους αγώνες με τον Μπούργκος. Οι δύο ομάδες κυνηγάνε τη νίκη και δεν θα κάτσουν στην άμυνα. Στην αποστολή για την ΑΕΚ οι Μάνταλος και Βράνιες ενώ επίσης επιστρέφει και ο Γέβτιτς. Για τον Άρη λείπει ο πιο σταθερός αμυντικός του, αφού ο Μπράμπετς απουσιάζει για πρώτη φορά φέτος. Πάνω από δύο γκολ σημειώθηκαν στις εννιά από τις έντεκα τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ τους. Διαλέγω το οver 1,5 στην ασυνήθιστη υψηλή απόδοση του 1.53.

Να μείνει στη κορυφή η Μίλαν

Η Τορίνο υποδέχεται την Μίλαν  για την 32η αγωνιστική της Serie A. Η Μίλαν έμεινε στο μηδέν κόντρα στη Κάλιαρι και αναζητά άμεση αντίδραση για να συνεχίσει να έχει πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου. Οι «ροσονέρι» είναι αήττητοι για έντεκα αγώνες με την τελευταία ήττα να χρονολογείται πίσω στις 17 Ιανουαρίου. Οι γηπεδούχοι, που δεν κυνηγάνε κάτι, έχουν τις απουσίες των Φάρες, Σανάμπρια, Ζάζα και Πράετ. Στους τελευταίους 20 αγώνες μεταξύ Τορίνο και Μίλαν, οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει μόλις δύο φορές. Η τελευταία φορά που δεν μπήκαν τουλάχιστον δύο γκολ σε αναμέτρηση των ομάδων στο Τορίνο ήταν το 2008. Εν κατακλείδι, διαλέγω το Χ2 & οver 1,5 σε απόδοση 1.73 στη Stoiximan.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Χωρίς κίνητρο στο Κίελ

Το Αμβούργο φιλοξενείται από τη Χόλσταϊν Κίελ σε έναν αγώνα μικρής σημασίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει πίσω στην κούρσα της ανόδου κι έτσι το μυαλό είναι ήδη στη μάχη του Κυπέλλου κόντρα στη Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι επίσης φαίνεται να έχουν καθαρίσει την παραμονή τους αφού πλέον βρίσκονται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι «δεινόσαυροι» είναι απογοητευτικοί εκτός έδρας ενώ οι γηπεδούχοι μέτριοι στους εντός έδρας αγώνες. Να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες έχουν πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες στους μεταξύ τους αγώνες. Έτσι λοιπόν σαν value bet θα διαλέξω την ισοπαλία σε απόδοση 4.00.

Δυάδα απόδοσης 2.63
19:30
ΑΕΚ - Άρης
Over 1,5
1.53
21:45
Τορίνο - Μίλαν
Χ2 & οver 1,5
1.73
BET: 35 units
Μονό
14:30
Χόλσταϊν Κιέλ - Αμβούργο
Χ
4.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις