Χαμόγελα και όνειρα για τη ΜακΛάρεν

προγνωστικά

Προγνωστικά από το «Άλμπερτ Παρκ» και το Γκραν Πρι της Formula 1 με αρκετά ειδικά, μονά αποδεκτά αλλά και combo έχει ο Μερτζανίδης.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Στη μακρινή Αυστραλία και στο «Άλμπερτ Πάρκ» διεξάγεται το τρίτο Γκραν Πρι της Formula 1 και για πρώτη φορά θα δώσουμε τα προγνωστικά μας πέρα από τα δύο μακροχρόνια. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι μου τράβηξε το ενδιαφέρον στα προκριματικά αλλά και στις αποδόσεις.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Φόρμουλα 1: Λεκλέρ για πρωτιά

Ο Λεκλέρ πήρε την δεύτερη πολ ποζίσιον και ετοιμάζεται να γράψει και την δεύτερη νίκη του αφού τα πράγματα πάνε αρκετά καλά στην Σκουντερία. Πιο σοβαρός από τον Φερστάπεν και πιο γρήγορος για αυτό η πρώτη μας επιλογή θα είναι η νίκη του Μονεγάσκου σε συνδυασμό με τον ταχύτερο γύρο. Ο Σάινθ αναμένεται να πάρει θέση στην εξάδα, κάτι το οποίο έχει μικρή απόδοση αλλά σίγουρα τίμια για ένα combo αφού ξεκινάει από την ένατη θέση.

Τρομερή παρουσία και από την ΜακΛάρεν, με τον Νόρις να τερματίζει τέταρτος και τον Ρικιάρντο που παίζει στο σπίτι του να βγαίνει έβδομος πίσω από τους τρεις Βρετανούς. Δεν βλέπω να το κουνάει από την εξάδα ο Λάντο, όσο για τον Ρικιάρντο τον βλέπω να μένει στην δεκάδα και με την στήριξη του κόσμου μπορεί και «Driver of the Day».

Χαμόγελα και όνειρα για τη ΜακΛάρεν

Συνεχίζουμε με τον άτυχο Αλόνσο ο οποίος έκανε τρομερούς χρόνους ενώ ήταν και ο πιο γρήγορος στις ευθείες αλλά δυστυχώς για ακόμη μία φορά το μονοθέσιο παρουσίασε πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει στο Q3. Ξεκινάει δέκατος και πιστεύω πως θα κάνει αρκετά καλό αγώνα και εννοείται καλύτερο από τον συνοδηγό του τον Έστεμπαν Οκόν ο οποίος ξεκινάει από την όγδοη θέση.

Σαφώς αν μιλάμε για ατυχία δεν μπορούμε να προσπεράσουμε ασχολίαστη την συμμετοχή του Φέτελ, ο οποίος έχασε τα πρώτα δύο Γκραν Πρι, επιστρέφει μετά από καιρό και οριακά πρόλαβε να τρέξει έναν γύρο αφού είχε βγει εκτός πιο πριν στα δοκιμαστικά. Μπορεί να μην έχει τρέξει αρκετά αλλά σίγουρα είναι καλύτερος και πιο έμπειρος από τον Στρολ ο οποίος έχει και ποινή τριών θέσεων για το τρακάρισμα με τον Λατίφι.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Κακή παρουσία για τον Μάγκνουσεν αλλά και για τον Σουμάχερ τους οποίους δεν τους βλέπω στη δεκάδα, ίσως μπουν σε combo αλλά μέχρι εκεί. Τέλος μπορώ να πω ότι έχασα την μπάλα με τις κόκκινες σημαίες αυτό το διήμερο αφού κομμάτια και μονοθέσια φεύγανε συνεχώς. Οι μεγάλες ταχύτητες και οι μικρές διαφορές μεταξύ τους μπορούν να επιφέρουν ένα τρακάρισμα αφού αναμένεται να έχουμε έναν συγκλονιστικό αγώνα.

Μονό
08:00
Νικητής αγώνα & ταχύτερος γύρος
Σαρλ Λεκλέρ
4.00
BET: 10 units
Μονό
08:00
Να τερματίσει στους πρώτους έξι
Λάντο Νόρις
1.75
BET: 25 units
Μονό
08:00
H2H Φερνάντο Αλόνσο - Έστεμπαν Οκόν
Φερνάντο Αλόνσο
2.00
BET: 25 units
Μονό
08:00
H2H Σεμπάστιαν Φέτελ - Λανς Στρολ
Σεμπάστιαν Φέτελ
1.70
BET: 30 units
Μονό
08:00
Κόκκινη σημαία στον αγώνα
Ναι
3.50
BET: 10 units
Μονό
08:00
Driver of the day
Ντάνιελ Ρικιάρντο
6.00
BET: 5 units
Πες το κι έγινε
08:00
Να τερματίσει στους πρώτους έξι & να τερματίσει στους βαθμούς & να μην τερματίσει στους βαθμούς
Κάρλος Σάινθ & Ντάνιελ Ρικιάρντο & Μικ Σουμάχερ
2.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις