ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τρέχουν μόνοι τους μπροστά

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τρέχουν μόνοι τους μπροστά

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τρέχουν μόνοι τους μπροστά

Προγνωστικά: Τρέχουν μόνοι τους μπροστά #Roume

Την έμφασή του στο τρίτο Γκραν Πρι της σεζόν και στο Άλμπερτ Παρκ δίνει για τα προγνωστικά της Κυριακής ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Χαίρεται Κουβανέζοι. Μεγάλη η ατυχία τη Πέμπτη. Από τη μία η Λειψία έχασε απίστευτη ευκαιρία στο τέλος να πάρει τη νίκη, από την άλλη στη Γουέστ Χαμ κόστισε η κόκκινη κάρτα. Δεν μας πειράζει όμως, δεν πτοούμαστε. Υποσχέθηκα προγνωστικά για το Γκραν Πρι των κοάλα και των καγκουρό και αυτά θα δώσουμε. Επιλογές, ως συνήθως στη Φόρμουλα 1, από τη Stoiximan.

Στο ίδιο έργο θεατές

Όπως είναι λογικό, από την κορυφή ξεκινάει το ενδιαφέρον και κατεβαίνει προς τα κάτω. Άλλη μια μάχη Λεκλέρ με Φερστάπεν μας περιμένει στη Μελβούρνη, με τον Μονεγάσκο να εκμεταλλεύεται την αστάθεια της Ρεντ Μπουλ αυτό το τριήμερο και να παίρνει τη πολ ποζίσιον. Οι δυο τους έχουν μοιραστεί τις δύο νίκες, με μια εκπληκτική μάχη στη Τζέντα πριν δύο εβδομάδες να τελειώνει υπέρ του Ολλανδού. Ο Λεκλέρ μπορεί να νιώθει αδικημένος από τον… Άλμπον, για την τσάμπα κίτρινη σημαία που προκάλεσε δύο γύρους πριν το τέλος που δεν το επέτρεψε να επιχειρήσει τη προσπέραση στο παγκόσμιο πρωταθλητή. Έχει αύριο, όμως, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αντεπιτεθεί και έχει όλες τις συνθήκες ευνοϊκές για να το κάνει.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Εκτίμηση: Θαρρώ πως το μονοθέσιο της Σκουντερία είναι καλύτερο στο Άλμπερτ Παρκ, παρά τη κάκιστη εμφάνιση του Σάινθ στο Q3. Η μάχη μεταξύ των δύο, όμως, πιστεύω θα φτάσει μέχρι το τέλος, με τη διαφορά της νίκης οποιουδήποτε οδηγού να είναι υπό των πέντε δευτερολέπτων, κάτι που παίζεται στο 2.35. Νικητής, όπως είπα, βλέπω να βγαίνει ο Λεκλέρ, με τον Φερστάπεν προφανώς να ακολουθεί, αλλά τον Σάινθ να μην μπορεί να ακολουθήσει λόγω των άσχημων κατατακτηρίων και έτσι να αφήνει τον Πέρες να παίζει μόνο για το βάθρο. Το τρίκαστ με αυτή την ακριβή σειρά τερματισμού δίνεται στο πολύ όμορφο 6.50. Αν πάρει τη νίκη ο οδηγός της Φεράρι, θα κάνει το χατ τρικ, με πολ, νίκη και ταχύτερο γύρο, αφού σε μια τέτοια μάχη ο τελευταίος μάλλον… αναγκαίος θα είναι για τη πρωτιά, με αυτό να δίνεται στο τετραπλασιασμό.

Σκληρή μάχη στη δεκάδα

Πάμε λίγο πιο χαμηλά. Η ΜακΛάρεν… ξύπνησε, φάνηκε να έχει καλό ρυθμό και ανέβασε το μονοθέσιο του Λάντο Νόρις στη τέταρτη θέση. Η Μερσέντες προβληματίζει ακόμα με το πέντε-έξι των οδηγών της, ενώ ο Σάινθ… πλήρωσε την κόκκινη σημαία του Αλόνσο, δεν «έγραψε» τον πολύ καλό του γύρο και στη μία του προσπάθεια όλα πήγαν λάθος, με τον Ισπανό να εκκινεί ένατος. Η Φεράρι του τελευταίου, όμως, παραείναι καλή για να κολλήσει εκεί. Μπορεί η πίστα να μην βοηθά ιδιαίτερα τα προσπεράσματα, όμως θεωρώ πως ο Κάρλος θα επηρεάσει με τον δικό του τρόπο την αυριανή μέρα.

Εκτίμηση: Εκτός από το ότι μπορεί να μπλέξει με τις Ρεντ Μπουλ στη διαδικασία των πιτ στοπ, ο Σάινθ πιστεύω θα προσπαθήσει να αρπάξει όσες ευκαιρίες του δοθούν για το υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα, με τα μονοθέσια που είναι γύρο του να μην… τρομάζουν. Ο Χάμιλτον από την άλλη, μίλησε ακόμα και για πόντιουμ, με τον Βρετανό προφανώς να πιστεύει λίγο παραπάνω στο μονοθέσιο αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα ειδικά βρίσκω το συνδυασμό να κερδίσει ο Λεκλέρ και οι δύο προαναφερθέντες να τερματίσουν αμφότεροι στην εξάδα, σε απόδοση 4.00.

Τρακάρουν σαν συγκρουόμενα

Πάμε και σε ένα πιο fun bet. Όλο το τριήμερο έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε κόκκινες σημαίες. Επτά στο σύνολο μέχρι στιγμής για κάθε πιθανό και μη λόγο. Άλλος πάει και στουκάρει στο μπροστινό χωρίς λόγο, άλλου χαλάνε τα υδραυλικά συστήματα ενώ άλλου του μένει το κιβώτιο στα χέρια. Γενικά έχει ιστορικό το Άλμπερτ Παρκ με εγκαταλείψεις και κυρίως… τρακαρίσματα. Μην ξεχνάμε ότι και αυτό είναι ένα σιρκουί δρόμου και ορισμένα σημεία του είναι ιδιαίτερα στενά, κάτι που φέρνει επαφές.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εκτίμηση: Ε, τι στο καλό; Στον αγώνα θα θυμηθούν ότι δεν οδηγούν στο PlayStation αλλά σε αληθινά μονοθέσια; Ακριβώς δύο αυτοκίνητα ασφαλείας σε απόδοση 4.50. Όχι παραπάνω, επαγγελματίες είναι, κάπου θα μπει ένα όριο ελπίζω.

Μονό
08:00
Τρίκαστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης
1. Σαρλ Λεκλέρ 2. Μαξ Φερστάπεν 3. Σέρχιο Πέρες
6.50
BET: 5 units
Μονό
08:00
Hat Trick (pole/race winner/fastest lap)
Οποιοσδήποτε oδηγός: Ναι
4.00
BET: 5 units
Μονό
08:00
Ειδικά αγώνα
Νικητής αγώνα: Σαρλ Λεκλέρ & να τερματίσει στους πρώτους έξι: Λιούις Χάμιλτον & Κάρλος Σάινθ
4.00
BET: 5 units
Μονό
08:00
Περιθώριο νίκης
Κάτω από πέντε δευτερόλεπτα
2.35
BET: 12 units
Μονό
08:00
Αριθμός εμφάνισης αυτοκινήτου ασφαλείας (δεν προσμετράται το virtual safety car)
2
4.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις