Κατέρρευσε η Ρεάλ, δεύτερος ο Ολυμπιακός!

Μονακό - Ολυμπιακός

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέρρευσε κόντρα στην Μπάγερν κι έτσι ο Ολυμπιακός τερμάτισε στη δεύτερη θέση και θα παίξει την πρόκριση στο Final 4 κόντρα στην έβδομη Μονακό

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρατάχθηκε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου γνωρίζοντας εξ αρχής πως το αποτέλεσμα με τους Βαυαρούς στο WiZink Center επρόκειτο να διαμορφώσει το τελικό πλασάρισμα στις θέσεις 2-4 πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο προηγήθηκε με +19 (75-56) στα 38″ για το τέλος της τρίτης περιόδου ωστόσο η Μπάγερν έπαιξε με τη βελόνα στο κόκκινο στην τέταρτη περίοδο, κάνοντας επιμέρους σκορ 13-38 σε αυτό το διάστημα και ολοκληρώνοντας μια απίθανη ανατροπή, επικρατώντας με 88-97.

Έτσι ο Ολυμπιακός τερμάτισε στη δεύτερη θέση υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Αρμάνι (19-9) και θα παίξει με τη Μονακό την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου. Η Αρμάνι Μιλάνο τερμάτισε τρίτη και η Ρεάλ Μαδρίτης τέταρτη με ρεκόρ 18-10.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις