Χτίζοντας αξία σε τρεις κατηγορίες

Προγνωστικά Αγγλίας

Στη τελική ευθεία όλες οι κατηγορίες στην Αγγλία και φυσικά τα προγνωστικά Αγγλίας δίνουν το παρών αυτό το Σαββατοκύριακο.

Χαβ ε νάις ντέι λαντς! Ξέρω, ξέρω έλειψα καιρό, αλλά τι να κάνουμε, σημασία έχει ότι επιστρέφουν τα προγνωστικά Αγγλίας. Όλες οι κατηγορίες είναι πλέον στη τελική ευθεία και θα χτίσω πάνω στο κίνητρο των ομάδων και σε ενδεχόμενα λάθη των μπουκ.

Προγνωστικά Αγγλίας: Must win επιλογές έως 3.23

Εκκίνηση από League One και το παιχνίδι Γουίμπλεντον – Μίλτον Κέινς Ντονς. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν χωρίς νίκη για 22 σερί αγωνιστικές, αλλά το παράδοξο είναι ότι το θέμα σωτηρία είναι ακόμη στα χέρια τους. Φυσικά απέναντι στους φορμαρισμένους Ντονς, οι οποίοι κυνηγούν πλέον απευθείας άνοδο αλλά και πρωτάθλημα έχουν λίγες πιθανότητες. Σίγουρα στο στόχαστρο είναι το επόμενο παιχνίδι με τη Κρου. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν απίστευτο δεύτερο γύρο και δίκαια φιγουράρουν ψηλά. Αρκετά ψηλά το διπλό με βάση όσα έχω δει από τις δύο ομάδες και μπαίνει στις επιλογές μου. 

Μια κατηγορία χαμηλότερα η Σάλφορντ φιλοξενεί τη Χαρογκέιτ. Ήττα στα σημεία στο ντέρμπι με τη Πορτ Βέιλ για τους γηπεδούχους, που τους άφησε οριακά πίσω στη μάχη για τα Play off. Οι φιλοξενούμενοι αδιάφοροι και ασφαλείς εδώ και καιρό, δε νομίζω να διεκδικήσουν κάτι «σθεναρά«. Ποιοτική ομάδα οι γηπεδούχοι, παίρνουν ξεκάθαρα το ποντάρισμά μου σε τιμές πέριξ του 1.75.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!

Υπερτιμημένα γκολ σε δύο κατηγορίες

Δε συνηθίζω να ποντάρω στη Premier, αλλά άμα βρίσκω ευκαιρίες τι να κάνω. Η Σαουθάμπτον φιλοξενεί τη Τσέλσι σε μια αναμέτρηση όπου πολλοί «οσμίζονται» μπόμπα. Αφήνω στην άκρη αυτή τη σκέψη, αφενός γιατί έχουν μονάχα δύο νίκες στις τελευταίες 16 αναμετρήσεις τους εκεί, αφετέρερου γιατί δέχονται μονίμως γκολ εντός από τη Τσέλσι από το 1997!! Οπότε πηγαίνω απευθείας στα γκολ και πιο συγκεκριμένα στα γκολ ημιχρόνου. Χαλαροί εδώ και καιρό οι γηπεδούχοι, από συνεχόμενα στραπάτσα η Τσέλσι. Λογικά θα ανακατέψει τη τράπουλα και ο Τούχελ, βοηθάει στην υπόθεση μας, ώστε να ανέβει το σκορ από ημίχρονο. 

Κατεβαίνω στη League two και στην αναμέτρηση Σκάνθορπ – Μάνσφιλντ. Δεν υπάρχει θέμα φαβορί στο εν λόγω παιχνίδι με τους ποιοτικούς φιλοξενούμενους να έχουν το πρώτο λόγο. Απογοητευμένη η Σκάνθορπ, αποδεχόμενη εδώ και καιρό τον υποβιβασμό δεν έχει να κυνηγήσει κάτι. Στη Μάνσφιλντ δεν της πήγε το τελευταίο διάστημα, έχει πέσει στην έκτη θέση και έρχεται και από την ήττα στο ντέρμπι με την Φόρεστ Γκριν. Παρόλα αυτά κρατάει τη τύχη στα χέρια της ακόμη και για απευθείας άνοδο. Τα τελευταία παιχνίδια δεν της βγήκαν επιθετικά, οπότε βλέπω τη «κακομοίρα» τη Σκάνθορπ να πληρώνει το μάρμαρο. Υπερβολικά ψηλά και εδώ τα γκολ στο ημίχρονο και μπαίνουν στις επιλογές μου.

Δυάδα απόδοσης 3.23
17:00
Γουίμπλεντον - Μίλτον Κέινς Ντονς
2
1.85
17:00
Σάλφορντ Σίτι - Χαρογκέιτ Τάουν
1
1.75
BET: 30 units
Μονό
17:00
Σαουθάμπτον - Τσέλσι
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.80
BET: 10 units
Μονό
17:00
Σκάνθορπ - Μάνσφιλντ
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.82
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις