ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Περνάει τΡΕΝο από τη Ρεμς;

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Περνάει τΡΕΝο από τη Ρεμς;

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Περνάει τΡΕΝο από τη Ρεμς;

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη στο αφιλόξενο «Ογκούστ Ντελόν» ψάχνει η φορμαρισμένη Ρεν. Ευνοϊκές συνθήκες για γκολ στην Οσέρ.

Κόντρα στην παράδοση η Ρεν

Μετά από ένα χορταστικό τριήμερο ευρωπαϊκών αναμετρήσεων η δράση επιστρέφει στα εγχώρια πρωταθλήματα όπου οι μάχες κορυφώνονται σε όλα τα επίπεδα. Επιλογές από Γαλλία, Σουηδία και Νορβηγία στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, πάμε να τις δούμε…

Πρώτη επιλογή από το σημερινό γαλλικό μενού είναι το διπλό της Ρεν στην έδρα της Ρεμς. Η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν είναι εξαιρετική το τελευταίο δίμηνο και με απολογισμό 6-1-1 (η ήττα με 1-0 στο Παρίσι) βρίσκεται προς ώρας στην 3η θέση της Ligue 1. Προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 στη Νίκαια και σε συνδυασμό με τις νίκες των Μαρσέιγ και Στρασβούργο είδε τη διαφορά από τη 2η Μαρσέιγ να αυξάνεται στους 3 βαθμούς αλλά και το Στρασβούργο να την πλησιάζει (στο +2 πλέον).  Επιτακτική η ανάγκη απέναντι σε μια Ρεμς που είναι σχετικά ασφαλής (+9 από τη ζώνη) με πολλά προβλήματα εδώ και καιρό, η οποία μάλιστα δεν θα έχει στη διάθεσή της λόγω τιμωρίας τον βασικό κόφτη Ματουσίβα.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Αρνητικός παράγοντας για τους «ρενέ» η κάκιστη παράδοση απέναντι στη Ρεμς την οποία έχουν κερδίσει μόλις μία φορά στις 10 τελευταίες συναντήσεις τους μέσα-έξω (1-3-6). Μοναδικό διπλό στο «Ογκούστ-Ντελόν» το 1-3 στις 17 Μαΐου του ’14, συνολικά 4-2-1 υπέρ της Ρεμς).

Αναμφίβολα ανώτερο σύνολο η Ρεν, αν παρουσιαστεί σοβαρή θα κερδίσει. Πέφτει το διπλό που είχε ανοίξει στο 1.90, πλέον «παίζει» κάτω από το 1.80, σημείο οριακά αποδεκτό. Θα το συνδυάσουμε με το over 1,5 καθώς σπάνια η Ρεν κερδίζει με 1-0 (μόνο σε δύο από τις 16 φετινές νίκες της πέτυχε μόνο ένα γκολ).

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκέψεις από Ligue 2

Από τη Ligue 2 θα σταθούμε σε 2 παιχνίδια. Προϋποθέσεις για γκολ έχουμε στο Οσέρ – Βαλενσιέν. Οι γηπεδούχοι «τσίμπησαν» στο 90′ τον βαθμό της ισοπαλίας στη δύσκολη έδρα της Μπαστιά και διατηρήθηκαν σε απόσταση βολής από τη 2η θέση (-3). Πολύ καλή εικόνα η ομάδα του Ζαν Μαρκ-Φυρλάν από τα μέσα Φλεβάρη και μετά με 5-2-1 στα 7 τελευταία και μοναδική ήττα το άδικο 1-2 εντός έδρας από την πρωτοπόρο Τουλούζ. Η επίθεσή της «ρολάρει» (10 συνεχόμενα ματς που βρίσκει δίχτυα) παρά την ομολογουμένως σημαντική απουσία του πρώτου σκόρερ της Σαρμπονιέ.

Απέναντί της η Βαλενσιέν η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Αμιάν, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί έξι παιχνιδιών (2-4-0). Διατηρεί ακόμη ένα«μαξιλαράκι» 5 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη που βέβαια δεν είναι για εφησυχασμό. Πιο ανταγωνιστική μακριά από το γήπεδό της η Βαλενσιέν καθώς μετρά μόλις τρεις ήττες σε 15 αγώνες (4-8-3) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοράρει στις 5 από τις 6 πιο πρόσφατες εξορμήσεις τους.

«Σύμμαχος» στο σενάριο για γκολ στο ματς η παράδοση μεταξύ των δύο με 6 στα 7 goal/goal στο «Αμπέ Ντεσάμπ» από το ’14 έως σήμερα ενώ και το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει με 1-2 υπέρ της Οσέρ. Στο 2.20 κυκλοφορεί το over 2,5, μπαίνει στις επιλογές μας.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εξίσου καλό λόγω απόδοσης και το αμφίτερμα στο Κεβιγί – Ροντέ. Αμφότερες τρέχουν μεγάλα αρνητικά σερί χωρίς νίκη (0-3-5 και 0-8-6) και εύλογα βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία (18η η Κεβιγί, 2 βαθμούς πάνω στην 16η η Ροντέ). Καμιά τους δεν έχει το εύκολο γκολ αλλά και οι δύο βλέπουν το σημερινό ως παιχνίδι στα μέτρα τους και ευκαιρία για τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ξεπερνά τον διπλασιασμό το goal/goal, θα πάρει ένα μικρό ποντάρισμα. 

Σκόρερ στο Λίλεστρομ, γκολ στο Ντέγκερφορς

Λάθος υπάρχει κατ’ εμέ στο σετ αποδόσεων του Λίλεστρομ – Γιερβ. Οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν και στην πρεμιέρα (2-2 στη Χαμ Καμ) ότι διαθέτουν μπόλικη ποιότητα στην επίθεση ωστόσο έδειξαν αρκετά ευάλωτοι μεσοαμυντικά. Ξεχώρισε ο ποιοτικός μέσος Όσεν που ήταν μέσα στις φάσεις ενώ είχε και δοκάρι.

Η Γιερβ από την άλλη χωρίς να εντυπωσιάσει, εκμεταλλεύτηκε τον ενθουσιασμό της πρωτοεμφανιζόμενης στα μεγάλα σαλόνια και κέρδισε – έστω και δύσκολα- την Στρόμγκοντσετ (1-0). Με αμυντικούς προσανατολισμούς τακτικά για να “καμουφλάρει” την ποιοτική της υστέρηση, κάτι που λογικά θα δούμε κατά βάση φέτος από τους νεοφώτιστους.

Όπως και νά ‘χει, όσο ανώτερη ομάδα κι αν είναι η Λίλεστρομ δεν δικαιολογείται τόσο ακραίος φαβοριτισμός ενώ βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική. Προς αποφυγή ο άσσος, θα επιλέξουμε το να σκοράρει ο Όσεν σε τιμές τριπλασιασμού.

Ματς που προδιαθέτει για γκολ το Ντέγκερφορς – Χάκεν. Πολλές φάσεις και γκολ στην πρεμιέρα και για τις δύο με τη Ντέγκερφορς να χάνει μεν από τη Τζουργκάρντεν 3-1 αλλά να καταγράφει 14 τελικές και τρία δοκάρια ενώ η Χάκεν επιβλήθηκε με 4-2 απέναντι στην ΑΪΚ. Εξαιρετικός μάλιστα ο φορ Γερεμέγιεφ που σημείωσε χατ τρικ.

Λίγο κάτω από τον διπλασιασμό το συνδυαστικό goal/goal και over, θα μπει στις επιλογές μας. Θα ρισκάρουμε επίσης και στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Σκόρερ
17:00
Λίλεστρομ - Γιερβ
Γκολ Όσεν (Λίλεστρομ)
3.15
BET: 5 units
Μονό
18:00
Ρεμς - Ρεν
2 & over 1,5
2.30
BET: 15 units
Μονό
18:30
Ντέγκερφορς - Χάκεν
Goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 20 units
Ρίσκο
18:30
Ντέγκερφορς - Χάκεν
Goal/goal στο 1ο ημίχ.
3.79
BET: 5 units
Μονό
20:00
Οσέρ - Βαλενσιέν
Over 2,5
2.25
BET: 15 units
Μονό
20:00
Κεβιγί - Ροντέ
Goal/goal
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις