Συνέχεια με MLB και άρωμα BBL

Προγνωστικά MLB

Προγνωστικά μπέιζμπολ για τις αναμετρήσεις τα ξημερώματα Σαββάτου περιλαμβάνει η στήλη του Παναγιώτη Δογαντζή.

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια με προγνωστικά μπέιζμπολ και με μία αυριανή επιλογή μπάσκετ.

Προγνωστικά μπέιζμπολ: Μπλου Τζέις vs Ρέιντζερς
Το εξαιρετικά ενισχυμένο Τορόντο αντιμετωπίζει τους Ρέιντζερς. Όπως αναφέραμε χθες, έκανε τις πιο ουσιώδης μεταγραφές και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν τερματίσουν μέχρι το τέλος. Με την προσθήκη του Γκάουσμαν ανέβηκαν τουλάχιστον ένα επίπεδο και αν ο συνήθης ύποπτος Γκερέρο κάνει καλή χρονια, θα δούμε όμορφα πράγματα φέτος.
Από την άλλη, οι Ρέιντζερς θέλουν να φτάσουν λίγο ψηλότερα από πέρισυ. Καλύτερη μεταγραφή είναι ο Τζον Γκρέι ο οποίος, ξεκινάει στη θέση του πίτσερ σήμερα. Δεν έχει καλό ιστορικό εναντίον των Μπλου Τζέις.
Εκτίμηση: Οι προσδοκίες των Μπλου Τζέις είναι τεράστιες αφού, για πρώτη φορά έχουν βάθος και ποιότητα στην ομάδα τους. Σαν πίτσερ θα ξεκινήσουν τον Μπέριος ο οποίος λογικάθα παίξει τρία με τέσσερα ίνινγκ. Θα πάρουμε τη νίκη των Μπλου Τζέις ,το over 0,5 run του Βλ.Γκερέρο και σαν Fun bet το να κάνει και τουλαχιστον ένα home run. 
ΥΓ1: Οι Μπρούερς κυριολεκτικά αποκοιμήθηκαν και κατάφεραν να χάσουν από τους Κάμπς ενώ, οι περσινοί πρωταθλητές Μπρέιβς δεν τα  κατάφεραν και ηττήθηκαν πολύ εύκολα από τους Ρεντς. Θα ξαναπάρω σήμερα τις νίκες των Μπρούερς και Μπρέιβς αφού, θεωρώ πολύ δύσκολο το να χάσουν για δεύτερη σερί μέρα.
ΥΓ2: Εδώ θα δώσω μία αυριανή επιλογή από την αγαπημένη μου BBL. Οι Μέρλινς μετά από καιρό θα παίξουν σχεδόν πλήρεις (πλην του τραυματία Τ.Τζ.Σορτς). Αν θέλουν να ελπίζουν για είσοδο στην οχτάδα πρέπει να κερδίσουν. Η Χάιντελμπεργκ πρέπει να αυτοκτονήσει για να πέσει κατηγορία οπότε, θα παίξει χωρίς άγχος. Το over 161,5 πόντων αγώνα σε απόδοση 1.90 στη novibet μας θα μπει στα προγνωστικά μας.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Δυάδα απόδοσης 2.43
21:20
Καμπς - Μπρούερς
2
1.60
02:20
Μπρέιβς - Ρεντς
1
1.55
BET: 15 units
Μονό
02:07
Μπόυ Τζέις - Ρέιντζερς
1(-1,5)
2.12
BET: 20 units
Ειδικό
02:07
Μπλου Τζέις - Ρέιντζερς
Βλ. Γκερέρο over 0,5 run
2.00
BET: 15 units
Fun bet
02:07
Μπλου Τζεις - Ρέιντζερς
Βλ. Γκέρερο over 0,5 home run
4.50
BET: 5 units
Μονό Σαββάτου
19:00
Μέρλινς - Χάιντελμπεργκ
over161,5
1.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις