ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Παιχνίδι με Σκανδιναβία και... «Γουέμπλεϊ»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Παιχνίδι με Σκανδιναβία και... «Γουέμπλεϊ»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Παιχνίδι με Σκανδιναβία και… «Γουέμπλεϊ»

Παιχνίδι με Σκανδιναβία και... «Γουέμπλεϊ»

Kαλημέρα σας απανταχού κουβανέζοι! Η χθεσινή στήλη κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, μιας και μόνο μία επιλογή μας επιβεβαιώθηκε, το μονό της Αμστέτεν που διπλασίασε. Τα υπόλοιπα χάθηκαν στις λεπτομέρειες… Αυτά έχει το ρίσκο και… πάμε παρακάτω! 

Σήμερα ασχολήθηκα κυρίως με Σκανδιναβία, επιλέγοντας δύο αγώνες από τη Σουηδία και έναν από τη Νορβηγία. Στο τέλος πρόσθεσα και μία έμπνευση για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ»… 

Στο κυνήγι της κορυφής η Μόλντε… 

«Σάντεφιορντ Αρένα» επισκέπτεται απόψε η δεύτερη στη βαθμολογία Μόλντε, ώστε να αντιμετωπίσει την περιορισμένης δυναμικότητας ομώνυμη ομάδα.  

Η… μικρούλα Σάντεφιορντ, προσπαθεί να αξιοποιήσει όσο μπορεί την έδρα της, καθώς μακριά από αυτήν έχει δείξει άσχημα δείγματα γραφής. Έχει να επιδείξει δύο νίκες σε πέντε συνολικά αναμετρήσεις στο σπίτι της, οι οποίες μάλιστα σημειώθηκαν με το ίδιο σκορ (1-0) απέναντι σε Μιοντάλεν και Αάλεσουντ. Έδειξε βελτίωση στην αμυντική της λειτουργία εσχάτως, αλλά σήμερα εναντίον της Μόλντε το ματς είναι μια διαφορετική ιστορία, ίσως η πιο δύσκολη που έχει γραφτεί ως τώρα για τη γηπεδούχο ομάδα.  

Από την άλλη, η Μόλντε πάει στη «Σάντεφιορντ Αρένα» για να συνεχίσει ακάθεκτη την πορεία της προς την πρώτη θέση, στην οποία αυτή τη στιγμή στρογγυλοκάθεται η απίστευτη ως τώρα Μπόντο Γκλιμτ. Εξαιρετική μακριά από την έδρα της, έχει υποστεί μόλις μία ήττα σε πέντε αγώνες, αυτή με 3-1 από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Φύσει επιθετική ομάδα η γηπεδούχος, σκοράρει σχεδόν τρία γκολ ανά παιχνίδι. Τα κενά, πάντως, στην άμυνά της υφίστανται όταν επισκέπτεται τις έδρες των αντιπάλων. Προέρχεται από τη νίκη με 4-1 εντός επί της Βαλερένγκα 

Φαβορί η Μόλντε, αλλά πιστεύω ότι ένα γκολ θα το βγάλει η, πεισματάρα στην έδρα της, Σάντεφιορντ. Συνδυασμός αμφιτέρματος με over σε εξαιρετική απόδοση. 

Nτέρμπι στο νησί Γιουργκόρντεν! 

Η τοπική ομάδα υποδέχεται σε ένα σπουδαίο ματς πεντάδας την πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας Χέκεν. 

Η Γιουργκόρντεν τελευταία είναι πολύ προσεκτική στην αντιμετώπιση των παιχνιδιών, προσέχοντας να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και ύστερα να προσπαθήσει να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Οι τελευταίες τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα κρίθηκαν στο γκολ. Στην πιο πρόσφατη έφυγε με τη νίκη 0-1 από τη Στοκχόλμη ενάντια στην ΑΪΚ. Σήμερα αντιμετωπίζει μια πολύ δυνατή και επιθετική ομάδα όπως η Χέκεν και θα χρειαστεί να βγάλει από τη μέση και μπροστά τον καλύτερό της εαυτό. 

Μια Χέκεν που παρότι βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη εκτός έδρας. Έχει αποσπάσει τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί μία φορά σε πέντε αναμετρήσεις, οι οποίες όμως συνήθως έχουν αρκετά τέρματα. Ενδεικτικά, από τις τέσσερις ισοπαλίες, μόνο η μία ήταν «λευκή», αυτή απέναντι στην Έρεμπρο. Είναι ιδιαιτέρως ασταθής στις εκτός έδρας επισκέψεις της, δέχεται εύκολα το γκολ, αλλά χάρη στην επιθετική της αποτελεσματικότητα αυτό δεν της έχει στοιχίσει πολύ μέχρι τώρα. 

Δύσκολος αγώνας για προγνωστικά, πιστεύω ότι χάρη στην αφελή συμπεριφορά της Χέκεν στις εκτός έδρας εμφανίσεις της, θα σημειωθούν αρκετά τέρματα, με το over να πληρώνει πάνω από διπλασιασμό της μίζας και θα το επιλέξω.  

Με φόντο την κορυφή της Superettan… 

Σούντσβαλ εναντίον Ντέγκερφορς, τρίτη εναντίον πρώτης στον βαθμολογικό πίνακα, σε ένα ντέρμπι κορυφής. 

Η γηπεδούχος Σούντσβαλ κάνει μια μικρή κοιλιά αυτή την περίοδο, καθώς προέρχεται από τρεις συνεχείς ισοπαλίες, οι οποίες την απέτρεψαν από το να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Αποτελεί τη μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς σε εννέα ματς έχει τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στη έδρα της εμφανίζεται αρκετά δυνατή, έχοντας σημειώσει δύο 3άρες εναντίον των Ουμέα και Βαστέρας (3-1 με αμφότερες) και ισάριθμες ισοπαλίες με Ντάλκουρντ (1-1) και Νόρμπι (0-0). Τελευταία η άμυνά της δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μιας και δέχθηκε 4 τέρματα στις τελευταίες δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις της.  

Αντίπαλός της η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ντέγκερφορς, η οποία μακριά από την έδρα της δεν έχει υποστεί καμία ήττα, έχοντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Έχει σκοράρει σε όλες τις αναμετρήσεις της, καθώς η επιθετική της λειτουργία δεν εμφανίζει προβλήματα. Έχει να ηττηθεί από τις 28 Ιουνίου και το 0-1 από τη Νόρμπι εντός. Μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια και συνήθως προηγείται από το ημίχρονο, καθώς στις τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις μακριά από την έδρα της ήταν μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα. 

Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, στην περίπτωση που σημειωθεί ένα τέρμα σχετικά νωρίς στον αγώνα, στη συνέχεια λογικά θα έχουμε αμφίτερμα και over, κάτι στο οποίο θα ποντάρω συνδυαστικά.  

Κούπα για έναν στο «Γουέμπλεϊ»… 

Άρσεναλ εναντίον Τσέλσι, λοιπόν, στον μεγάλο τελικό του FA Cup, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο επιβλητικό -έστω και χωρίς κόσμο- «Γουέμπλεϊ». Ένας τελικός που προσωπικά τον χαρακτηρίζω ως τελικό των αουτσάιντερ, μια και ελάχιστοι νομίζω περίμεναν ότι Άρσεναλ και Τσέλσι θα απέκλειαν στα ημιτελικά τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ.  

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Κυπέλλου απόψε γνωρίζοντας ότι παίζεται ουσιαστικά σε αυτά τα 90 λεπτά όλη η χρονιά. Εφόσον το κατακτήσει, θα βγει ξανά στην Ευρώπη μετέχοντας στο Europa League της ερχόμενης σεζόν. Αλλιώς, θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για πρώτη φορά ύστερα από 24 χρόνια. Γνωστή η απουσία του Μουστάφι, δεν προλαβαίνει ούτε ο Λένο και στο τέρμα θα καθίσει ο Μαρτίνες.  

Η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ, θέλει να ολοκληρώσει με ένα τρόπαιο μια έτσι κι αλλιώς επιτυχημένη χρονιά, μια και ο στόχος της εξόδου στο Champions League επετεύχθη. Έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο η ομάδα του Άγγλου, ο οποίος στην αρχή αμφισβητήθηκε, αλλά στη συνέχεια έδειξε ότι έχει τα φόντα να καθίσει για αρκετό καιρό στον πάγκο των μπλε. Θα εμφανιστεί πλήρης στο χορτάρι του «Γουέμπλεϊ» για να διεκδικήσει το τρόπαιο.  

Η Τσέλσι είναι κατά την άποψή μου το φαβορί της αναμέτρησης, έστω κι αν μιλάμε για έναν τελικό. Θα ποντάρω στο να σκοράρει ο νεαρός Μάουντ από πλευράς «μπλε», καθώς δείχνει ότι έχει στόφα σπουδαίου ποδοσφαιριστή, που δεν κολλάει στις προκλήσεις και τα δύσκολα. Φέτος, άλλωστε, μετράει έντεκα τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα σκόραρε και στον ημιτελικό εναντίον της Γιουνάιτεντ. 

Μονό 

19:00 Σάντεφιορντ – Μόλντε: Goal/goal & over 2,5 (2.10) 

Μονό 

16:00 ΓιουργκόρντενΧέκεν: Οver 2,5 (2.10) 

Μονό 

18:30 ΣούντσβαλΝτέγκερφορς: Goal/goal & over 2,5 (2.05) 

Μονό 

19:30 Άρσεναλ – Τσέλσι: Μάουντ anytime scorer (3.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις