Ισπανική δυάδα του 2.20 για ζέσταμα

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Σεβίλλη κόντρα στη -με πολλές ελλείψεις- Γρανάδα. Ενδιαφέρον αναμέτρηση και από τη LaLiga 2.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Παρασκευή σήμερα και αν και δεν έχει φαινομενικά πολλές ευκαιρίες κάτι προέκυψε από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά στοιχήματος: Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα

Την αγωνιστική της La Liga ανοίγει η αναμέτρηση Σεβίλλη – Γρανάδα. Η Σεβίλλη δεν είναι στα καλύτερα της. Μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες και τον αποκλεισμό από το Europa League, ήρθε και η ήττα στο ντέρμπι από την Μπαρτσελόνα. Ήττα που πόνεσε γιατί την έριξε από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας και γιατί την βάζει σε μπελάδες αναφορικά με την έξοδο της στο Champions League της επόμενης περιόδου. Μετά την νίκη στο ντέρμπι μίσους κόντρα στην Μπέτις, λες και έσβησε της μηχανές. Πρέπει να συνέλθει άμεσα.

Από την άλλη, η αντίπαλος της Γρανάδα, έρχεται από δύο πολύ θετικά αποτελέσματα. Πύρρειος νίκη κόντρα στην Αλαβές, με πολύ ένταση και ισοπαλία «in extremes» με τη Ράγιο, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο. Βοήθησε βέβαια και ότι η αντίπαλος της έπαιζε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίχτη λιγότερο και εξαπέλυσε επίθεση διαρκείας. Πήρε ανάσες και βαθμούς και απομακρύνθηκε αρκετά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τώρα πάει σε μια αρκετά δύσκολη έδρα. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο για τα δεδομένα της Γρανάδα να κυνηγήσει τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα, σε μια δύσκολη έδρα και με αρκετές απουσίες βασικών παιχτών. Τίμιος άσος για την Σεβίλλη που πρέπει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Γκολ στη La Liga 2

Δυάδα ο άσος της Σεβίλλης θα γίνει με ένα ασιατικό από την αναμέτρηση της δεύτερης τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας Λούγκο – Καρταχένα. Από  τις πιο αλέγκρες ομάδες της κατηγορίας, παίζουν αρκετά καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, για τα δεδομένα τους. Θα ποντάρω στο ασιατικό over 1,75.

Αυτά τα λίγα για σήμερα από τα προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια σε όλους.

Δυάδα απόδοσης 2.20
22:00
Σεβίλλη - Γρανάδα
1
1.45
22:00
Λούγκο - Καρταχένα
Οver 1,75
1.52
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις