Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Θέμα γοήτρου

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός

Μπασκετικό το σημερινό Bet of the Day με επιλογές από το παιχνίδι Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός που φτάνουν μέχρι 7.90!

Το Bet of the Day είναι ξανά μπασκετικό και ρίχνει τα δίχτυα του στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό για την 34η αγωνιστική της Euroleague.

Στάδιο: «Σινάν Ερντέμ».

Χωρητικότητα: 16.000 θεατές.

Διαιτητές: Γκαρσία, Πατέρνικο, Νίκολιτς.

Μεταξύ τους παράδοση: Στις 31 αναμετρήσεις που έχουν δώσει για την Euroleague, ο Παναθηναϊκός μετρά 17 νίκες έναντι 14 της Φενέρ. Στους αγώνες με γηπεδούχους τους Τούρκους όμως, το ρεκόρ είναι 11-3 υπέρ τους. Στον πρώτο γύρο, οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει στο ΟΑΚΑ τη Φενέρ με 91-87.

Φενέρμπαχτσε

Θέση: 12η με ρεκόρ 10-16 (έχουν αφαιρεθεί οι αγώνες με τις ρωσικές ομάδες).

Ρεπορτάζ: Αν και αποκλεισμένη από τη συνέχεια της Euroleague, επιβλήθηκε εντός έδρας προχθές της Μπάγερν με 81-76 με πρωταγωνιστές τους Χένρι (22 πόντοι & 8 ασίστ) και Βέσελι (21 πόντοι & 10 ριμπάουντ). Σε αυτό το ματς τραυματίστηκε ο Μάρκο Γκούντουριτς και ο Τζόρτζεβιτς δεν θα τον έχει στη διάθεση του για το αποψινό ματς. Θα παίξει για το γόητρο και τον κόσμο της κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να κλείσει θετικά την ευρωπαϊκή της πορεία που μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Stat attack: Σκοράρει 74,9 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ δέχεται 74,3. Στα 13 παιχνίδια που έδωσε αγωνιζόμενη ως γηπεδούχος, κέρδισε τα 10. Κορυφαίος σκόρερ της ο σέντερ Βέσελι με 13,3 πόντους ανά ματς.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός για την ομάδα του Τζόρτζεβιτς οι πολύτιμοι Ντε Κολό και Γκούντουριτς, αμφίβολος ο γκαρντ Σαγιόκ.

Παναθηναϊκός

Θέση: 14η με ρεκόρ 8-19 (έχουν αφαιρεθεί οι αγώνες με τις ρωσικές ομάδες).

Ρεπορτάζ: Ηττήθηκε εύκολα από την Άλμπα στο Βερολίνο πριν δυο μέρες με 87-78 χωρίς να παίξει καλό μπάσκετ. Ο Νέντοβιτς ήταν μια ομάδα μόνος του με 27 πόντους, όμως τραυματίστηκε τρία λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού και τέθηκε νοκ άουτ για το ματς με τη Φενέρ. Θα παίξει και αυτός για το γόητρο και μόνο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ τη Δευτέρα υποδέχεται τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας για τα play off.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Stat attack: Σκοράρει 74,8 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ δέχεται 80,9. Έχει πετύχει μόλις ένα «διπλό» στη φετινή Euroleague (κόντρα στη Βιλερμπάν), ενώ κορυφαίοι σκόρερ του είναι οι Νέντοβιτς (14,3 πόντοι) και Μέικον (13,1 πόντοι).

Αγωνιστικά νέα: Απόντες για την ομάδα του Πρίφτη οι Σέρβοι Νέντοβιτς και Γιόβιτς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: Θέμα γοήτρου

Η Φενέρ θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις της για την Euroleague μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός θα έχει στο μυαλό του το επερχόμενο ντέρμπι «αιωνίων» που θα κρίνει πολλά για τη φετινή σεζόν βλέποντας σαν «αγγαρεία» την αναμέτρηση με τους Τούρκους. Ο Πρίφτης λογικά δεν θα χρησιμοποιήσει πάρα πολύ τους βασικούς του παίκτες, ενώ και η απουσία του Νέντοβιτς είναι πολύ σημαντική. Οι under 74,5 πόντοι για τους φιλοξενούμενους φαντάζουν λογικό σενάριο, δεδομένης και της πολύ καλής άμυνας της ομάδας του Τζόρτζεβιτς.

  • Στα ειδικά παικτών, οι over 2,5 ασίστ του Ιωάννη Παπαπέτρου έχουν βάση, αφού ο Έλληνας φόργουορντ παίρνει αρκετό χρόνο στο παρκέ από τον Πρίφτη μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο Παπαπέτρου είναι αρκετά καλός πασέρ, όντας πολύ καλός δημιουργός όταν παίρνει τη μπάλα στο ποστ. Επιπλέον, η απουσία του Νέντοβιτς σημαίνει πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα έχει περισσότερα ώρα τη μπάλα στα χέρια του και επομένως περισσότερες ευκαιρίες για να μοιράσει μπάλες.
  • Ο Γιαν Βέσελι δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κατάσταση μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Κόντρα στη Μπάγερν την Τρίτη σκόραρε 21 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ. Έχει όλα τα φόντα να πραγματοποιήσει ανάλογη εμφάνιση και κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Παπαγιάννης επιτρέπει στους αντίπαλους ψηλούς να γεμίζουν τη στατιστική τους, όσο οξύμωρο και αν φαίνεται αυτό. Με δεδομένο ότι ο Τζόρτζεβιτς θα αφήσει ικανοποιητικό χρόνο τον Βέσελι στο παρκέ, το ενδεχόμενο να πετύχει τουλάχιστον 12 πόντους και να μαζέψει 10 ριμπάουντ μόνο απίθανο δεν φαντάζει.
Μονό
20:00
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός under 74,5 πόντοι
1.78
Ειδικό
20:00
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός
Παπαπέτρου over 2,5 ασίστ
2.00
Combo
20:00
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός
Βέσελι 12+ πόντοι & 10+ ριμπάουντ
7.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις