ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφής

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφής

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφής

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφής

Μεγάλες μάχες στην αγωνιστική της Serie A και ίσως να έχουμε αλλαγές στην κορυφή. Αρκετές επιλογές στα προγνωστικά Ιταλίας.

Τρομερά ενδιαφέρουσα η σημερινή αγωνιστική ημέρα στην Serie A, καθώς έχουμε μάχες με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τέσσερις επιλογές στα προγνωστικά Ιταλίας.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Ιταλίας

Τζένοα – Λάτσιο

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφής Η Τζένοα, παρά την ήττα, συνεχίζει να ελπίζει. Έχει σημαντικές πιθανότητες για την παραμονή (Αναφέρθηκα σχετικά και στα μακροχρόνια προγνωστικά Ιταλίας) και αυτό οφείλεται κυρίως στον Μπλέσιν και στην αμυντική λειτουργία της. Εάν λυθεί το επιθετικό πρόβλημα, θα έρθουν και οι νίκες. Η επιστροφή του Όστιγκαρντ είναι σημαντική, τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό. Η Τζένοα επιθετικά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα στημένα, ενώ δεν διστάζει να σουτάρει από απόσταση.

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφήςΗ Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες, όμως θα πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα για να εξασφαλίσει την εξάδα. Σήμερα θα έχει δύσκολο έργο, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει μία αρκετά κλειστή άμυνα. Η αναμέτρηση θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως στοίχημα για τον Σάρι, ο οποίος φημίζεται για την ικανότητα του να ξεκλειδώνει άμυνες. Η επιθετική τριάδα είναι εξαιρετική και οποιοσδήποτε από τους Ζακάνι, Πέδρο κα Ιμόμπιλε θα μπορούσε να «κουβαλήσει» την επίθεση.

Βενέτσια – Ουντινέζε

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφής Η Βενέτσια αν συνεχίσει τις τόσο κακές εμφανίσεις, τότε πολύ δύσκολα θα σώσει την κατηγορία. Η πέμπτη συνεχόμενη ήττα ήρθε στις καθυστερήσεις και πρέπει να πόνεσε αρκετά. Πλέον, δεν δείχνει ικανή να κάνει την ανατροπή και να σωθεί. Τελευταία δείχνει επιθετικό πρόβλημα, όμως εκτιμώ πως σήμερα θα βρει χώρους και θα σκοράρει. Αμυντικά έχει να κρατήσει το μηδέν από το Νοέμβριο.

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφής Η Ουντινέζε διέσυρε την Κάλιαρι και έδειξε πως, παρά το γεγονός πως είναι σχεδόν αδιάφορη βαθμολογικά, δεν θα χαριστεί πουθενά. Ο Ντεουλοφέου πιθανότατα επιστρέφει και θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο της επίθεσης. Ο Μπέτο είναι τρομερά φορμαρισμένος και όλη η ομάδα έχει την ψυχολογία στα ύψη. Αμυντικά δυσκολεύεται αρκετά να κρατήσει το μηδέν, καθώς δίνει αρκετό χώρο στα πλάγια.

  •  Η επιλογή να κάνει ο Ντεουλοφέου 2+ σουτ στην εστία βρίσκεται σε απόδοση 2.25.

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφής

Νάπολι – Φιορεντίνα

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφής Η Νάπολι βρίσκεται μόλις έναν βαθμό κάτω από την κορυφή και το κίνητρο είναι τεράστιο. Το πρωτάθλημα το ονειρεύεται όλη η πόλη και θα είναι ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει ο κύκλος του Ινσίνιε και του Μέρτενς στην ομάδα. Επιθετικά σκοράρει ακατάπαυστα και δημιουργεί συνεχώς φάσεις. Από την άλλη, στην άμυνα έχει θέματα και δεν έχει κρατήσει το μηδέν στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές. Επιστρέφει ο Οσίμεν.

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφής Η Φιορεντίνα είναι στο παιχνίδι της εξάδας και σίγουρα δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Κέρδισε την περασμένη αγωνιστική και έχτισε ήδη ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Έχει βελτιώσει αρκετά την αμυντική της λειτουργία, όμως πλέον δυσκολεύεται αρκετά στο εύκολο γκολ. Αυτό φαίνεται και στο γεγονός πως τελευταία παίρνει γκολ από τους μέσους της. Εντυπωσιάζει η ταχύτητα του Σοτίλ, ο οποίος όπου βρει χώρους επιθετικά κάνει κούρσες.

  • Η επιλογή να δώσει ασίστ ο Σοτίλ, βρίσκεται σε απόδοση 8.00.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Τορίνο – Μίλαν

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφής Η Τορίνο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχει, όμως όταν παίζεις με την ομάδα που είναι στην κορυφή, τότε πάντα υπάρχει κίνητρο. Η Τορίνο έχει εξαιρετική άμυνα φέτος και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Επιθετικά, ο Μπελότι έχει αρχίσει και βρίσκει τα πατήματα του, οπότε αναμένεται να πάρει πάνω του το επιθετικό κομμάτι. Η Μίλαν πέρσι την διέσυρε, εντός, με 0-7 και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν ξεχνιέται.

Δοκιμασίες στην μάχη της κορυφής Η Μίλαν έκανε το αναμενόμενο στραβοπάτημα, που γλίτωσε πολλές φορές τις τελευταίες αγωνιστικές και πλέον είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από την δεύτερη θέση. Έκλεισε πέντε αγωνιστικές που δεν δέχθηκε γκολ, όμως σκοράρει με το σταγονόμετρο. Το στραβοπάτημα φαινόταν πως έρχεται και το θέμα είναι ποια θα είναι η αντίδραση. Μεγάλη δοκιμασία η σημερινή και με πιθανή απώλεια νίκης ενδέχεται να πέσει από την κορυφή.

Μονό
13:30
Τζένοα - Λάτσιο
Χ
3.65
BET: 5 units
Combo
16:00
Νάπολι - Φιορεντίνα
1 & over 1,5
2.15
BET: 10 units
Combo
16:00
Βενέτσια - Ουντινέζε
Goal/goal & over 2,5
2.40
BET: 10 units
Μονό
21:45
Τορίνο - Μίλαν
Χ
3.60
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις