Με την τρέλα του Κύργιου!

Προγνωστικά τένις

Μια... μίνι-μακροχρόνια και μια μονή επιλογή από το τουρνουά του Χιούστον στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η δυάδα μας από το τουρνουά του Μαρρακές έπεσε στην κατάρα του 0,5… καθώς και οι δύο επιλογές χάθηκαν για μισό game και μισό break αντίστοιχα. Έτσι όμως συμβαίνει στο στοίχημα, κάποιες φορές θα κερδίσουμε για μισό ενώ κάποιες άλλες θα χάσουμε. Προχωράμε με συνέπεια στην τακτική μας και στην προσπάθεια της εξεύρεσης των καλύτερων δυνατών επιλογών που μπορούμε να σας προτείνουμε στα προγνωστικά τένις.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά τένις: ATP 250 Χιούστον

Θα μεταφερθούμε στο Χιούστον όπου διεξάγεται το άλλο 250άρι τουρνουά αυτής της εβδομάδας επίσης σε χωμάτινη επιφάνεια. Είμαστε ήδη στα προημιτελικά που χαρακτηρίζονται από την συμμετοχή πολλών Αμερικανών παικτών αν και δεν έχουν ιδιαίτερη έφεση στην χωμάτινη επιφάνεια σε σχέση με την σκληρή επιφάνεια που την προτιμάνε περισσότερο. Στους μέχρι τώρα αγώνες έχει ξεχωρίσει αγωνιστικά ο ιδιόρρυθμος Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος που αν και είχε να παίξει σε χώμα από το 2019 κέρδισε με σχετική ευκολία τον Μακντόναλντ και τον -με καλό ρεκόρ στο χώμα- Τόμι Πολ.

Στα προημιτελικά λοιπόν ο Κύργιος αντιμετωπίζει άλλον ένα Αμερικανό τον Μάικλ Μο νο226 στον κόσμο. Ο Αμερικανός συμμετέχει κυρίως σε τουρνουά Challenger  και τις επιτυχίες του τις έχει σημειώσει σε μεγάλο βαθμό σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας. Προέρχεται από τα προκριματικά αλλά η παρουσία του σε χωμάτινα τουρνουά και τα προηγούμενα χρόνια δεν δείχνει ότι μπορεί να απειλήσει τον πολύ ποιοτικότερο και ταλαντούχο Νικ Κύργιο.

Εκτίμηση προγνωστικά τένις: ATP 250 Χιούστον

Η πρώτη μας επιλογή είναι να επιλέξουμε ως νικητή του τουρνουά τον Κύργιο στο 2.50 της Stoiximan. Ο Ελληνοαυστραλός δείχνει πάνω από όλα σοβαρό πρόσωπο στους μέχρι τώρα αγώνες του ενώ δεν έχει επηρεαστεί το δυναμικό και γρήγορο παιχνίδι του από την πιο «αργή» χωμάτινη επιφάνεια (28 άσους στους πρώτους δύο αγώνες). Όταν διαβάζετε αυτές τις γραμμές μπορεί η απόδοση του 2.50 να έχει πέσει αν π.χ. έχει αποκλειστεί ήδη ένας από τα υπόλοιπα φαβορί όπως ο Φριτζ ή ο Ίσνερ αλλά η στήλη εκτιμά ότι είναι καλή επιλογή και σε πιο κάτω απόδοση (π.χ. 2.00). Για αυτούς που θέλουν παίξουν με περισσότερη ασφάλεια υπάρχει και η επιλογή του Κύργιος ή Φριτζ που συναντιούνται μόνο στον τελικό στην τιμή του 1.95 επίσης από την Stoiximan.

Για τους πιο πάνω λόγους θα επιλέξουμε και την δεύτερη μας επιλογή του να μην πάρει ο άπειρος Μο στον σημερινό προημιτελικό πάνω από 7,5 games στο 1.94 της Novibet.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα!

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

ATP 250 Χιούστον
Νικητής τουρνουά
Νικ Κύργιος
2.50
BET: 15 units
Μονό
18:00
Μίκαελ Μο - Νικ Κύργιoς
Μίκαελ Μο under 7,5 games
1.94
BET: 22 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις