ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

Super League

Super League: Preview της αγωνιστικής των play off και play out. Ανάλυση για τα παιχνίδια και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview αγωνιστικής play off & play out

Δε σταματά τη δράση στη Super League, ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δε θα αγωνιστούν, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του δικέφαλου του Βορρά. Κατά τα άλλα η μάχη για τη τετράδα καλά κρατεί, ενώ και η μάχη της ουράς συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Play out

9/4 (16:00) Βόλος – Λαμία

Βόλος: Έδειχνε πως θα χάσει εύκολα ακόμη ένα παιχνίδι, αλλά η εμφάνιση του στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ιωνικό, όπου και ισοφάρισε σε 2-2, από 2-0, σκόρπισε χαμόγελα. Δεν παύει όμως να είναι από τις πιο ντεφορμέ ομάδες στη Super League, αφού συμπλήρωσε επτά παιχνίδια χωρίς νίκη. Μοναδική απουσία του τερματοφύλακα Κότνικ.

Λαμία: Δεν συνέχισε στο μομέντουμ που είχε χτίσει μετά το διπλό στο Αγρίνιο. Εύκολη, όπως αποδείχτηκε ήττα από τον ΟΦΗ και σε συνδυασμό με τη νίκη του Απόλλωνα, αρχίζει να σφίγγει πάλι ο κλοιός. Απόντες οι Σκόνδρας (μπακ), Ελευθεριάδης (μέσος).

Εκτίμηση: Ο Βόλος εξακολουθεί να είναι αδιάφορος, αλλά δεν θα παρατήσει κανένα παιχνίδι, αυτό είναι δεδομένο. Η Λαμία πλέον ότι και βαθμό να μαζέψει από δω και πέρα είναι πολυτέλεια. Υπερβολικές οι τιμές στο αμφίτερμα, βάσει και της μεταξύ τους παράδοσης.

9/4 (18:15) ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης

ΟΦΗ: Δεν μάσησαν οι Κρητικοί ούτε στη Λαμία, παίρνοντας πολύτιμο τρίποντο. Έχουν την πρωτοπορία στη βαθμολογία των play out και φυσικά κάτι λέει αυτό. Εξακολουθούν να είναι σε καλή κατάσταση, αναμενόμενα θα κυνηγήσουν και εδώ το τρίποντο. Λίγες πιθανότητες να προλάβουν οι Μπαλογιάννης (μπακ), Πασαλίδης (στόπερ), Ντε Γκούζμαν (μέσος), Ντουρμισάι (επιθετικός).

Απόλλων Σμύρνης: Βρήκε και τα έκανε, απέναντι στον πλήρως αδιάφορο Παναιτωλικό και με την τρίτη φετινή του νίκη, συνεχίζει να ελπίζει. Πολύ δύσκολη έξοδος στην Κρήτη και με τη διαφορά από τη Λαμία στους πέντε βαθμούς όλα τα ματς είναι τελικός. Απόντες οι Γιακιμόβσκι (στόπερ), Γιαννιώτας (εξτρέμ), Σίνιεβιτς (επιθετικός).

Εκτίμηση: Οκ, νίκησε ο Απόλλων, αλλά δεν καθιστά σοβαρό λόγο για να έχει ανέβει ενδεχόμενη νίκη του ΟΦΗ στο διπλασιασμό. Σαφώς καλύτερη ομάδα οι Κρητικοί, προφανέστατα δεν έχουν χαλαρώσει, οπότε ο άσος σε αυτές τις τιμές αποκτά αυτόματα αξία.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!

9/4 (19:30) Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός

Αστέρας Τρίπολης: Δεν ήταν κακός κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά λίγο ο κίπερ Γιαννιώτης, λίγο το εκτεταμένο ροτέισον, συνέβαλαν ώστε να μείνει χωρίς νίκη για ακόμη μια αγωνιστική. Άδειο το απουσιολόγιο του κόουτς Ράσταβατς.

Ιωνικός: Έδειχνε ότι θα πάρει μια εύκολη νίκη κόντρα στο Βόλο, αλλά η αγωνιστική του πτώση στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, τον άφησαν με την… όρεξη και μόλις με ένα βαθμό στο σακούλι. Παραμένει πάντως αξιόπιστος εκτός έδρας, όπου παραμένει αήττητος για τέσσερις σερί αναμετρήσεις.

Εκτίμηση: Γνωστή η φιλοσοφία του Αστέρα και η αναμενόμενη χαλάρωση και οι πιθανοί πειραματισμοί στην εντεκάδα. Ο Ιωνικός δείχνει εξίσου χαλαρός και προσφέρει παιχνίδια με γκολ. Πραγματικά δεν βλέπω πως γίνεται να χαλάσει αυτό το οver.

9/4 (20:30) Παναιτωλικός – Ατρόμητος

Παναιτωλικός: Ακόμη ένα παιχνίδι, όπου δεν έδειξε το παραμικρό κίνητρο να παλέψει για αποτέλεσμα. Έχει δύο συνεχόμενες ήττες απέναντι στους δύο τελευταίους της βαθμολογίας και υποδέχεται τον τρίτο από το τέλος Ατρόμητο. Άγρια γκάζια από τον κόουτς Αναστασίου μετά και την τελευταία ήττα. Σταθερά απόντες οι Μάλης (στόπερ), Τσιγγάρας (μέσος).

Ατρόμητος: Δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο κόντρα στον Αστέρα και η εμφάνιση του κίπερ Γιαννιώτη, ήταν καθοριστική για τον υπερπολύτιμο βαθμό. Οποιασδήποτε βαθμός είναι κέρδος για τον Ατρόμητο και με την ίδια λογική θα εμφανιστεί και αυτή τη φορά. Στο 50/50 ο Παπαδόπουλος (στόπερ), απών ο Άλιμπεκ (επιθετικός).

Εκτίμηση: Ίσως πιάσουν τόπο τα γκάζια του Αναστασίου, ίσως και όχι. Πραγματικά δεν είμαι διαθέσιμος να ποντάρω για να μάθω. Ο Ατρόμητος έχει γνωστή συνταγή, ξέρουμε τι θα δούμε, αξίζει σε τιμές άνω του διπλασιασμού τη στήριξή μας.

Play off

10/4 (19:00) ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα: Πήγε με σκοπό να μην χάσει στο «Βικελίδης» και το κατάφερε μάλλον εύκολα. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει και επιστρέφει στην έδρα του, απέναντι σε ένα αντίπαλο που δείχνει να του έχει πάρει τον αέρα. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών οι Ηπειρώτες.

Παναθηναϊκός: Το ήθελε περισσότερο, το πάλεψε, γλύτωσε σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ, έδειξε τη σταθερά ανοδική πορεία των «πράσινων». Βαθμολογικά πιέζει σε εξαιρετικό βαθμό, όντας στην ισοβαθμία με τον Άρη και στο βαθμό από την ΑΕΚ. Απόντες οι Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες (μέσοι), Μακέντα (επιθετικός).

Εκτίμηση: Άγνωστο ποιον ΠΑΣ θα δούμε, αυτόν που παίζει για να μην χάσει ή αυτόν που διεκδικεί στα ίσα τις νίκες; Εν πάσει περιπτώσει, αξίζει ένα ποντάρισμα στο αμφίτερμα, λαμβάνοντας υπόψιν τη φούρια του Παναθηναϊκού, αλλά και τα σταθερά προβλήματα του στα μετόπισθεν.

10/4 (19:30) ΑΕΚ – Άρης

ΑΕΚ: Μετά από πάρα πολύ καιρό ήταν πλήρως ανταγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό και έδειξε να έχει άλλη δυναμική. Υπερπολύτιμος εν τέλει ο βαθμός στο «Καραϊσκάκης» για τη μάχη της τετράδας. Αμφίβολος ο Μάνταλος (μέσος), απόντες οι Σιμόες (μέσος), Ανσαριφάντ (επιθετικός).

Άρης: Δεν ήταν καλός με τον ΠΑΣ, κυρίως λόγω επιλογών Μπούργος, αλλά ακόμη κρατάει την τύχη στα χέρια του.  Πάρα πολύ σημαντικό το ματς με την ΑΕΚ, λογικά θα κρίνει πολλά βαθμολογικά για τη συνέχεια. Μοναδικές απουσίες εδώ και καιρό οι Λούμορ (μπακ), Μάνος (επιθετικός).

Εκτίμηση: Σημαντικά αυτά που είδαμε από την Ένωση, αλλά προσωπικά δεν με πείθει να την εμπιστευτώ σε τιμές φαβορί σε ντέρμπι. Ο Άρης δεν πείθει το τελευταίο διάστημα, αλλά η εικόνα νου με τον Μπούργος είναι σίγουρα διαφορετική. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να υποστηρίξει ποντάρισμα, αλλά η κόντρα έχει αξία.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

Προγνωστικά αγωνιστικής σε play off & play out
16:00
(9/4) Βόλος - Λαμία
Goal/goal
2.07
18:15
(9/4) ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης
1
1.92
19:30
(9/4) Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός
Over 2,5
2.30
20:30
(9/4) Παναιτωλικός - Ατρόμητος
2 dnb
2.18
19:00
(10/4) ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
Goal/goal
2.09
19:30
(10/4) ΑΕΚ - Άρης
2 dnb
3.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις