Προβλέψεις Σαββάτου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προβλέψεις Σαββάτου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει κάθε εβδομάδα 21.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο).
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Ακόμη μία εβδομάδα για το Golden 21 και αν δεν πρόλαβες να συμμετάσχεις την πρώτη εβδομάδα, εδώ είμαστε. Η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ να σου δώσει μια χείρα βοηθείας έστω και την ύστατη στιγμή. Πάμε να δούμε για αυτό το Σάββατο.

Εβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30): Παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο εκατέρωθεν και μπόλικη σκοπιμότητα. Οι γηπεδούχοι παίζουν για τη σωτηρία, οι «κόκκινοι διάβολοι» για την τετράδα και το Champions League. Οι δύο άμυνες δεν πείθουν, βάση του ματς το 1-1.

Κολωνία – Μάιντζ (16:30): Μαθηματικά και οι δύο προλαβαίνουν εξάδα, αν γίνει λίγο ροντέο η κατάσταση. Σίγουρα δεν έχουν χαλαρώσει και οι δύο ομάδες, που παραδοσιακά στα μεταξύ τους βλέπουμε παιχνίδια με γκολ. Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι αυτή τη φορά, σε ένα ματς που αναμένω σκορ.

Σαουθάμπτον – Τσέλσι (17:00): Από την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Ρεάλ προέρχεται η Τσέλσι και ακολουθεί η ρεβάνς της Τρίτης. Το μυαλό μοιραία είναι εκεί, ο Τούχελ θα κάνει ροτέισον για να φρεσκάρει την ομάδα του. Αδιάφορη η δωδέκατη Σαουθάμπτον, παίζει για το πρεστίζ της. Σε λογικά πλαίσια αναμένεται να μείνει το σκορ.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Άγαξ – Σπάρτα Ρότερνταμ (21:00): Ο Άγιαξ ξανάπιασε κορυφή και δεν σκέφτεται να την αφήσει. Επιθετικά ο Αίαντας είναι πανίσχυρος και με την ίδια λογική αναμένω να προσεγγίσει και το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Σπάρτα κάνει αγώνα να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά αν προσεγγίσει πολύ παθητικά το παιχνίδι δεν έχει ελπίδες. Η λογική λέει ότι δύσκολα θα μείνει χαμηλά το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τη παράδοση να στηρίζει τη θεωρία.

Κάλιαρι – Γιουβέντους (21:45): Μετά το εντός έδρας 0-1 από την Ιντερ, η Γιουβέντους έμεινε πολύ πίσω στη μάχη της κορυφής. Με νίκη θα είχε ελπίδες. Πλέον καλείται να «κλειδώσει» τη θέση της στην τετράδα. Η Κάλιαρι παλεύει για την παραμονή, θα έχει το μαχαίρι στα δόντια. Για 2-3 γκολ μας κάνει το παιχνίδι, θα μπει στο δελτίο του Golden 21.

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε (22:00): Παράσταση για ένα ρόλο στη Μαδρίτη, μόνο που η ομάδα του Αντσελότι θα παραταχθεί με ροτέισον. Ακολουθεί η ρεβάνς με την Τσέλσι την Τρίτη, πρέπει να φρεσκαριστεί ο βασικός κορμός. Ακόμη και στο… ρελαντί, η «Βασίλισσα» είναι ικανή να επικρατήσει με 2-0 ή 3-0.

Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Για την σωτηρία τους μάχονται οι γηπεδούχοι, αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι. Η Παρί θα έχει κατοχή και πρωτοβουλία, αλλά είναι ευάλωτη σε αντεπιθέσεις. Συν τοις άλλοις, έχει κάμποσες απουσίες. Από το 1-1 ξεκινάει το παιχνίδι, βαριά να σημειωθούν τέσσερα τέρματα.

Συνοπτικά οι προβλέψεις του Σαββάτου για το Golden 21.
Σάββατο 9/414:30Εβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σάββατο 9/416:30Κολωνία – Μάιντζ
Σάββατο 9/417:00Σαουθάμπτον – Τσέλσι
Σάββατο 9/421:00Αγιαξ – Σπάρτα Ρότερνταμ
Σάββατο 9/421:45Κάλιαρι – Γιουβέντους
Σάββατο 9/422:00Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε
Σάββατο 9/422:00Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις