Βρίσκει «δίχτυα» στη Μασσαλία ο ΠΑΟΚ

προγνωστικά

Ο Θάνος Κούρος εστιάζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξεχωρίζει μια επιλογή από κάθε διοργάνωση στα σημερινά του προγνωστικά.

Πολλές καλημέρες σε όλους. Επανερχόμαστε στις στήλες μετά το Σαββατοκύριακο, καθώς οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις φτάνουν προς το τέλος, οι ομάδες μειώνονται άρα και οι στοιχηματικές ευκαιρίες. Σήμερα το πρόγραμμα είναι ελαφρώς καλύτερο και θεωρώ ότι έχω εντοπίσει δύο σημεία με αξία, τα οποία περιλαμβάνω στα προγνωστικά μου.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά: Έχει τον τρόπο ο ΠΑΟΚ

Ξεκίνημα από την Μασσαλία, σε μια αναμέτρηση με ελληνικό ενδιαφέρον. Η Μαρσέιγ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην πρώτη παρουσία των Θεσσαλονικέων σε προημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ουσιαστικά πρόκειται για τον ίσως σημαντικότερο αγώνα της ευρωπαϊκής ιστορίας του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας επικράτηση με 4-2 επί της Σεντ Ετιέν, σε μια αναμέτρηση που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Από την άλλη οι ασπρόμαυροι γνώρισαν την ήττα με 2-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, σε μια αναμέτρηση που δε τους επηρέαζε βαθμολογικά. Για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά έχει κλειδώσει την δεύτερη θέση και έχει στρέψει την προσοχή του στους αγώνες του κυπέλλου και της Ευρώπης. Η Μαρσέιγ με τη σειρά της βρίσκεται στην δεύτερη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος και είναι φαβορί για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τριάδα, που οδηγεί στο Champions League.

Εκτίμηση: Αναμένουμε οι γηπεδούχοι να μπουν δυνατά και να πιέσουν από το ξεκίνημα, αφήνοντας χώρους στο Δικέφαλο του Βορρά. Συμπεριλαμβανομένου και του γεγονότος ότι η Μαρσέιγ δέχεται γκολ στα τελευταία επτά της παιχνίδια και σε 16/20 μέσα στο 2022, βρίσκουμε αξία στο αουτσάιντερ Goal-Goal σε απόδοση 2,12 στο PameStoixima.gr

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Προγνωστικά: Ανώτερα τα «Σφυριά»

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία και το Europa League για την αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Λιόν. Οι γηπεδούχοι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν στην παράταση την ομάδα σύμβολο του θεσμού Σεβίλλη ενώ οι φιλοξενούμενοι την Πόρτο. Στο πρωτάθλημα η Γουέστ Χαμ δείχνει να χάνει την μάχη της τετράδας και η μόνη της ελπίδα για έξοδο στο Champions League είναι μέσω της Ευρώπης. Με τη σειρά τους οι Γάλλοι πραγματοποιούν κακή πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 9η θέση αλλά έχουν ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι είναι ανώτερη ομάδα, ενώ το κίνητρο της εξόδου στο Champions League και της ευρωπαϊκής εξόδου είναι πολύ υψηλό. Η Λιόν μπορεί να διαθέτει πιο «βαριά» φανέλα στην Ευρώπη αλλά θεωρώ ότι με την πρόκριση επί της Πόρτο ξεπέρασε το αγωνιστικό της ταβάνι. Αν η Γουέστ Χαμ, εμφανιστεί σοβαρή, ο άσος του 2,05 στο PameStoixima.gr έχει προβάδισμα.

ΤΑ 21 ΓΚΟΛ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

Μονό
22:00
Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ
Goal/Goal
2.12
BET: 15 units
Μονό
22:00
Γουέστ Χαμ - Λιόν
1
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις