Η πίεση της Μαρσέιγ και η άμυνα του ΠΑΟΚ

προγνωστικά

Ο Νίκος Φωτιάδης στη σημερινή του στήλη έχει προγνωστικά από τρείς αγώνες με combo, γκολ και κόρνερ.

Καλησπέρα σε όλους. Πέμπτη σήμερα με πολλούς αγώνες σε Europa League και Conference League με την ιστορική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει. Από αυτές έχω ξεχωρίσει επιλογές από τρείς αγώνες με γκολ, κόρνερ αλλά και combo και τις περιλαμβάνω στα προγνωστικά μου.

ΤΑ 21 ΓΚΟΛ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

Προγνωστικά: Mε συνταγή Λουτσέσκου στη Μασσαλία

Ο ΠΑΟΚ στη πρώτη του συμμετοχή στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA διεκδικεί τη πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα σε ένα μεγαθήριο του Γαλλικού αλλά και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι μπορεί να μην έχουν τον τοπ σκόρερ τους στη διοργάνωση (Μίλικ), όμως μιλάμε για μια ομάδα με μπάτζετ 250 εκατομμύρια που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος. Μπάλα όμως δεν παίζουν τα λεφτά. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός ανασταλτικά και μπορεί να σταθεί όρθιος στο «Βελοντρόμ». Ο Λουτσέσκου έχει το τρόπο στα σημαντικά ματς να παίρνει αυτό που θέλει. Μπορεί ο «Δικέφαλος» να μην φύγει με την νίκη αλλά μπορεί να κρατήσει τον αγώνα σε χαμηλό σκορ. Σαν βασική επιλογή διαλέγω το under 2,5 σε απόδοση 1.88 αλλά καλή επιλογή είναι και το over 5,5 κόρνερ των γηπεδούχων σε απόδοση 1.72 αφού ο ΠΑΟΚ θα δεχτεί πίεση σε αρκετά διαστήματα του αγώνα.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Δύσκολο βράδυ για τη Μπαρτσελόνα

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Europa League. Αγώνας μεγάλης σημασίας για τους Γερμανούς που θα έχουν περίπου 50.000 κόσμο στις κερκίδες, με τους φανταστικούς οπαδούς να δίνουν κίνητρο στους παίκτες. Εκτός του κόσμου, η ομάδα βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση με τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες έχοντας όμως να χάσει από τις 26 Φεβρουαρίου και τον αγώνα με τη Μπάγερν. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει σε όλους τους αγώνες του Europa League μετρώντας 13 γκολ σε 8 παιχνίδια. Οι Καταλανοί από την άλλη μεριά βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα υπό τις οδηγίες του Τσάβι με τη τελευταία ήττα σε κανονική διάρκεια αγώνα να ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου, επίσης από τη Μπάγερν. Στο 2022 δεν έχουν σκοράρει μονάχα σε έναν αγώνα (Γαλατασαράι εντός έδρας). Μπορεί σε μια ομάδα με το μέγεθος της Μπαρτσελόνα να μη σημαίνει πολλά το Europa όμως δείχνει να το έχει πάρει στα σοβαρά ο Τσάβι και οι παίκτες οπότε θα το κυνηγήσουν. Διαλέγω το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2.00 αφού εμπιστεύομαι τις επιθετικές ικανότητες των δύο ομάδων.

Μιλάει η έδρα στην Ολλανδία

Η Φέγενορντ και η Σλάβια Πράγας αντιμετωπίζουν η μία την άλλη για τρίτη φορά φέτος. Οι Ολλανδοί με τρείς ευρωπαϊκούς τίτλους θέλουν να κυνηγήσουν τη τύχη τους στο Conference League. Είναι δυνατή η ομάδα του Ρότερνταμ με νέους παίκτες και τρομερή επίθεση. Στο Conference έχει σκοράρει 19 γκολ σε 8 αγώνες ενώ είναι αήττητη στη διοργάνωση με μόνο νίκες στο «Ντε Κάιπ». Η Σλάβια είναι δυνατή ομάδα παρόλο που είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης ωστόσο η απουσίες που την πλήττουν είναι πολύ σημαντικές. 2-2 και 2-1 οι αγώνες των ομίλων με τη Φέγενορντ να δείχνει πως είναι ανώτερη ομάδα. 21-16 τα γκολ των φιλοξενούμενων σε 10 αγώνες κάτι που δείχνει τις επιθετικές αρετές. Αναμένω αγώνα με υψηλό σκορ χωρίς να γνωρίσουν την ήττα οι γηπεδούχοι οπότε διαλέγω το 1Χ & over 1,5 σε απόδοση 1.50 από τη Stoiximan.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Μονό
22:00
Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ
Under 2,5
1.88
BET: 33 units
Kόρνερ
22:00
Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ
Over 5,5 Κόρνερ Μαρσέιγ
1.72
BET: 25 units
Combo
19:45
Φέγενορντ - Σλάβια Πράγας
1Χ & Over 1,5
1.50
BET: 40 units
Μονό
22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπαρτσελόνα
Goal/Goal & Over 2,5
2.00
BET: 14 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις