Στοίχημα Rounb Robin: Μικρό το κόστος, μεγαλύτερο το ρίσκο

στοίχημα round robin

Το στοίχημα Round Robin είναι ένα σύστημα που απαιτεί πολλαπλά στοιχήματα παρολί ταυτόχρονα. Δείτε περισσότερα στο koubanezos.gr.

Το στοίχημα round robin είναι ένα από τα συστήματα που απαιτούν επιτυχία σε κάθε στοίχημα, ώστε να συνεχίζει να ισχύει το επόμενο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα στοίχημα που περιέχει δυάδες και τριάδες, αλλά και δύο up and down. Το τελευταίο σημαίνει ότι, στην περίπτωση των up and down, τα οποία αποτελούνται από δύο μονά στοιχήματα το καθένα, πρέπει να κερδίσει στα δύο πρώτα, ώστε να ισχύσουν τα δύο επόμενα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ουσιαστικά, ένα round robin αποτελείται από 10 στοιχήματα, τα οποία προκύπτουν από τρεις προβλέψεις: τρεις δυάδες, μια τριάδα και δύο Up and Down – με δύο στοιχήματα έκαστο. Ας υποθέσουμε ότι μιλάμε για ένα ποδοσφαιρικό στοίχημα και πως ο παίχτης προέβλεψε πως οι ομάδες 1, 2 και 3 θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους. Στην περίπτωση των δυάδων, οι σωστοί συνδυασμοί φέρνουν κέρδος και οι λάθος απλά αγνοούνται. Στην περίπτωση των up and down, όμως, αν ένα από τα δύο στοιχήματα που το αποτελούν δεν κερδίσει, τότε ούτε το άλλο ισχύει – κερδίσει ή χάσει.

Με έναν συνδυασμό δυάδων και τριάδων, το round robin θα μπορούσε να μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο σύστημα που χρησιμοποιεί τα παρολί (όπως το Trixie). Ωστόσο, το γεγονός ότι περιλαμβάνει και τα δύο up and down σημαίνει πως το κόστος είναι μικρότερο (αφού ο παίχτης πληρώνει μόνο για το ένα από τα δύο στοιχήματα) και το ρίσκο μεγαλύτερο, αφού ένα up and down πρέπει να έχει 100% επιτυχία.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις