ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Αγωνιστικός καύσωνας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Αγωνιστικός καύσωνας

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

Αθλητικές μεταδόσεις ημέρας με μια οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση να τις παρακολουθεί.

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Τρίτη 16/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Αγωνιστικός καύσωνας

Αγωνιστικός καύσωνας

Χαιρετώ τους απανταχού κουβανέζους. Καλό μήνα σε όλους και όλες σας με τις ευχές μου αυτός ο τελευταίος μήνας του φετινού καλοκαιριού, να είναι γεμάτος στιγμές ξεκούρασης, επαναφόρτισης των μπαταριών και αφορμή για επανασύνδεση ύστερα από καιρό με δικούς σας ανθρώπους. Ελπίζω οι περισσότεροι, να ετοιμάζετε βαλίτσες για κοντινές ή μακρινές εξορμήσεις σε χωριά, σε νησιά, βουνά, θάλασσες και ποτάμια. Επίσης θέλω, να ευχηθώ κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους, όσους δεν μπορούν, είτε λόγω οικονομικών δυσκολιών, είτε ανελλιπών υποχρεώσεων, να αποδράσουν έστω και για λίγο από αυτές. Προσωπικά θα παραμείνω σε θέση μάχης, πιστός στο τακτικό μας ραντεβού, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται και τον Αύγουστο, ενώ οι τελικές φάσεις των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων απέχουν λίγες μέρες μακριά μας.

Απολογισμός

Μεσοβδόμαδα το Κύπελλο Νότιας Κορέας μας χάρισε το απόλυτο, με τις επιλογές της στήλης να πληρώνουν τρεις ωραιότατες αποδόσεις άνω του διπλασιασμού, γεγονός που αύξησε ακόμα περισσότερο τη κάβα της στήλης. Τζέονμπουκ και Πόχανγκ αποδείχθηκαν ανυπέρβλητα εμπόδια για τη Μπουσάν και τη Σεούλ αντίστοιχα, αλλά αμφότερες σκόραραν και έτσι μας πλήρωσαν το ζητούμενο αμφίτερμα.

Στο δε ματς της Σέονγκναμ η ανάλυση του αγώνα ήταν απόλυτα ορθή, αφού ύστερα από ένα αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο και τη πληρωμένη ισοπαλία του, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με ένα γκολ σφράγισαν την πρόκριση τους στη τελική τετράδα του θεσμού. Περιττό να αναφέρω το πάρτι που στήθηκε στο κανάλι μας στο Telegram, αφού πέρα από τις προτάσεις της στήλης, υπήρξαν και άλλες δύο από την A-League και τη J2, οι οποίες πέρασαν και αυτές, σε αποδόσεις 2.70 και 3.40 αντίστοιχα. Υπήρξαν αναγνώστες, οι οποίοι παίζοντας τις συγκεκριμένες επιλογές σε 3αδα και 5αδα αντίστοιχα, έβγαλαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ κάποιος φίλος που διαμένει στο εξωτερικό, έβγαλε τα αεροπορικά εισιτήρια της οικογένειας του. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη χαρά για εμένα. Πλούσιοι δεν θα γίνουμε από το στοίχημα, αλλά ευχής έργον θα είναι, να μπορούμε μέσα από τη τρέλα μας, να αποκομίζουμε έστω και ένα σχετικό κέρδος.

Πρωινό ντέρμπι

Ξεκινάμε λοιπόν από την Α-League, η οποία βαδίζει ολοταχώς προς την ολοκλήρωση της κανονικής της διάρκειας και τις εκκρεμότητες, ως προς τις ομάδες που θα συνεχίσουν στα playoffs, να ξεκαθαρίζουν στις εναπομείνασες 4 αγωνιστικές. Ξεκίνημα στις 10:00 με ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Αυστραλίας ανάμεσα στη Μελβούρνη και τη Σίδνεϊ. Οι τυπικά γηπεδούχοι, αφού το ματς διεξάγεται στο Σίδνεϊ, δίνουν το πρώτο τους ματς μετά από τη τετράμηνη αναγκαστική διακοπή. Αυτή τη στιγμή μοιράζονται τη δεύτερη προνομιούχο θέση με την Ουέλινγκτον και θα προσπαθήσουν να παραμείνουν εκεί μέχρι τέλους. Διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Λίγκας, ενώ το διάστημα της διακοπής σίγουρα ο προπονητής της Μομπάρτ θα δούλεψε πάνω στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, που αποτέλεσε και τη μεγαλύτερη αδυναμία της όλη τη σαιζόν. Αναμφίβολα το ότι αναγκάστηκε, λόγω του επιδημιολογικού φορτίου της Μελβούρνης, να παραμείνει σε 14ήμερη καραντίνα και να ξεκινήσει αργότερα από τους αντιπάλους της, αυτόματα τη καθιστά αουτσάιντερ στη μάχη της δεύτερης θέσης, αλλά η ήττα της Ουέλινγκτον πριν από λίγες ώρες, της δίνει πλέον την ευκαιρία να εξαρτάται μόνο από τα δικά της αποτελέσματα, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο από τον έτερο διεκδικητή της.

Η Σίδνεϊ από την άλλη απλά περιμένει σίγουρη πρώτη τον αντίπαλο της στα ημιτελικά και κατά κάποιο τρόπο ορίζει με τα αποτελέσματα της και ποιον εκ των δύο θέλει να έχει ως αντίπαλο στους τελικούς. Η απόδοση της δεν είναι και η καλύτερη αυτό το καιρό, πράγμα φυσιολογικό, αφού και δεν θέλει να ρισκάρει με πιθανούς τραυματισμούς, ενώ και χρόνο μπορεί να μοιράσει σε όλους τους παίκτες της, κρατώντας άπαντες σε εγρήγορση εν όψει της σημαντικής συνέχειας. Ήδη η αμυντική της κολώνα Ράιαν Γραντ αποκόμισε ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και θα λείψει για μερικές εβδομάδες.

Στο σημερινό ματς σίγουρα οι γηπεδούχοι θα μπουν προσεκτικά. Μετά από μία τόσο μεγάλη αποχή από επίσημους αγώνες η προσέγγιση του αγώνα απέναντι σε ένα τόσο ισχυρό αντίπαλο επιτάσσει κλειστό παιχνίδι χωρίς ρίσκο. Θα στηρίξω την ισοπαλία στο ημίχρονο. Ούτε οι φιλοξενούμενοι φημίζονται για τα εκρηκτικά τους πρώτα ημίχρονα, οπότε στα μάτια μου η ισοπαλία έχει το πρώτο λόγο. Μετά δε και την ήττα της Ουέλινγκτον πιστεύω, ότι η Μελβούρνη θα είναι ευχαριστημένη και με ένα βαθμό. Γνωρίζει ότι κι ο βαθμός ετοιμότητας της θα είναι πολύ χαμηλότερος από τον αντίστοιχο της αντιπάλου της, οπότε θα προσπαθήσει να διαφυλάξει έστω και την ισοπαλία. Η Σίδνεϊ σίγουρα θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα της από τους Τζετς, αλλά έχει την πολυτέλεια να παραχωρήσει βαθμό ή βαθμούς. Στη τελική κάτι μου λέει, ότι εάν θέλει κάποιον για αντίπαλο στους φετινούς τελικούς, αυτή είναι η Μελβούρνη και όχι η Ουέλινγκτον με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Έτσι θα συνδυάσω την ισοπαλία του ημιχρόνου με τη διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων που προσφέρεται σε εξαιρετικές αποδόσεις. Αν κερδίσει κάποιος αυτός θα είναι η Σίδνεϊ με την ισοπαλία όμως να έχει το πρώτο λόγο.

Και τώρα οι δυο τους

Μεταφερόμαστε στην Ιαπωνία και το ντέρμπι κορυφής της J1 ανάμεσα στη Γκάμπα Οσάκα και τη Καβασάκι. Στις 13:00 ο δεύτερος της βαθμολογίας φιλοξενεί τη πρωτοπόρο Καβασάκι σε ένα ματς που υπόσχεται γκολ και θέαμα. Δεν χρειάζεται να αναφέρω πολλά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αποτελούν και τη πιο σταθερή επιλογή της στήλης, πληρώνοντας αδιάλειπτα εδώ και εβδομάδες. Οι σημερινή της αντίπαλος Γκάμπα αποτελεί ίσως και τη πιο ευχάριστη έκπληξη της μέχρι στιγμής σαιζόν. Μετά την ήττα στην επανέναρξη από την δεύτερη ομάδα της πόλης Σερέσο, ακολούθησε όλο τον Ιούλιο μια αήττητη πορεία 5 αγώνων, με την ομάδα να ανεβάζει συνεχώς στροφές και να αποδίδει κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο με συνεχή δημιουργία φάσεων και ατελείωτο τρέξιμο. Η περσινή πορεία και η 7η θέση μάλλον πείσμωσε άπαντες στο σύλλογο, με ιδιοκτήτη τον γίγαντα των ηλεκτρονικών Panasonic και φέτος μεγάλος στόχος αποτελεί το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εντός 4αδας και φυσικά η συμμετοχή στο επόμενο Champions League μετά από δύο χρόνια απουσίας. Αιχμή του δόρατος αποτελεί το επιθετικό της δίδυμο με τον Ιάπωνα Ουσάμι και τον Βραζιλιάνο Αντεμίλσον να βρίσκονται πλέον με κλειστά μάτια.

Σήμερα ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται κατακόρυφα αλλά δεν βλέπω καμιά διάθεση από τους δύο αντιπάλους να αλλάξουν τη φιλοσοφία τους. Αναμένω εκατέρωθεν φάσεις και γκολ και με λίγη τύχη ίσως και πάνω από τρία τεμάχια. Αξιόμαχοι οι γηπεδούχοι, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν το πρώτο λόγο. Ο συνδυασμός της διπλής τους ευκαιρίας με αμφίτερμα και πολλά γκολ δεν θα έπρεπε να δίνεται τόσο ψηλά από τις εταιρείες και έτσι θα το τιμήσω.

Αναζητείται αντίδραση

Νωρίτερα στις 12:00 οι πρωταθλητές Μαρίνος δοκιμάζονται στην έδρα της Σεντάι. Η ομάδα του Ποστέκογλου φέτος σε αυτές τις πρώτες επτά στροφές του πρωταθλήματος απογοητεύει και σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα τη περσινή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Το ρόστερ υπάρχει, αλλά η αμυντική της λειτουργία θυμίζει παιδική χαρά με αποτέλεσμα να βρίσκεται 12 βαθμούς μακριά από τη κορυφή. Σίγουρα η ομάδα μπορεί να αποδώσει καλύτερα και υπάρχει αρκετός χρόνος για να διορθωθούν καταστάσεις αλλά η πίεση αυξάνεται και ο ομογενής τεχνικός καλείται να βρει άμεσα λύσεις.

Από την άλλη η ομάδα της Σεντάι προσπαθεί πάρα πολύ αλλά και αυτή προδίδεται σταθερά από την άμυνα της. Ενώ λοιπόν μεσοεπιθετικά παράγει και αξιοποιεί τις ευκαιρίες της, η αμυντική της λειτουργία μπάζει από παντού και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα την έχουν φέρει με μόλις 6 βαθμούς στη 13η θέση. Δεν μπορεί με τίποτα να αξιοποιήσει την έδρα της, αφού δεν έχει σταυρώσει νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος με δύο μόλις βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες.

Κομβικό ματς για τους δύο αντιπάλους λοιπόν το σημερινό. Θα εμπιστευτώ καταρχήν τις επιθέσεις των ομάδων επιλέγοντας το αμφίτερμα και θα δώσω παράσταση νίκης στους φιλοξενούμενους που επιτέλους καλούνται να βρουν το καλό τους εαυτό. Βοηθάει στην επιλογή και η εξαιρετική απόδοση αλλά και η πρόσφατη παράδοση, με τους Μαρίνος να μην έχουν χάσει στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις από τους σημερινούς τους αντιπάλους.

Στο κυνήγι της Ουλσάν

Θα κλείσω τη σημερινή μας βόλτα στην Ασία μεταφερόμενος στη Νότια Κορέα και το ντέρμπι ανάμεσα στη δεύτερη της βαθμολογίας Τζέονμπουκ και τη τρίτη Πόχανγκ. Έναρξη στις 13:00 και με τη παρουσία, για πρώτη φορά μετά την επανέναρξη, συγκεκριμένου αριθμού θεατών, που αντιστοιχεί στο 10% της χωρητικότητας του εκάστοτε γηπέδου. Μερική επιστροφή στη κανονικότητα λοιπόν για τους Νοτιοκορεάτες, που φημίζονται για την αγάπη τους στο άθλημα και τις ομάδες που υποστηρίζουν.

Μεσοβδόμαδα οι δύο ομάδες έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους αντιπάλους τους για το θεσμό του κυπέλλου και πήραν τη πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού, πιστοποιώντας την αγωνιστική τους ανωτερότητα αλλά και τη φόρμα τους. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να κυνηγούν τη πρωτοπόρο Ουλσάν και αναζητούν σήμερα θετικό αποτέλεσμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πλησιάσουν σε απόσταση βολής τη δεύτερη θέση. Η κούραση θα παίξει σίγουρα το ρόλο της και αναμένεται μερικό ροτεισον και από τους δύο προπονητές.

Με τις επιθετικές γραμμές και των δύο να βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα αργά ή γρήγορα θα δούμε γκολ εκατέρωθεν. Σίγουρα η αρχή θα είναι αναγνωριστική αλλά με δεδομένο ότι η ισοπαλία δεν συμφέρει καμία από τις δύο αναμένω κάποια στιγμή να ανοίξει ο ρυθμός. Εσχάτως η Ποχάνγκ παίζει και πολύ καλή άμυνα αλλά οι πρωταθλητές δεν αστειεύονται. Έτσι θα ρισκάρω στην ισοπαλία του ημιχρόνου με το ενδεχόμενο να σημειωθεί έστω ένα γκολ στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Μονό

10:00 Μελβούρνη – Σίδνεϊ: Χ ημίχ. / Χ2 τελ. (3.20)

Μονό, ρίσκου

10:00 Μελβούρνη – Σίδνεϊ: Χ ημίχ. / Χ τελ. (6.00)

Μονό

12:00 Βεγκάλτα Σεντάι – Γιοκοχάμα Μαρίνος: 2 & goal/goal (3.10)

Μονό

13:00 Γκάμπα Οσάκα – Καβασάκι Φροντάλε: Χ2 & goal/ goal & over 3,5 (3.20)

Μονό

13:00 Τζέονμπουκ – Πόχανγκ: Χ ημίχ. & οver 0,5 β’ ημίχρονο (2.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις