Άνετο πέρασμα από το Βερολίνο

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Τετάρτη σήμερα και ο Παναγιώτης Δογαντζής έχει πληθώρα επιλογών από Euroleague, Eurocup και BCL.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα έχουμε επιλογές από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Άνετο πέρασμα από το Βερολίνο

Προγνωστικά μπάσκετ: Άλμπα vs Παναθηναϊκός

Έκανε την προσπάθειά της η Άλμπα αλλά δεν κατάφερε να μπει στην οχτάδα. Στην αγωνιστική που μας πέρασε ηττήθηκε από την Εφές με 77-87. Ο Όσκαρ ντα Σίλβα ήταν εξαιρετικός με 20 πόντους. Στα πλαίσια της BBL κέρδισε εύκολα με 87-53. Οι Σίκμα, Λάμερς και Ζούσμαν έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμού και είναι αμφίβολοι.

Από την άλλη, σπουδαία νίκη γοήτρου πέτυχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ρεάλ με 87-86. Ο Παπαγιάννης ήταν εξαιρετικός με 18 πόντους.  Εκτός μόνο ο μόνιμος τραυματίας Στέφαν Γιόβιτς.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό φεγγάρι. Η Αλμπα ήδη σκέφτεται το υπόλοιπο της σεζόν στη BBL όπου βρίσκεται εκτός τετράδας. Οι πράσινοι έχουν κίνητρο καθώς, θέλουν μία νίκη για να αποφύγουν την τελευταία θέση. Εμείς θα πάμε με το διπλό του Παναθηναϊκού και το over 2,5 τρίποντα του Νεμάνια Νέντοβιτς καθώς, ο Σέρβος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και περνούν όλες οι μπάλες από τα χέρια του.

ΥΓ1: Μου αρέσουν πολύ δύο ειδικά. Το πρώτο είναι το over 5,5 πόντοι του Γκάι Πνίνι στην αναμέτρηση της Χολόν με το Στρασβούργο. Ο βετεράνος φόργουρντ έχει παίξει στην καριέρα του απείρως δυσκολότερα παιχνίδια από αυτό και σίγουρα θα πέσει το βάρος πάνω του.

ΥΓ2:Η άλλη είναι το under 160,5 πόντων αγώνα στην αναμέτρηση της Τρέντο με την Παρτιζάν. Η ιταλική ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της όμως, αμυντικά στέκεται καλά στα περισσότερα παιχνίδια της. Από την άλλη, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σκοτώνει τους αντιπάλους της με κύριο όπλο την άμυνα της και με το σκεπτικό ότι θα κερδίσει εύκολα βρίσκω το όριο αυτό αρκετά μεγάλο.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Δυάδα απόδοσης 4.11
19:00
Χολόν - Στρασβούργο
Γκ. Πνίνι over 5,5 πόντοι
2.35
21:00
Άλμπα - Παναθηανϊκός
Ν. Νέντοβιτς over 2,5 τρίποντα
1.75
BET: 12 units
Μονό
21:00
Τρέντο - Παρτιζάν
Under 160,5
1.87
BET: 12 units
Μονό
21:00
Άλμπα - Παναθηναϊκός
2
2.35
BET: 16 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις