Παράσταση με δύο πρωταγωνιστές

Μακροχρόνια Παράσταση με δύο πρωταγωνιστές #Roume

Ανέλυσε τα μέχρι τώρα δεδομένα και βρίσκει ευκαιρίες στα μακροχρόνια προγνωστικά για τη Φόρμουλα 1 ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Καλημέρες Κουβανέζοι! Στη Τζέντα τα είπαμε τελευταία φορά με καλό κέρδος, όμως τα ποδόσφαιρα το Σαββατοκύριακο δεν με ενέπνευσαν ιδιαίτερα. Συνεχίζετε αυτή η κατάσταση και άρα ενόψει Κυριακής, οπού θα έχουμε και άλλα προγνωστικά από το Γκραν Πρι της Αυστραλίας, θα δούμε τι γίνεται με τις επιλογές για τα μακροχρόνια στη Φόρμουλα 1. Επιλογές μόνο από Stoiximan, αφού εκεί βρίσκουμε τις περισσότερες επιλογές.

Μάχη στο νήμα, θα μιλήσει η εμπειρία

Όπως είναι λογικό, η προτεραιότητα πηγαίνει απευθείας στα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών. Εκρηκτική ήταν η εκκίνηση, με τις Ρεντ Μπουλ και Φεράρι να δείχνουν πως έχουν τα καλύτερα μονοθέσια. Οι Αυστριακοί έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στις ευθείες, όμως η Σκουντερία μάλλον έχει βρει τις καλύτερες λύσεις στο τομέα της αεροδυναμικής. Η Χόντα είχε κάποια θέματα και είδε 3/4 οδηγούς να εγκαταλείπουν στο Μπαχρέιν, όμως αυτά φάνηκε να μην μπαίνουν στο αεροπλάνο για Σαουδική Αραβία. Οι νίκες πήγαν από μία στους Λεκλέρ και Φερστάπεν, με την μάχη να φαίνεται να οδηγείται προς κορύφωση στο Άμπου Ντάμπι.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Εκτίμηση: Σε αυτές τις μάχες οι προβλέψεις είναι δύσκολες, αφού σε έναν αγώνα όλα είναι πιθανά, από μηχανικές βλάβες έως και ένα λάθος υπολογισμός στα φρένα. Για τα μακροχρόνια μας, όπως, θα εμπιστευθούμε το ένστικτο. Ο «Σούπερ Μαξ» είναι πρωταθλητής, έχει ήδη την εμπειρία από μια δύσκολη μάχη για τη κορυφή και έχει και ένα γρήγορο μονοθέσιο. Η Φεράρι από την άλλη, έχει το πιο ικανό δίδυμο οδηγών. Έχω πολύ σεβασμό για τον Πέρες, όμως ο Σάινθ πιστεύω ότι είναι πιο ανταγωνιστικός. Το διπλό στοίχημα για τα πρωταθλήματα με νικητές τους Φερστάπεν και Φεράρι δίνεται στο τριπλασιασμό, ενώ το ακριβές φόρκαστ με Μαξ και Σαρλ σε πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, είναι στο 2.80.

Ταύρος με ψυχή… Γκόλντεν Ριτρίβερ

Πάει ο Ρούμε, μία αφήνει τη μπάλα, τώρα πιάνει το ζωολογικό κήπο. Τι να κάνουμε, όμως, θα πω εγώ; Αφού τέτοια περίπτωση είναι ο Σέρχιο Πέρες. Πέρυσι όλη τη χρονιά έκανε το… βοηθό του Φερστάπεν, λειτουργώντας ως ο απόλυτος συμπαίκτης. Όχι από τη καλή του τη καρδιά, αλλά επειδή ένας όρος για να γίνει… Τάυρος, ήταν να βοηθά τη προσπάθεια του Ολλανδού νεαρού σταρ όσο γίνεται περισσότερο. Το έκανε, όμως, χωρίς παράπονα και έδειξε να έχει άριστες σχέσεις με όλους, κάτι που είναι δύσκολο για το πάντα εγωιστικό πνεύμα ενός οδηγού της Φ1. Όλη τη χρονιά καθυστερούσε τον Χάμιλτον και τον Μπότας και κέρδιζε βαθμούς για τη Ρεντ Μπουλ, στη μάχη για τη κατάκτηση και των δύο πρωταθλημάτων.

Εκτίμηση: Αυτή τη φορά απέναντι στη Ρεντ Μπουλ δεν είναι η Μερσέντες, αλλά η Φεράρι. Η μάχη της κορυφής μάλλον θα πάει κοντά και ο Πέρες θα χρειαστεί να επιστρατευθεί ξανά. Ένας από τους τρόπους που βοήθησε πέρυσι, ήταν όταν ο Χάμιλτον είχε το ταχύτερο γύρο, έμπαινε στα πιτς στο τέλος για καινούργια ελαστικά και τον έκλεβε, μαζί με τον βαθμό που έρχεται μαζί με το εν λόγω βραβείο. Κάτι τέτοιο φαντάζομαι να γίνεται και φέτος, με το line στους 2.5 γύρους να το βλέπω χαμηλό. Over στους ταχύτερους γύρους του Μεξικανού λοιπόν, σε απόδοση 1.87.

Το τέλος μιας δυναστείας

Πάμε και στα τελευταία μας μακροχρόνια. Επικεντρωνόμαστε στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τόσο σκληρά και αντικειμενικά χωρίς δική του ευθύνη έχασε τον όγδοο τίτλο, ο οποίος θα τον έφερνε στη κορυφή της εν λόγω κατάταξης. Η φετινή χρονιά αποδεικνύεται ασύλληπτα δύσκολη. Όχι μόνο η Φεράρι επέστρεψε στα ψηλά πατώματα, αλλά οι νέοι κανονισμοί έφεραν τεράστια προβλήματα και στο μονοθέσιο της Μερσέντες. Αυτή τη στιγμή έχει τέσσερεις οδηγούς τουλάχιστον από πάνω του, ενώ και ο νέος ομόσταυλος Τζορτζ Ράσελ μάλλον ανταποκρίνεται καλύτερα στο νέο μονοθέσιο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εκτίμηση: Πολύ δύσκολη θα είναι η χρονιά του Βρετανού, όμως το όνομά του αλλά και η εικόνα των τελευταίων οκτώ χρόνων ωθούν τις στοιχηματικές προς το να τον στηρίξουν στη μάχη να γυρίσει τη κατάσταση. Σίγουρα θα βελτιωθεί, όμως θεωρώ πως το 2022 θα είναι πολύ νωρίς για τη Γερμανική ομάδα. Το under 2.5 ταχύτερων γύρων του Σερ Λιούις αλλά και το under 3.5 στις νίκες είναι σε αποδόσεις διπλασιασμού, τα οποία και θα εμπιστευθώ.

Μονό
Πρωτάθλημα οδηγών & πρωτάθλημα κατασκευαστών
Μαξ Φερστάπεν & Φεράρι
3.00
BET: 10 units
Μονό
Forecast με ακριβή σειρά πρόβλεψης
1. Μαξ Φερστάπεν 2. Σαρλ Λεκλέρ
2.80
BET: 10 units
Μονό
Σέρχιο Πέρες: ταχύτεροι γύροι
Over 2,5
1.87
BET: 15 units
Μονό
Λιούις Χάμιλτον: ταχύτεροι γύροι
Under 2,5
2.00
BET: 20 units
Μονό
Λιούις Χάμιλτον: συνολικές νίκες
Under 3,5
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις