Η ευκαιρία της Ρεάλ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιστροφή στην δράση του Champions League με την δεύτερη ημέρα των προημιτελικών της διοργάνωσης

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα έχει γκολ στην Ισπανία 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δεύτερη ημέρα των προημιτελικών στο Champions league με τις αναμετρήσεις Βιγιαρεάλ – Μπάγερν και Τσέλσι Ρεάλ να μονοπωλούν  το ενδιαφέρον στα προγνωστικά στοιχήματος.

Ξεκινάμε από την Ισπανία, όπου η Βιγιαρεάλ, θα υποδεχτεί την Μπάγερν. Μαγικό διπλό με σκορ 0-3 πήρε το «κίτρινο υποβρύχιο και απέκλεισε την Γιουβέντους στην φάση των «16». Ήττα με 2-0 γνώρισε στο πρωτάθλημα από την Λεβάντε, μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών, με το μυαλό της να είναι προφανώς στην αποψινή σημαντική αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο ματς με την Σαλτσμπουργκ και μένοντας στο 2-2 στην Αυστρία, όμως στον επαναληπτικό την σκόρπισαν με επτά τέρματα, πραγματοποιώντας επίδειξη δύναμης. Στο πρωτάθλημα μετά την διακοπή, πήρε εύκολη νίκη κόντρα στην Φράιμπουργκ, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα για ακόμα μια σεζόν.

Οι Γερμανοί θα ψάξουν από απόψε, να εξασφαλίσουν την πρόκριση, ώστε ο επαναληπτικός να είναι απλή υπόθεση. Σκληροτράχηλοι οι Ισπανοί, θα το παλέψουν, όμως νομίζω ότι θα υποκύψουν στην ανωτερότητα της Μπάγερν. Μπορούν όμως να βρουν έστω ένα γκολ, απέναντι στην άμυνα των φιλοξενούμενων που έχει τα τρωτά της σημεία. Safe για μένα το αμφίτερμα μαζί με το Χ2 που διπλασιάζει στην Novibet.  Μια ζαριά θα ρίξω και σε multiscore (1-2) (1-3) ή (1-4).

Για την ρεβάνς η Ρεάλ

Πάμε στο έτερο ματς της βραδιάς. Στο Λονδίνο η Τσέλσι υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Σαφώς επηρεασμένοι οι Λονδρέζοι, από τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας. Πέρασαν από την Λιλ, έστω και αν τα χρειάστηκαν στον επαναληπτικό, μένοντας πίσω στο σκορ, όμως κατάφεραν να πάρουν την νίκη και συνάμα την πρόκριση για την οχτάδα. Στο πρωτάθλημα ήττα σοκ με 1-4 από την Μπρέντφορντ, κάτι που δηλώνει την κακή περίοδο για τους μπλε. Η Ρεάλ με σπουδαία ανατροπή πέρασε στα προημιτελικά αποκλείοντας την Παρί με ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο στον επαναληπτικό της Μαδρίτης. Στο πρωτάθλημα νίκησε δύσκολα την Θέλτα και πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ στον τίτλο. Θέλει ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα, ώστε να «κλειδώσει» την πρόκριση στην έδρα της.

Πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε μια ρεβάνς των περσινών ημιτελικών, όπου αναδείχτηκε νικήτρια η Τσέλσι. Συγκρατημένα λογικά  θα προσεγγίσουν το ματς και προσωπικά δεν βλέπω να χάνει η Ρεάλ. Υπερβολικό το 3.70 για κατά την γνώμη μου, αλλά ενέχει ρίσκο και δεν θα το επιλέξω. Καλύτερη επιλογή το Χ2 συνδυαστικά με το under 3,5 σε απόδοση 2.14 στο Pamestoixima.gr Θα κρατήσω και την πρόκριση της Ρεάλ στο 1.98. Πιστεύω στο καλό πρόσωπο που μπορεί να βγάλει και με όπλο την έδρα στον επαναληπτικό εκτιμώ πως θα είναι αυτή που θα πάει στα ημιτελικά.

Κάθε γκολ μετράει

Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου
Χ2 & goal/goal
1.97
BET: 15 units
Multiscore
22:00
Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου
Multiscore: (1-2) (1-3) ή (1-4)
4.20
BET: 6 units
Μονό
22:00
Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης
Χ2 & under 3,5
2.14
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
22:00
Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης
Πρόκριση: Ρεάλ Μαδρίτης
1.98
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις