Ρεβάνς και υπέρβαση

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος - ένα χρόνο μετά πάει για ρεβάνς και πρόκριση η Ρεάλ κόντρα στην Τσέλσι, ψάχνει δεύτερη σερί υπέρβαση η Βιγιαρεάλ κόντρα στην Μπάγερν.

Προγνωστικά στοιχήματος – Champions League

Για και χαρά σε όλους τους αναγνώστες της στήλης και του site μας. Μικρό μεν κερδοφόρο δε ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Επιστροφή στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που κρύβουν παγίδες και ευκαιρίες.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης η πρώτη αναμέτρηση και επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος μετά από 11  μήνες! Πέρσι είχαν συναντηθεί στους ημιτελικούς και παρά την σχετική υπεροχή της Ρεάλ, η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στους μεταξύ τους αγώνες. Με ισοπαλία 1-1 στη Μαδρίτη και νίκη 2-0 στο Λονδίνο, η Τσέλσι σφράγισε την πρόκριση για την συμμετοχή της, μετέπειτα κατάκτηση, στο τελικό του Champions League. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει αρκετά. Η Ρεάλ παρέμεινε σχεδόν ίδια, έχει σχεδόν κλειδώσει τον τίτλο στη φετινή La liga και με εμφανίσεις όπως την επική πρόκριση κόντρα στην Παρί θέλει να προσθέσει άλλη μια συμμετοχή σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Τσέλσι αγωνιστικά δεν είναι το ίδιο σταθερή. Αμυντικά βλέπω κυρίως να έχει αρκετά θέματα. Τα περισσότερα όμως είναι εξωαγωνιστικά, με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, λόγο του πολέμου της Ουκρανίας, τα οποία την έχουν αποδιοργανώσει αρκετά. Στο πρωτάθλημα ο τελευταίος αγώνας αποτελεί παράδειγμα, ήττα εντός 4-1 από την Μπράντφορντ. Η δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία ή είχε το μυαλό της στο σημερινό παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση το σημερινό σετ αποδόσεων με καθαρό φαβορί την Τσέλσι το βλέπω λάθος. Σε καλύτερη κατάσταση η «Βασίλισσα» από τους μπλε του Λονδίνου, μπορεί να πάρει την ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό και την πρόκριση. Πολλά βλέπω για να ποντάρω να πω την αμαρτία μου αλλά θα περιοριστώ, στην διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων στην πρόκριση τους και σε ένα fun bet.

Το 21 κερδίζει/σε επιβραβεύει

Για δεύτερη υπέρβαση

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν η άλλη αναμέτρηση της βραδιάς. Ξανά απέναντι σε μεγαθήριο το «κίτρινο υποβρύχιο», μια κλασική αναμέτρηση Δαυίδ – Γολιάθ μπορώ να πω, για την Μπάγερν είναι… Τετάρτη! Η Βιγιαρεάλ πέτυχε σπουδαίο διπλό στο Τορίνο και μια δυνατή πρόκριση, από πολλές απόψεις, κόντρα στην Γιουβέντους. Θεωρώ ότι ήταν, η πρώτη φανερά αναμέτρηση, στην οποία φάνηκε ο φετινός κανονισμός μη προσμέτρησης του εκτός έδρας γκολ και ευνοήθηκε ,πολύ, από αυτόν. Ήξερε ότι με το 0-0 πήγαινε παράταση, δεν αγχώθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και στην κόντρα επίθεση πέτυχε την νίκη – πρόκριση. Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα ηττήθηκε 2-0 από την Λεβάντε, υπάρχουν όμως αρκετά αλλά. Πολλές αλλαγές και έλλειψη πάθους και συγκέντρωσης. Φαινόταν ότι το μυαλό της ήταν στο σημερινό. Από την άλλη το θηρίο του Μονάχου, έρχεται υποψιασμένη στη σημερινή αναμέτρηση, αλλά με ένα αλαλούμ από το πρωτάθλημα. Αν και την τελευταία αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την Φράιμπουργκ με 4-1, κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά  γιατί για περίπου 2 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με 12 παίχτες στον αγωνιστικό χώρο, από λάθος συνεννόηση! Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά.  Δεν ξέρω αν η Βιγιαρεάλ μπορεί να κάνει δεύτερη σερί υπέρβαση, η Μπάγερν δεν είναι αφελής, αλλά μπορεί να της βάλει δύσκολα. Στο μόνο που βρίσκω αξία είναι στο συνδυασμό goal & over 2,5 και anytime scorer Λεβαντόφσκι.

Αυτά από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια σε όλους.

Μονό
22:00
Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης
Χ2
1.80
BET: 40 units
Μακροχρόνιο
22:00
Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης
Πρόκριση Ρεάλ
1.95
BET: 40 units
Fun Bet
22:00
Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης
Anytime score: 0-2
6.60
BET: 5 units
Combo
22:00
Βιγιαρεάλ - Μπάγερν
Goal/goal & over 2,5 & anytime Λεβαντόφσκι
2.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις