Μέρα του…over σε Τορόντο και Γιούτα

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Σε over πόντων ποντάρει ο Σταμάτης Πίντζος, στο σημερινό πλούσιο κουπόνι του NBA

Πολλές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μετά τη χθεσινή ημέρα χωρίς αναμετρήσεις. Δώδεκα ματς για την ακρίβεια, από τα οποία βρίσκω αξία σε δύο και τα βάζω στο παιχνίδι μου στα σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Ντέρμπι στην Ανατολή

Σπουδαίο  παιχνίδι στην Scotiabank Arena του Τορόντο. Ράπτορς (45-33) και Χοκς (41-37) διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει play off.

Οι γηπεδούχοι Ράπτορς θέλουν τη νίκη για να πάρουν ξεκάθαρο κεφάλι στη μάχη για την πέμπτη θέση της ανατολής. Μόνο εύκολο δεν θα είναι όμως το έργο τους μιας και οι φιλοξενούμενοι Χοκς παρουσιάζονται εξαιρετικά φορμαρισμένοι τελευταία σημειώνοντας πέντε σερί νίκες έχοντας βάλει από κάτω τους στην κατάταξη Νετς και Χόρνετς. Στην όγδοη θέση της περιφέρειας τα γεράκια, μια νίκη πάνω από τους διώκτες τους.

Δύσκολη πρόβλεψη νικητή, πάμε στους πόντους εδώ. Στο εξαιρετικό τους αυτό διάστημα, οι φιλοξενούμενοι απόψε Χοκς, σκοράρουν 128,5 μ.ό. όντας η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Αντίστοιχα οι γηπεδούχοι Ράπτορς σημειώνουν 116,4 πόντους ανά βραδιά. Το όριο της αναμέτρησης το βρίσκουμε στους 225,5 πόντους!

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Προγνωστικά NBA: Με δύο over (και) στη Γιούτα

Στροφή στη δυτική περιφέρεια και στην αναμέτρηση των Γιούτα Τζαζ (46-32) με τους Μέμφις Γκρίζλις (55-23). Εδώ τα πράγματα για τους Τζαζ είναι απλά. Πρέπει να κερδίσουν για να μην μπλέξουν με τους έβδομους Τίμπεργουλβς και βρεθούν ξαφνικά να διεκδικούν τη συμμετοχή τους στα play off μέσω του play-in tournament. Αρκετά ασταθείς, ειδικά τελευταία, χάνοντας παιχνίδια που βρίσκουν διψήφιες διαφορές στη διάρκεια τους.

Επίσης ξεκάθαρη η κατάσταση και για τους τρομερούς Γκρίζλις. Έχουν καπαρώσει την δεύτερη θέση της δύσης και δεν παρατάνε κανένα παιχνίδι όποιες απουσίες και αν προκύψουν. Προέρχονται από νίκη απέναντι στους πρωτοπόρους Σανς μη έχοντας στη διάθεση τους, σχεδόν όλη την βασική τους πεντάδα. Πέραν της γνωστής απουσίας του Μοράντ, επιστρέφουν απόψε οι υπόλοιπες βασικές μονάδες. Δεδομένα δεν θα χαρίσουν κανένα παιχνίδι.

Ούτε εδώ θα πάμε σε επιλογή νικητή.  Σταθερά πολύ ψηλά στην κατάταξη η επίθεση των Γκρίζλις, με 123,4 πόντους τρέχουν στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Αρκετά πιο χαμηλά οι γηπεδούχοι με 109 πόντους ανά παιχνίδι. Αν θέλουν να κερδίσουν τους φοβερούς Γκρίζλις πρέπει να πάνε ψηλότερα. Βατό το όριο του αγώνα στους 222,5 πόντους.

Στη λογική αυτή του over θα τιμήσουμε και τον ηγέτη τους, Ντόνοβαν Μίτσελ. Έχει 33,8 πόντους μ.ό. στα τελευταία πέντε παιχνίδια και δείχνει ξεκάθαρα ότι βρίσκεται σε πολύ καλή ατομική κατάσταση. Προτεραιότητα του αποτελεί ξεκάθαρα το σκοράρισμα και αναμένεται να το αποδείξει και απόψε προσπαθώντας να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Το ατομικό όριο πόντων στους 25,5.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Μονό
02:30
Τορόντο Ράπτορς - Ατλάντα Χοκς
Over 225,5 πόντοι
1.86
BET: 15 units
Μονό
04:00
Γιούτα Τζαζ - Μέμφις Γκρίζλις
Over 222,5 πόντοι
1.91
BET: 15 units
Μονό
04:00
Γιούτα Τζαζ - Μέμφις Γκρίζλις
Ντ. Μίτσελ over 25,5 πόντοι
1.88
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις