Ζευγάρι τελικού σε απόδοση 8.00

προγνωστικά

Προγνωστικά: Με μακροχρόνια στοιχήματα ασχολείται ο MasterBetChef λίγο πριν την έναρξη των «8» του Champions League με αποδόσεις έως 8.00.

Aγαπητοί φίλοι τα προγνωστικά αυτής της εβδομάδας, θα μονοπωλήσουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου. Είμαστε πλέον στα προημιτελικά, οπότε όλες οι ομάδες δικαιούνται να κάνουν όνειρα.

Προγνωστικά: Οι καλοί προπονητές μετράνε στα νοκ – αουτ

Δύο είναι οι ομάδες που πιστεύω πως έχουν ένα προβάδισμα αυτή τη στιγμή, σε σχέση με τις άλλες. Η Λίβερπουλ του Κλοπ και η Ρεάλ του Αντσελότι. Ας τις δούμε ξεχωριστά.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί άλλη μια μαγική χρονιά με τον Γερμανό στον πάγκο της. Παίζει μπαλάρα με το πόδι πατημένο στο γκάζι και δείχνει ότι δεν θα σταματήσει πουθενά. Όταν ανέλαβε ο Κλοπ τις τύχες του κορυφαίου αυτού ποδοσφαιρικού σωματείου, είχα πει ότι κολλάει τέλεια στη φιλοσοφία του και η επόμενη δεκαετία, θα ανήκει στην Λίβερπουλ. Κάτι τέτοιο διαγράφεται έντονα πλέον. Φτιάχτηκε ένας δυνατός κορμός μεσοεπιθετικά με άξονες τους Σαλάχ και Μανέ, πλαισιωμένους  από πολλούς ταλαντούχους νεαρούς αστέρες.

Στην άμυνα η αλήθεια είναι ότι δεν έχει βρεθεί σταθερά η ίδια χημεία, άλλα η επιστροφή του πολύτιμου Βακ Ντάικ, μετά την ταλαιπωρία που είχε με τραυματισμούς, έφερε πάλι την ηρεμία. Η Λίβερπουλ πάει τρένο, από νίκη σε νίκη. Το εμπόδιο της Μπενφίκα, μοιάζει μικρό για να την σταματήσει. Γενικά, αυτή τη στιγμή, δείχνει να μην έχει αντίπαλο.

Ποιος να φρενάρει τώρα τον Αντσελότι; 

H Ρεάλ απέκλεισε δίκαια και εμφατικά, το μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης, την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μπενζεμά είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στην Ευρώπη, σκοράροντας συνεχώς. Η βάση της Ρεάλ βέβαια είναι τα αμυντικά της χαφ. Μόντριτς και Κρόος της χάρισαν τρία συνεχόμενα τρόπαια. Κασεμίρο και Ασένσιο, ήρθαν να προσθέσουν δύναμη στην μηχανή του κέντρου.

Ο μεγάλος σταρ όμως κάθεται και πάλι στον πάγκο. Ο τεράστιος Κάρλο Αντσελότι, είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Πιστεύω ότι θα βρει την άκρη να φτάσει τουλάχιστον στον τελικό.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μακροχρόνιο Champions League
Νικητής διοργάνωσης
Λίβερπουλ
3.00
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Champions League
Να φτάσει στον τελικό
Ρεάλ Μαδρίτης
4.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο Champions League
Ζευγάρι τελικού
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
8.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις