Πίεση με τη σέντρα από τη Λίβερπουλ

προγνωστικά

Σεντονάτα προγνωστικά από τον Bet Minute, ο οποίος καταπιάνεται με την κόντρα των Μπενφίκα και Λίβερπουλ στο «Ντα Λουζ».

Σφίγγουν τα γάλατα πλέον και στο Champions League μάγκες μου. Μπαίνουμε στην προημιτελική φάση, όπου πλέον θα ξεχωρίσουν οι άνδρες από τα παιδιά. Όπου άνδρες βάλτε Λίβερπουλ κι όπου παιδιά, Μπενφίκα. Σεντονάτα προγνωστικά απ’ το «Ντα Λουζ».

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Το λοιπόν. Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Τις δύο ομάδες τις ξέρουμε όλοι. Κυρίως βέβαια τη Λίβερπουλ και λιγότερο την Μπενφίκα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, ποιότητας, πείτε το όπως θέλετε, μικρή σημασία έχει. Στη σούμα, το ίδιο βγαίνει. Ξέρουμε ήδη την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τους «4» του Champions League.

Ωστόσο, αυτό το πρόγραμμα των «ρεντς» που έρχεται, νομίζω πως δίνει καλό σημείο για απόψε. Την Κυριακή ακολουθεί το απόλυτο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα, το οποίο ίσως κρίνει τη φετινή πρωταθλήτρια. Ένα αυτό. Δεύτερον, σε μια εβδομάδα υπάρχει ο επαναληπτικός με τους αετούς. Τρίτον, το επόμενο Σαββατοκύριακο, ξανά μπροστά της η Σίτι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μετά από τρεις ημέρες, το απόλυτο αγγλικό ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Ύστερα από πέντε μέρες, το ντέρμπι της πόλης με την Έβερτον.

Το επόμενο 20ήμερο λοιπόν, κρίνεται κάθε στόχος. Και όπως καταλαβαίνετε, κανένα ματς δεν προμηνύεται απλό για την ομάδα του Κλοπ. Εκτός κι αν το κάνει η ίδια… Τι εννοώ;

Θα μπορούσε πχ να προηγηθεί νωρίς απόψε στο «Ντα Λουζ» με ένα 2-0 κι όλα να γίνουν πιο απλά. Μπορεί; Φυσικά και μπορεί. Δεν είναι και κάνα θηρίο η Μπενφίκα. Αυτό λοιπόν θα κρατήσω για τα προγνωστικά. Early γκολ με το line τοποθετημένο στο 26ο λεπτό στη Stoiximan σε απόδοση 1.88.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Early
22:00
Μπενφίκα - Λίβερπουλ
Γκολ πριν το 26’
1.88
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις