Μουντιάλ 2022 αποδόσεις: Η Βραζιλία πρώτο φαβορί

μουντιάλ 2022 αποδόσεις

Μουντιάλ 2022 αποδόσεις: Το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού στο Κατάρ είναι η Βραζιλία του Τίτε.

Η Βραζιλία είναι το πρώτο φαβορί στις Μουντιάλ 2022 αποδόσεις σύμφωνα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες για την κατάκτηση του θεσμού που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Η έλλειψη φιλικών εναντίον της ευρωπαϊκών εθνικών ομάδων τα τελευταία τέσσερα χρόνια ενοχλεί τον προπονητή Τίτε, ο οποίος φοβάται ότι μπορεί να τους κοστίσει στο Κατάρ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η Βραζιλία κληρώθηκε στον 7ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Ελβετία, τη Σερβία και το Καμερούν. Είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα στη Νότια Αμερική μαζί με την Αργεντινή, έχοντας καταγράψει ρεκόρ 45 βαθμών στα προκριματικά, ενώ έμεινε αήττητη και στα 17 ματς.

Αλλά χωρίς χρόνο αγώνα με ομάδες όπως η Γαλλία, η Ισπανία, η Αγγλία και η Γερμανία, ο Τίτε παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένα ερωτηματικό για το πόσο καλοί είναι πραγματικά οι πέντε φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές. «Δεν έχουμε αυτές τις συναντήσεις, επομένως υπάρχει αμφιβολία», είπε πέρυσι.

Στα τέσσερα χρόνια μεταξύ των δύο τελευταίων Παγκοσμίων Κυπέλλων, η Βραζιλία αντιμετώπισε οκτώ ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων η κάτοχος Γερμανία, η οικοδέσποινα Ρωσία και η τελικά νικήτρια Γαλλία.

Οι Ευρωπαίοι, εν τω μεταξύ, φαίνονται λιγότερο ανήσυχοι, αν τα σχόλια του Ισπανού προπονητή Λουίς Ενρίκε είναι κάτι που πρέπει να σημειωθεί. Όταν ρωτήθηκε για την έλλειψη υπερατλαντικών συναντήσεων, ανασήκωσε τους ώμους του. «Δεν νομίζω ότι μας λείπει να παίζουμε εναντίον ομάδων από άλλες ηπείρους», είπε στο TNT Sports Brasil την περασμένη εβδομάδα.

«Οι ευρωπαϊκές ομάδες είναι το κορυφαίο επίπεδο, οι τέσσερις ημιτελικοί στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ευρωπαϊκές». «Τη μέρα που θα πρέπει να παίξουμε εναντίον τους, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα είναι δύσκολο, φυσικά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα».

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις