Προγνωστικά σνούκερ: Αποδοτικές δυάδες στην πρεμιέρα

Προγνωστικά σνούκερ

Η πείρα μας έχει διδάξει ότι οι καλύτερες ευκαιρίες των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ, παρουσιάζονται στον 1ο γύρο.

Το πρώτο τριήμερο στο Σέφιλντ μας δίνει τη δυνατότητα για κέρδη, όμως χρειάζεται προσοχή στα προγνωστικά σνούκερ. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας ή και να υποτιμήσουμε τους «μπουκ». Όσο καλά κι αν (νομίζουμε ότι) γνωρίζουμε τους χαμηλής δυναμικότητας παίκτες, κάποιες απρόσμενα υψηλές αποδόσεις μπορεί να μην είναι τυχαίες.

Πάντως, ιδίως στο απογευματινό πρόγραμμα της Δευτέρας (4/4) υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες. Για παράδειγμα, έχει υποτιμηθεί η δυναμικότητα του Φρέιζερ Πάτρικ. Αν αντιμετώπιζε τον Μάικλ Γουάιτ πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια, προφανώς θα έστεκε το 2.80 για πιθανή νίκη του. Με τον Ουαλό, όμως, να βολοδέρνει εκτός επαγγελματικού Tour την τελευταία διετία, η απόδοση είναι υπερβολική. Δεν λέμε ότι θα νικήσει ο Πάτρικ, αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλη έκπληξη αν το κάνει.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Ακόμα και με αβάντζο 2,5 frames, δηλαδή σε περίπτωση ήττας του Σκωτσέζου με 6-4, προκύπτει απόδοση άνω του 1.50. Αν το συνδυάσουμε με νίκη του Ντουέιν Τζόουνς με χάντικαπ 3,5 frames, προκύπτει μία άκρως αποδοτική δυάδα. Δεν υποτιμάμε τη συμπαθέστατη Μινκ – κατά κόσμον Νούτσαρουτ Γουονγκχαρουτάι. Πρόκειται, όμως, για τον πρώτο της αγώνα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το τρακ θα είναι μεγάλο. Σημειωτέον ότι η Μινκ έφτασε χθες στον τελικό του Winchester Open των γυναικών, όπου ηττήθηκε με 4-0 από την Νγκ Ον Γι. Δεν ξέρουμε αν και πόσο θα την επηρεάσει η ήττα. Τουλάχιστον, όμως, έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Στα πρωινά παιχνίδια (11:30), αντίστοιχη υποτίμηση βλέπουμε στη «μετοχή» του Μάικλ Τζατζ. Ο βετεράνος Ιρλανδός έχει πετύχει μόνο μία νίκη φέτος, αλλά δεν είναι τόσο απίθανο να νικήσει τον άπειρο Τζάο Τζιανμπό. Τουλάχιστον τέσσερα frames μπορεί να τα πάρει, ώστε να μας πληρώσει με το +2,5. Πάλι θα χρειαστεί να το συνδυάσουμε με μια άνετη νίκη και θα στηριχθούμε στον Σου Σι. Περιμένουμε από τον 24χρονο Κινέζο, που συνέτριψε πέρυσι τον Στίβεν Χέντρι, να δείξει τις αρετές του απέναντι στον Μάικλ Κόλαμ.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Δυάδα απόδοσης 3.50
11:30
Τζάο Τζ. - Τζατζ
2 (+2,5)
1.52
11:30
Σου - Κόλαμ
1 (-3,5)
2.30
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 3.30
16:30
Πάτρικ - Μ. Γουάιτ
1 (+2,5)
1.58
16:30
Ντ. Τζόουνς - Γουονγκχαρουτάι
1 (-3,5)
2.09
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις