Με το θαύμα της Τζένοα και την λογική της Μίλαν

Προγνωστικά Ιταλίας

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Serie A. Έντονο το ενδιαφέρον στα προγνωστικά Ιταλίας, τόσο για την παραμονή, όσο και για το πρωτάθλημα.

Serie A και την Δευτέρα, με δύο αναμετρήσεις γεμάτες βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στα σημερινά προγνωστικά Ιταλίας έχουμε μάχες που θα επηρεάσουν τόσο την μάχη της κορυφής, όσο και την μάχη της παραμονής.

Προγνωστικά Ιταλίας

Βήμα παραμονής

Με το θαύμα της Τζένοα και την λογική της Μίλαν

Με το θαύμα της Τζένοα και την λογική της ΜίλανΗ Βερόνα βαθμολογικό κίνητρο δεν έχει, παρά μόνο το γόητρο της δεκάδας. Η ομάδα του Τούντορ είναι τρομερή στο δημιουργικό κομμάτι κι αν βρει χώρους δεν συγχωρεί. Το μόνο της θέμα επιθετικά είναι πως στις τελευταίες αναμετρήσεις δείχνει να μην βρίσκει δίχτυα όσο εύκολα έβρισκε πριν. Αμυντικά έχει κρατήσει το μηδέν μόλις μία φορά, στις τελευταίες 16 αναμετρήσεις.

Με το θαύμα της Τζένοα και την λογική της Μίλαν Η Τζένοα είδε χθες την Κάλιαρι να διασύρεται και σήμερα έχει την ευκαιρία να πλησιάζει ή ακόμη και να φτάσει την αντίπαλο της, στην μάχη της παραμονής. Ο Μπλέσιν κάνει τρομερό έργο στο αμυντικό κομμάτι και έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ, στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις. Το θέμα βρίσκεται στην επίθεση, όπου σκοράρει δύσκολα. Κύρια απειλή επιθετικά είναι οι στημένες φάσεις. Σίγουρα πάντως έχει ψυχολογία και κίνητρο. Σημαντική η απουσία του Όστιγκαρντ, από την άμυνα.

Οι άμυνες παίρνουν τα πρωταθλήματα

Με το θαύμα της Τζένοα και την λογική της Μίλαν

Με το θαύμα της Τζένοα και την λογική της Μίλαν Η Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή και έχει την ευκαιρία να ξεφύγει πάλι στο +3. Εδώ και τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει δεχθεί γκολ και μάλλον επιβεβαιώνει το ρητό που λέει «Οι άμυνες κερδίζουν τα πρωταθλήματα». Έρχεται από τρείς σερί νίκες με το ίδιο σκορ 1-0. Στην σημερινή αναμέτρηση θα παίξει κλειστά και θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα από νωρίς. Το καλό με την επίθεση της είναι πως και μισή φάση να κάνει, το γκολ θα έρθει. 

Με το θαύμα της Τζένοα και την λογική της Μίλαν Η Μπολόνια δείχνει να έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή, όμως δεν φαίνεται να ξεμπερδεύει με την επιθετική αστοχία. Στις τελευταίες τρείς αναμετρήσεις μπορεί να μην δέχεται εύκολα γκολ, όμως δεν έχει σκοράρει ούτε μία φορά. Αρναούτοβιτς και Ορσολίνι βρίσκουν χώρους, αλλά δεν μπορούν να τελειώσουν τις φάσεις. Αναμένω κλειστό παιχνίδι, με αντεπιθέσεις.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Combo
19:30
Βερόνα - Τζένοα
Χ2 & under 3,5
2.45
BET: 10 units
Μονό
19:30
Βερόνα - Τζένοα
2-3 γκολ
2.00
BET: 10 units
Combo
21:45
Μίλαν - Μπολόνια
1 & no goal
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις