Προγνωστικά σνούκερ: Αναζητώντας τη διαφορά

Προγνωστικά σνούκερ

Ο Τζον Χίγκινς ελπίζει στον πρώτο του φετινό τίτλο, πέφτει όμως πάνω στον πιο δυνατό παίκτη της φετινής σεζόν.

Το βασικό ερώτημα πριν που αφορά τα προγνωστικά σνούκερ από τον σημερινό τελικό του Tour Championship (best of 19, δύο σκέλη στις 15:00 και 21:30) είναι το εξής: Πώς θα σταματηθεί ο Νιλ Ρόμπερτσον;

Προγνωστικά σνούκερ

Ο Αυστραλός θα πάει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σε δύο εβδομάδες από σήμερα, ως ο κορυφαίος παίκτης της χρονιάς. Ακόμα κι αν ηττηθεί σήμερα από τον Τζον Χίγκινς στο Χλάντιντνο. Πόσο πιθανό, όμως, είναι να συμβεί αυτό το τελευταίο;

Διότι ο τρόπος με τον οποίο νίκησε ο Ρόμπερτσον τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν στον προχθεσινό ημιτελικό, είναι ένα σημάδι ότι και αυτός ο τίτλος είναι δικός του. Έχανε 9-8 με τον GOAT του αθλήματος να έχει κάνει πέντε century breaks. Και αντί να λυγίσει ψυχολογικά, νίκησε 10-9 παίζοντας επιθετικά. Χωρίς να νοιαστεί να χαλάσει το παιχνίδι του αντιπάλου. Θύμισε λίγο η προχθεσινή ανατροπή εκείνη επί του Μαρκ Γουίλιαμς στο Masters του Ιανουαρίου.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Και για τον Σκωτσέζο, βέβαια, μπορείς να πεις ότι είναι γραμμένο στ’ αστέρια να πάρει αυτόν τον τίτλο. Εξασφάλισε την είσοδό του στην προνομιούχο οκτάδα την ύστατη στιγμή. Όχι επειδή τα πήγε καλά ο ίδιος στο Γιβραλτάρ, αλλά επειδή ο Κάιρεν Γουίλσον ηττήθηκε στον τελικό του τουρνουά. Και στο Χλάντιντνο, ανέτρεψε δύο φορές το σκορ κόντρα σε ανερχόμενους αστέρες (Τζάο Σιντόνγκ και Λούκα Μπρεσέλ), χωρίς να πιάσει το A Game του. Σαν να τους ανάγκασε αμφότερους… να λιποθυμήσουν!

Τα αποτελέσματα στους μεταξύ τους αγώνες είναι μοιρασμένα. Ο Ρόμπερτσον νίκησε στον τελικό του Μπέλφαστ, τον περασμένο Νοέμβριο και έχει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα. Ο Χίγκινς, πάλι, είναι ο Χίγκινς. Μόνο με την παρουσία του, μπορεί να επιβάλει τους δικούς του όρους στο τραπέζι. Ωστόσο, σε λίγες εβδομάδες κλείνει τα 47. Και όσο κι αν έχει παρουσιαστεί απρόσμενα ανταγωνιστικός φέτος, ο τελικός θα είναι κι ένα τεστ αντοχής.

Όχι ότι ο Αυστραλός είναι πιτσιρίκι. Αλλά τα επτά χρόνια διαφοράς σ’ αυτές τις ηλικίες είναι σημαντικά. Υπάρχει και κάτι ακόμα που διαβάσαμε αυτές τις μέρες στο Twitter και συμφωνούμε: Το Tour Championship ταιριάζει γάντι σ’ έναν παίκτη όπως ο Ρόμπερτσον. Έχει χρόνο να ξεδιπλώσει τις αρετές του στους multi session αγώνες, αλλά και… χώρο. Η αρένα του Venue Cymru είναι πιο άνετη από εκείνη του Crucible. Εκεί όπου «κολλάει» παραδοσιακά πριν τα ημιτελικά, έχοντας μείνει μόνο με έναν παγκόσμιο τίτλο, παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.

Πρώτη στοιχηματική επιλογή, λοιπόν, είναι η νίκη του Thunder from Down Under. Με μια συντηρητική επιλογή χάντικαπ (-2,5 frames), προκύπτει μια αξιόλογη απόδοση.

Novibet – 0% Γκανιότα* Κάθε Μέρα

Μονό
15:00
Χίγκινς - Ρόμπερτσον
2 (-2,5)
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις