ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά, μέρος δεύτερο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά, μέρος δεύτερο

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

Αθλητικές μεταδόσεις ημέρας με μια οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση να τις παρακολουθεί.

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Τρίτη 16/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά, μέρος δεύτερο

Μακροχρόνια σνούκερ

Η ανάλυση των οκτώ τελευταίων brackets των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ, μας εμπνέει να κυνηγήσουμε περισσότερες εκπλήξεις.

Οι εξελίξεις με τον Λιανγκ Γουενμπό μας πήγαν λίγο πίσω στα μακροχρόνια σνούκερ. Η WPBSA ανακοίνωσε χθες τον αποκλεισμό του Κινέζου άσου από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, για τα μπλεξίματά του με τον νόμο. Όμως, δεν έχει διευκρινίσει επακριβώς αν και πώς θα καλυφθεί το κενό του στην «πυραμίδα».

Δεδομένου ότι το σύστημα είναι διαβαθμισμένο και το θέμα προέκυψε μετά την κλήρωση, μάλλον ο Λιανγκ δεν θα αντικατασταθεί. Έτσι, δεν διαφοροποιείται και η εκτίμηση μας για το bracket, όπως τη δημοσιεύσαμε χθες, στο πρώτο μέρος του αφιερώματός μας για το Παγκόσμιο. Απερίσπαστοι, λοιπόν, μπορούμε να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα οκτώ brackets, που περιλαμβάνουν πολλούς δυνατούς παίκτες.

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες στους τρεις πρώτους γύρους κρίνονται στα έξι νικηφόρα frames. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας. Μέχρι τότε έχετε περιθώριο να ποντάρετε σε κάποιο από τα μακροχρόνια στοιχήματα για το ποιος θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Crucible.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά, μέρος δεύτερο

Η παρουσία του Μάρκο Φου έχει προσδώσει άλλο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο γκρουπ, το οποίο εκ πρώτης όψεως φαινόταν βατό για τον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ. Ο άσος από το Χονγκ Κονγκ επιστρέφει ύστερα από απουσία δύο ετών και είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό των προκριματικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εξασκηθεί επαρκώς για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις, όμως κι αυτό μπορεί να μην αποδειχθεί αρκετό. Ο Έλιοτ Σλέσορ, πάντως, θα έχει να αντιμετωπίσει και το άγχος της επιβίωσης στο Tour, κάτι που θα δυσκολέψει την προσπάθειά του – ακόμα κι αν τελικά βρεθεί στον δρόμο του ο φιλότιμος Ίαν Μπερνς. Δύσκολα θα κάνουν κάτι οι βετεράνοι Ρόρι ΜακΛάουντ και Κεν Ντόχερτι ή η αξιόμαχη Νγκ Ον Γι. Ο Άντονι Χάμιλτον, όμως, δεν είναι ξεγραμμένος. Τα έχει πάει καλά φέτος και ίσως η μοίρα του χρωστάει κάτι, μετά την πρόκριση του 2020 που πήγε στράφι.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά, μέρος δεύτερο

Πολύ ενδιαφέρον bracket έχουμε εδώ, με πολλούς νεαρούς και θεαματικούς παίκτες. Ο Πίτερ Ντέβλιν και ο Τζέιμι Γουίλσον θα νικήσουν, λογικά, τους ερασιτέχνες που τους έτυχαν στον 1ο γύρο. Για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, όμως, πρέπει να αποκλείσουν στη συνέχεια και τους Όλιβερ Λάινς και Κρις Γουέικλιν αντίστοιχα. Δεν φαίνεται και πολύ πιθανό. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα παρουσιαστεί σ’ αυτό το τουρνουά ο Φαν Τζενγκγί, ο θριαμβευτής του πρόσφατου European Masters. Τον ίδιο τίτλο, όμως, είχε κατακτήσει το 2018 και ο Τζίμι Ρόμπερτσον, ο οποίος πραγματοποιεί μια πολύ μεστή σεζόν φέτος και καλοβλέπει τη 16άδα. Το επιθετικό παιχνίδι του ευνοείται από το best of 19 format του 4ου γύρου, οπότε αν φτάσει εκεί, περιμένουμε να περάσει.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά, μέρος δεύτερο

Η πείρα μάς έχει διδάξει κάτι τόσα χρόνια. Όταν κάποιος αρκετά μεγάλος σε ηλικία παίκτης σπάει το ρόδι και κατακτά τον παρθενικό του τίτλο, δύσκολα καταφέρνει να προκριθεί και στο Crucible. Ο Ρόμπερτ Μίλκινς δεν θα έχει εύκολο έργο σε ένα ούτως ή άλλως ζόρικο bracket. Προβλήματα στον θριαμβευτή του Gibraltar Open μπορεί να προκαλέσει από τον 3ο γύρο ο Τσάο Γιουπένγκ – αν και δεν παίζει τόσο καλά τους τελευταίους μήνες. Ο συμπαθής journeyman Άντριου Χίγκινσον δικαιούται κι αυτός να ελπίζει, αλλά θα έχει δύσκολο πρώτο ματς κόντρα στον Τσανγκ Μπινγκγιού ή τον Ντάνιελ Γουέλς. Μάλλον, όμως, είναι η σειρά του Νοπόν Σαενγκχάμ. Ο Ταϊλανδός έχασε το περσινό Παγκόσμιο λόγω κορωνοϊού και φέτος θα είναι αποφασισμένος για την πρόκριση.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά, μέρος δεύτερο

Ο Μαρκ Ντέιβις και ο Λίαμ Χάιφιλντ ήταν ανάμεσα στους περσινούς qualifiers, όμως τώρα θα συναντηθούν έναν γύρο πριν από την Judgement Day. Χωρίς να είναι βέβαιο κιόλας για τον 49χρονο Mavis, ο οποίος κινήθηκε στα ρηχά φέτος. Το ίδιο συνέβη, όμως, και με τους υπόλοιπους παίκτες του γκρουπ. Ο Στίβεν Χόλγουορθ μόνο με πρόκριση στο Crucible (την οποία πλησίασε πέρυσι) θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Γιουάν Σιτζούν έχει νέα κάρτα, μετά το στραπάτσο στο περσινό Παγκόσμιο. Και δεν θα εκπλαγούμε αν γίνει ο πρώτος παίκτης που θα προκριθεί στο Crucible προερχόμενος από τον 1ο γύρο (στα τρία χρόνια που ισχύει το σύστημα). Άλλωστε, και ο Ράιαν Ντέι, ο οποίος είναι το θεωρητικό φαβορί, δεν πείθει επ’ ουδενί για τη σοβαρότητά του.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά, μέρος δεύτερο

Να κι ένα γκρ0υπ που έχει την τιμή να περιλαμβάνει δύο πρώην φιναλίστ του Crucible (από δύο φορές έκαστος κιόλας). Περασμένα μεγαλεία, κυρίως για τον Μάθιου Στίβενς, ο οποίος προτού κλείσει τα 45 μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αν, μάλιστα, ηττηθεί στο πρώτο του ματς – εκτός απροόπτου με τον Τζέραρντ Γκριν – θα ελπίζει να γλιτώσει το τομάρι του μόνο μέσω της ετήσιας κατάταξης. Ο Άλι Κάρτερ, αντίθετα, δεν έχει ξεπέσει τόσο πολύ. Είναι φαβορί για το «εισιτήριο», αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο ούτε στο πρώτο παιχνίδι του. Και στη συνέχεια μπορεί να τον περιμένει ο Σαμ Κρέιγκι, ο οποίος ονειρεύεται να προκριθεί στο Crucible για δεύτερη σερί χρονιά. Το θέμα είναι να περάσει τον δύσκολο 3ο γύρο. Ο «Πιλότος», πάντως, έχει τον πρώτο λόγο.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά, μέρος δεύτερο

Φτάσαμε και στο δικό μας παιδί. Ο Μιχάλης Γεωργίου είναι ικανός να επιστρέψει στο Crucible μετά το ντεμπούτο του, το 2019. Ωστόσο, έχει ως πρώτο στόχο τις δύο νίκες που θα τον φέρουν σε θέση ισχύος για την πρόκριση στο Tour μέσω της ετήσιας κατάταξης. Δεν είναι εύκολο το ματς κόντρα στον Ντέιβιντ Γκρέις, αν τον νικήσει όμως θα παίξει με λιγότερο άγχος στη συνέχεια και όλα θα είναι πιθανά. Ο qualifier του 2020, Άσλι Κάρτι, αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού και μάλλον πιο επικίνδυνος αντίπαλος στον 3ο γύρο για τον Τζο Πέρι θα είναι ο Τζάκσον Πέιτζ. Περιμένουμε, ωστόσο, ότι ο θριαμβευτής του Welsh Open θα επιστρέψει στο Crucible ύστερα από τις αποτυχίες των δύο τελευταίων ετών. Χωρίς να αποκλείουμε την πιθανότητα για τον πάντα ικανό Σιάο Γκουοντόνγκ.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά, μέρος δεύτερο

Εδώ μας έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι θα κάτσει δυνατή έκπληξη. Αν και ο Γκρέαμ Ντοτ με τον Γκάρι Γουίλσον θα συγκροτούσαν ένα δυνατό ζευγάρι στην Judgement Day, δεν θα εκπλαγούμε αν κανείς εκ των δύο δεν φτάσει καν εκεί. Ειδικά ο «Ταρίφας» μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος στο 3ο γύρο με τον Τζέιμι Κλαρκ, ο οποίος ήταν ο παίκτης-έκπληξη του 2020 και έφτασε κοντά στο Crucible και πέρυσι. Φέτος, βέβαια, κινδυνεύει με υποβιβασμό και ο Σι Τζιαχούι, ο οποίος έρχεται με φόρα από τις διακρίσεις του στα ερασιτεχνικά τουρνουά, θα είναι πολύ επικίνδυνος. Η ψήφος μας, πάντως, πάει στον Πανγκ Τζουνσού. Ο 22χρονος άσος έχει όλο το πακέτο για να γίνει ο επόμενος Κινέζος που θα κατακτήσει τίτλο και θα χτυπήσει την πόρτα του top 16.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά, μέρος δεύτερο

Τελειώνουμε με τον «Πρίγκιπα της Περσίας». Τον Χοσεΐν Βαφάι, ο οποίος ανεβαίνει από το 2015 ένα-ένα τα σκαλιά της καταξίωσης στο επαγγελματικό σιρκουί, αλλά δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της πρόκρισης στο Crucible. Φέτος ήρθε η ώρα να το κάνει και το πρόγραμμα μάλλον δεν θα μπορούσε να είναι πιο βατό. Το ματς του 2ου γύρου θα κρύβει παγίδες, ιδίως αν αντιμετωπίσει κάποιον από τους νεαρούς Κινέζους και όχι τον Σίμον Λίχτενμπεργκ – θα θυμάστε τα τρελά που έκανε ο Μπάι Λανγκνίνγκ πέρυσι. Για την Ημέρα της Κρίσης, ο qualifier του 2020 Αλεξάντερ Ουρσενμπάχερ δεν προκαλεί φόβο με τη φετινή παρουσία του. Ίσως ο Ιρανός να τα βρει πιο σκούρα αν αντιμετωπίσει τον μέτριο, αλλά πολύ επιτυχημένο στα Παγκόσμια, Στιούαρτ Κάρινγκτον. Λογικά, όμως, θα περάσει.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out.

Μονό
Νικητής Section 9
Άντονι Χάμιλτον
5.00
BET: 5 units
Μονό
Νικητής Section 10
Τζίμι Ρόμπερτσον
2.25
BET: 7 units
Μονό
Νικητής Section 11
Νοπόν Σαενγκχάμ
3.00
BET: 7 units
Μονό
Νικητής Section 12
Γιούαν Σιτζούν
7.50
BET: 5 units
Μονό
Νικητής Section 13
Άλι Κάρτερ
1.66
BET: 10 units
Μονό
Νικητής Section 14
Τζο Πέρι
1.72
BET: 10 units
Μονό
Νικητής Section 15
Πανγκ Τζουνσού
5.50
BET: 5 units
Μονό
Νικητής Section 16
Χοσεΐν Βαφάι
1.72
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις