Ρέιντζερς – Σέλτικ: Το Old Firm που ίσως κρίνει τον τίτλο

Ρέιντζερς - Σέλτικ: Το Old Firm που ίσως κρίνει τον τίτλο

Bet of the Day με προγνωστικά σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι μίσους του πλανήτη. Ρέιντζερς - Σέλτικ με φόντο την κορυφή!

Ρέιντζερς – Σέλτικ, το γνωστό σε όλους «Old Firm», ένα από τα πιο ιστορικά ντέρμπι του πλανήτη. Η στήλη Bet of the Day βάζει το κιλτ της και ταξιδεύει στην Σκωτία για τα προγνωστικά του μεγάλου ματς!

  • «Άιμπροξ» (50.817), Γλασκώβη.
  • Έχουν αναμετρηθεί 427 φορές στο παρελθόν, με την Σέλτικ να μετρά 160 νίκες, την Ρέιντζερς 167 και 100 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Τελευταία συνάντηση, 02/02: Σέλτικ – Ρέιντζερς 3-0 (5′,42’ Χατάτε, 44’ Αμπάντα).

Ρέιντζερς

Ρεπορτάζ: Κέρδισε την Νταντί με 2-1 πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων δύσκολα. Με αυτή τη νίκη παρέμεινε στο -3 από την σημερινή αντίπαλο και έχει ευκαιρία να την πιάσει στην κορυφή.

Απουσίες: Θα απουσιάσει ο χαφ Χάτζι, ενώ δίνεται αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ των «Γκερς», Άλφρεντ Μορέλος.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): ΜακΓκρέγκορ – Ταβερνιέρ, Γκόλντσον, Μπάσι, Μπάρισιτς – Άρφιλντ, Καμαρά, Αρίμπο – Κέντ, Ντιαλό, Ρουφ.

Stat Attack: Μετρά έντεκα no goal σε 14 εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Σέλτικ

Ρεπορτάζ: Πήρε πανηγυρική νίκη με 4-0 επί της Ρος Κάουντι με χατ τρικ του δικού μας, Γιώργου Γιακουμάκη. Αυτό ήταν το δεύτερο χατ τρικ στη χρονιά του Έλληνα φορ, που έχει οκτώ γκολ στα τρία τελευταία ματς.

Απουσίες: Μοναδικός απών ο κεντρικός αμυντικός Γουέλς.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χαρτ – Κάρλσον, Κάρτερ-Βίκερς, Στάρφελτ, Σκέιλς – Ο’Ράιλι, ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε – Αμπάντα, Φόρεστ, Γιακουμάκης.

Stat Attack: Παραμένει για 21 διαδοχικά ματς πρωταθλήματος αήττητη.

Ρέιντζερς - Σέλτικ: Το Old Firm που ίσως κρίνει τον τίτλο

Αναμέτρηση που θα κρίνει την πρωτιά της κανονικής διάρκειας. Η Σέλτικ έδειξε φέτος ότι είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση, αλλά σε ένα ντέρμπι κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Δεν περιμένουμε πολλά ρίσκα από καμιά τους και έτσι το σενάριο των 2-3 γκολ φαντάζει πιθανό.

  • Επιπλέον, δεν γίνεται να κλείσουμε τα μάτια στην φόρμα του Γιακουμάκη. Ο φορ των «Κελτών» δείχνει ότι χρειάζεται μισή ευκαιρία να την κάνει γκολ για αυτό και θα τον εμπιστευτούμε να πετύχει το πρώτο του γκολ σήμερα σε «Old Firm».
Μονό
14:00
Ρέιντζερς - Σέλτικ
2-3 γκολ
2.02
Σκόρερ
14:00
Ρέιντζερς - Σέλτικ
Γκολ Γιακουμάκης
2.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις