Με γκολ και ειδικά σε Γαλλία και Σκανδιναβία

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος. Σκέψεις και επιλογές χαμηλού ρίσκου με γκολ και ειδικά από Γαλλία μέχρι Νορβηγία και Σουηδία.

Μεγάλο ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος με πληθώρα επιλογών πλέον λόγω της έναρξης των σκανδιναβικών πρωταθλημάτων. Πολλές οι σκέψεις, δύσκολη πάντα η διαλογή και ο σωστός συνδυασμός των επιλογών. Με γκολ και ειδικά θα πορευτούμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος από Γαλλία έως Νορβηγία και Σουηδία. Για πάμε…

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Προγνωστικά στοιχήματος: Κρας-τεστ για Στρασβούργο

Ξεκινάμε από την Αλσατία όπου το Στρασβούργο υποδέχεται τη Λανς. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στη διακοπή με αήττητο σερί επτά παιχνιδιών (τελευταία ήττα στις 23 Γενάρη, 3-4-0 έκτοτε) αλλά με μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα (1-4-0) έχουν χάσει λίγο έδαφος στο κυνήγι της τριάδας (στο -4 από Ρεν). Από τις πιο παραγωγικές ομάδες της Ligue 1, ειδικά εντός έδρας αγγίζει τις 14 τελικές ανά παιχνίδι ενώ διατηρεί και την τρίτη καλύτερη επίθεση με 50 γκολ. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν καταγράφει επίσης περίπου 25 σέντρες ανά αγώνα εντός ενώ κερδίζει και έξι κόρνερ κατά μέσο όρο στο «Μεϊνό». Θα λείψει ο στόπερ Περέν.

Η Λανς με τη νίκη που πέτυχε απέναντι στην Κλερμόν (3-1) προ διακοπής, έμεινε ζωντανή στο κόλπο της πεντάδας (στο -4 από Στρασβούργο). Πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος στην απόδοσή της, σε κανένα σημείο της σεζόν δεν κατάφερε να χτίσει μεγάλο σερί θετικών αποτελεσμάτων. Αρκετά ευάλωτη μακριά από το Βορρά, έχει δεχτεί γκολ σε όλα πλην δύο (0-0 στη Μετς και 0-2 στο Μονακό τον Αύγουστο), επιτρέπει περίπου 16 σέντρες και παραχωρεί πέντε κόρνερ ανά παιχνίδι εκτός έδρας. Χωρίς τους βασικούς Ντανσό και Σοτοκά οι φιλοξενούμενοι.

Το περσινό 1-2 ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για το Στρασβούργο με αντίπαλο τη Λανς μετά το 2003. Συνολικά έχουν συναντηθεί εννιά φορές μετά το 2000 με απολογισμό 4-3-2. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου το Στρασβούργο επικράτησε με 0-1.

Πιο ομάδα φέτος το Στρασβούργο το οποίο όμως ενδεχομένως να έχει πιάσει το ταβάνι του για φέτος. Η Λανς έχει δυνατότητες μεσοεπιθετικά, λογικά θα δούμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό. Σαν βασική επιλογή θα πάμε σε ένα combo με κόρνερ των γηπεδούχων και γκολ ενώ θα ποντάρουμε και σε ένα εύστοχο σουτ του μέσου του Στρασβούργου Μπελεγκάρντ, ο οποίος δοκιμάζει συχνά τα πόδια του.

 

Από τα παιχνίδια των 16.00, ξεχωρίζει το Τρουά – Ρεμς. Αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με παρόμοιο αγωνιστικό στυλ που στηρίζεται στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Πιο άνετη βαθμολογικά η Ρεμς (+9 από τη ζώνη) η οποία είναι αήττητη από τις 13 Φεβρουαρίου (1-0 στη Ναντ, 2-3-0 μετά) και προέρχεται από δύο συνεχόμενα διπλά (σε Μονακό και Ανζέ). Άθλος αν αναλογιστεί κανείς το πόσες απουσίες είχε και έχει να διαχειριστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η Τρουά είναι επίσης αήττητη από τον Φεβρουάριο (ήττα με 4-1 στη Ρεν στις 20 Φλεβάρη, 2-2-0 έκτοτε) αλλά βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη.

Η ομάδα του Μπρούνο Ιρλ διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Ρεμς, από την οποία δεν έχει ηττηθεί σε 10 περιπτώσεις από το 2005 έως σήμερα (8-2-0 σε Ligue 1, Ligue 2, National αλλά και κύπελλο).

Πιο πειστική η εικόνα της Ρεμς, μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς η Τρουά. Δύσκολα θα ανοίξει το σκορ από νωρίς, επιλογή μας το να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28′.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Κόντρα νυν-πρώην έχουμε στο Μονπελιέ – Μπρεστ. Οι Ολιβιέ Νταλ’Ολιό και Μισέλ ντερ Ζακαριάν άλλαξαν στρατόπεδα το καλοκαίρι και συναντιούνται για δεύτερη φορά μετά το ματς του πρώτου γύρου (0-4 η Μονπελιέ στη Βρέστη). Δεν κυνηγάει κάτι η Μονπελιέ, δύσκολα θα κινδυνέψει και η Μπρεστ (+8 από τη ζώνη), μπορούν να μας προσφέρουν ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Θα λείψουν οι τιμωρημένοι βασικοί αμυντικοί Κοτσά και Ρίστιτς για τους γηπεδούχους.

Αήττητη η Μονπελιέ σε δέκα αναμετρήσεις την τελευταία 20ετία στο «Σταντ ντε λα Μοσόν» απέναντι στη Μπρεστ (6-4-0).

Σημαντικές οι απουσίες της Μονπελιέ στην άμυνα, περιμένω ένα ανοιχτό ματς όπως και αυτό του πρώτου γύρου αλλά με γκολ εκατέρωθεν αυτή τη φορά. Επιλογή μας το συνδυαστικό goal/goal και over σε τιμές διπλασιασμού. Θα ρισκάρουμε και λίγο παραπάνω ποντάροντας στο να σημειωθούν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

Novibet – 0% Γκανιότα* Κάθε Μέρα

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ σε Νορβηγία και Σουηδία

Από το σκανδιναβικό μενού της Κυριακής ξεχωρίζουν δύο αναμετρήσεις που προσφέρονται για γκολ, το Σάρπσμποργκ – Βίκινγκ και το Νόρκεπινγκ – Βάρμπεργκς. 

Η Σάρπσμποργκ θέλει να αφήσει πίσω την περσινή χρονιά και με νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία τον Στέφαν Μπίλμπορν στοχεύει σε μια καλύτερη σεζόν. Έχει ποιότητα στο ρόστερ, ειδικά στην επίθεση με παίκτες όπως οι έμπειροι Μόλινς και Όπσεθ. Έδειξε και στα φιλικά ότι έχει το γκολ αλλά έχει και τα θέματά της στην άμυνα.

Η Βίκινγκ πραγματοποίησε πέρυσι πολύ καλή σεζόν τερματίζοντας τρίτη, τρεις βαθμούς πίσω από τη Μόλντε. Εύλογα συνεχίζουν τον πάγκο οι Μπιάρτε Λούντε Όρσχαϊμ και Μόρτεν Γιένσεν. Εξαιρετική η εικόνα στα φιλικά αλλά και στο κύπελλο όπου θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την πρωταθλήτρια Μπόντο Γκλιμτ. Μπόλικη ποιότητα από τη μέση και μπροστά με τους «παλιούς» Τρίπιτς, Ντε Λανλάι, τον νεοφερμένο Σάντμπεργκ αλλά και τον ηγέτη της επίθεσης Μπερίσα.

Ευνοϊκή και η πρόσφατη παράδοση μεταξύ των δύο καθώς μετρούν οκτώ συνεχόμενα over (έξι από αυτά και goal/goal) μέσα-έξω.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Παράδοση με γκολ έχει και το ζευγάρι Νόρκεπινγκ – Βάρμπεργκς, το οποίο μετρά τέσσερα σερί goal/goal και over. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν στα ηνία τον Ρίκαρντ Νόρλινγκ στοχεύοντας φέτος σε μια καλύτερη σεζόν από την περσινή. Θετικά τα πρώτα σημάδια από τα φιλικά όπου έδειξαν αρκετά παραγωγικοί. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για το κύπελλο στις 5 Μαρτίου με την Νόρκεπιγνκ να επικρατεί με 2-1.

Θα επιλέξουμε το αμφίτερμα από το νορβηγικό σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ της Νόρκεπινγκ.

Combo
14:00
Στρασβούργο - Λανς
Over 1,5 γκολ & Στρασβούργο over 4,5 κόρνερ
2.10
BET: 15 units
Ειδικό
14:00
Στρασβούργο - Λανς
Μπελεγκάρντ 1+ σουτ στο στόχο
3.00
BET: 7 units
Early
16:00
Τρουά - Ρεμς
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.02
BET: 10 units
Combo
16:00
Μονπελιέ - Μπρεστ
Goal/goal & over 2,5
2.05
BET: 20 units
Ρίσκο
16:00
Μονπελιέ - Μπρεστ
Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο
2.60
BET: 7 units
Combo
18:30
Νόρκεπινγκ - Βάρμπεργκς
1 & γκολ Νίμαν
2.20
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.72
18:30
Νόρκεπινγκ - Βάρμπεργκς
Νόρκεπινγκ οver 1,5
1.67
19:00
Σάρπσμποργκ - Βίκινγκ
Goal/goal
1.63
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις