ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά και... ξερό ψωμί

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά και... ξερό ψωμί

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά και… ξερό ψωμί

Μακροχρόνια σνούκερ

Η ώρα για την καθιερωμένη ανάλυση των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ έφτασε! Ποιος είναι αρκετά τολμηρός για να μας ακολουθήσει;

Τα βλέμματα των φίλων του σνούκερ είναι στραμμένα στο Tour Championship και δικαίως. Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθούμε συναρπαστικούς αγώνες, με αποκορύφωμα τον χθεσινό ημιτελικό του Νιλ Ρόμπερτσον με τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν (10-9). Είναι μοναδικό το συναίσθημα που νιώθεις όταν παρακολουθείς δύο από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, να πιάνουν το peak της απόδοσής τους, σε έναν αγώνα που ενδέχεται να μείνει στην Ιστορία.

Το Tour Championship επιβεβαίωσε και την υπεροχή του format των αγώνων που κρίνονται στα 10 κερδισμένα frames, ανοίγοντάς μας την όρεξη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που αρχίζουν τη Δευτέρα. Δυστυχώς, όμως, το World Snooker Tour εμμένει στην προ διετίας απόφασή του για «πετσόκομμα» της διάρκειας των αγώνων των τριών πρώτων γύρων. Αυτό που είχε παρουσιαστεί ως έκτακτο το 2020, όταν βρισκόμασταν στους πρώτους μήνες της πανδημίας του κορωνοϊού, φαίνεται να παγιώνεται. Ακόμα και τώρα, που ο κόσμος έχει επιστρέψει στις κερκίδες και το Ηνωμένο Βασίλειο λειτουργεί ουσιαστικά σε συνθήκες κανονικότητας.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη απ’ όσους θέλετε να στοιχηματίσετε στους αγώνες των προκριματικών. Στον 1ο, τον 2ο και τον 3ο γύρο, κάθε ματς κρίνεται στα 6 frames (best of 11) και μόνο στον 4ο, που θα κρίνει την πρόκριση στο Crucible, νικητής αναδεικνύεται όποιος κερδίσει 10 (best of 19). Το γεγονός αυτό αυξάνει την πιθανότητα εκπλήξεων στους πρώτους γύρους.

Αυτό φυσικά δεν μας εμποδίζει να προχωρήσουμε στην καθιερωμένη ανάλυση των brackets, τηρώντας για τρίτη διαδοχική χρονιά την παράδοση. Δεν είναι απλό πράγμα να προβλέψεις ποιος θα προκριθεί και ξέρουμε ότι δύσκολα θα πιάσουμε υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Μεσολαβούν πολλοί αγώνες και πολλές λεπτομέρειες μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Ο βασικός στόχος μας είναι μέσα από ορισμένα δεδομένα που θα παρουσιάσουμε, να σας βοηθήσουμε στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

Οι εκ των έσω πληροφορίες δεν είναι πολλές. Στη διάρκεια του μίνι τουρνουά (4-13 Απριλίου) θα προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία που είναι πιθανό να ανατρέψουν τις αρχικές εκτιμήσεις. Οι αποδόσεις στα μακροχρόνια, όμως, είναι τόσο υψηλές μόνο πριν την έναρξη. Όποιος θέλει, ακολουθεί.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά και... ξερό ψωμί

Ή αλλιώς, το section του Ρίκι Γουόλντεν. Πάλεψε μέχρι και το Γιβραλτάρ για να μπει στο top 16 ο 39χρονος άσος, ο οποίος αναγεννήθηκε φέτος. Αλλά το σύστημα επιβραβεύει τους τροπαιούχους κι αυτός «κόλλησε» τέσσερις φορές στα ημιτελικά. Η πρόκριση στο Crucible είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ώστε να κλείσει με χαμόγελο τη σεζόν. Κανείς από τους δύο ψηλούς που μπορεί να συναντήσει στον 3ο γύρο (Τζάο Τζιανμπό ή Άλαν Τέιλορ) δεν τον τρομάζει. Αλλά και στην Judgement Day θα έχει τον πρώτο λόγο. Ο Σκοτ Ντόναλντσον ίσως να αποδειχθεί πιο επικίνδυνος από τον ντεφορμέ εσχάτως Λι Χανγκ, αλλά η λογική λέει «Ρίκι».

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά και... ξερό ψωμί

Η δικαστική περιπέτεια του Λιανγκ Γουενμπό, η οποία μπορεί να τον θέσει εκτός Παγκοσμίου (δεν έχει ληφθεί ακόμα κάποια απόφαση) ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για τους υπόλοιπους. Μόνο που κανείς δεν πείθει. Ο Λου Νινγκ είναι καλός παίκτης, αλλά δεν εντυπωσίασε φέτος. Ο Λιου Χαοτιάν «καίγεται» για νίκες ώστε να σώσει τη θέση του στο Tour, αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Το ίδιο και ο «γερόλυκος» Ντόμινικ Ντέιλ, ο οποίος πιθανότατα θα μας κάνει παρέα ως σχολιαστής του Eurosport αν αποκλειστεί. Ο Ντουέιν Τζόουνς ακούστηκε κι αυτός ελάχιστα φέτος, ενώ η γλυκύτατη Νούτσαρουτ Γουονγκχαρουτάι δεν μπορεί να προσδοκά πολλά περισσότερα από τη χαρά της συμμετοχής. Μήπως θα κάνει το «μπαμ» ο ικανότατος Σου Σι; Μάλλον θα πάμε στην πιο safe επιλογή.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά και... ξερό ψωμί

Εδώ προδιαγράφεται το πιο δυνατό ντέρμπι στην Ημέρα της Κρίσης. Και μπορεί ο Στίβεν Μαγκουάιρ να «χάθηκε» φέτος, με συνέπεια να κατρακυλήσει στο Νο 40 της κατάταξης, δεν παύει όμως να είναι υπερβολικά ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται ανελλιπώς στο Crucible από το ντεμπούτο του, το 2004! Λογικά δεν θα απειληθεί από τον Σάνι Ακάνι, ο οποίος ταλαιπωρείται από long Covid συμπτώματα και απειλείται σοβαρά με υποβιβασμό (αν ηττηθεί από τον νικητή του αγώνα Τζανγκ Τζιανκάνγκ-Τζον Άστλι), ενώ και ο Τζόου Γιουελόνγκ δεν είναι φόβητρο. Σε ρηχά νερά κινήθηκε κι αυτός φέτος και μάλλον έχει μείνει στάσιμος. Θα φτάσει, πάντως, στον τελικό του bracket: Ο Άντι Χικς δεν έδωσε συνέχεια στο θαύμα του UK Championship και θα είναι αουτσάιντερ στον 2ο γύρο κόντρα στον φορμαρισμένο Τζανγκ Αντά.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά και... ξερό ψωμί

Να κι ένα section χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Θεωρητικά ως τέτοιο λογίζεται ο Τζόρνταν Μπράουν, ο οποίος όμως σε προδιαθέτει να κυνηγήσεις την έκπληξη, κι ας έχει παίξει καλά φέτος. Θα την κάνει ο πολύπειρος Φέργκαλ Ο’Μπράιεν; Ο Φρέιζερ Πάτρικ, ο οποίος είχε αναλαμπές στη φετινή πρώτη σεζόν της νέας κάρτας του; Ο Μάικλ Γουάιτ, που ξέρει τα κατατόπια και δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό; Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Μάρτιν Ο’Ντόνελ, που γυροφέρνει την πρόκριση στο Crucible τα τελευταία χρόνια. Ούτε τον ταλαντούχο Άαρον Χιλ, που σίγουρα θα κάνει καριέρα στο άθλημα ακόμα κι αν υποβιβαστεί φέτος. Η ψήφος μας, ωστόσο, θα πάει στον Μαρκ Κινγκ. Κι ας έχει να «σταυρώσει» νίκη σε κανονικό αγώνα σνούκερ από το UK Championship.

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά και... ξερό ψωμί

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ζήσουμε τις πρώτες μέρες με το όνειρο της επιστροφής του Τζίμι Γουάιτ στο Crucible. Ο 59χρονος άσος μπορεί να κάνει τη ζημιά στον Άντριου Πάτζετ, δύσκολα όμως θα απειλήσει στη συνέχεια τον Τεπτσάγια Αν-Νου, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θα είχε φάση να βλέπαμε στην Judgement Day τον Whirlwind εναντίον του 56χρονου Νάιτζελ Μποντ, αλλά ξέρουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Μάθιου Σελτ έφτασε κοντά στην 16άδα με την πορεία του μέχρι τον τελικό της Τουρκίας, όμως ο παίκτης του γκρουπ που πραγματικά έκανε βήματα προόδου φέτος, είναι ο Τζακ Τζόουνς. Αυτόν θα στηρίξουμε.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά και... ξερό ψωμί

Ποιος να το φανταζόταν πριν από μερικούς μήνες ότι ο Μάικλ Χολτ θα κινδύνευε τόσο σοβαρά με υποβιβασμό; Κι όμως, αν ο 43χρονος άσος ηττηθεί στον 2ο γύρο από τον Τσεν Ζιφάν ή τον Χαμάντ Μία, «χαιρετάει» το σιρκουί και οδηγείται στο Q-School, ενώ ακόμα και με νίκη δεν είναι απολύτως ασφαλής. To bracket είναι αμφίρροπο, αφού ο Τζέιμι Τζόουνς και ο Τομ Φορντ είναι καλοί παίκτες, οι οποίοι όμως τα πήγαν κατώτερα του αναμενομένου φέτος. Το ίδιο και ο περσινός qualifier Μαρκ Τζόις, που επίσης μπορεί να υποβιβαστεί αν χάσει τον πρώτο αγώνα του (μάλλον με τον Λούι Χίθκοτ, που κι αυτός μπορεί να κάνει το «μπαμ»). Λέμε να ποντάρουμε στο ένστικτο αυτοσυντήρησης του Χολτ.

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά και... ξερό ψωμί

Φτάσαμε και στο bracket του Ντινγκ Τζουνχούι, ο οποίος έμπλεξε στην περιπέτεια των προκριματικών λίγο πιο… προβλεπόμενα σε σχέση με το σοκ του 2016. Ο Κινέζος σταρ ήταν προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο εδώ και μήνες. Παρουσίασε σημάδια ανάκαμψης στα πρόσφατα τουρνουά και σαφώς έχει τον πρώτο λόγο και στον 3ο γύρο κόντρα στον Τιάν Πενγκφέι (αν και θα προτιμούσαμε να δούμε εκεί τη Ριάν Έβανς) αλλά και στον 4ο, όποιον κι αν συναντήσει. Ο Κερτ Μάφλιν έχει πέσει πολύ φέτος, παρότι πέτυχε ορισμένες σκόρπιες νίκες επί μεγάλων και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα νικήσει τον Ρόμπι Γουίλιαμς ή τον Κρέιγκ Στέντμαν για να βρεθεί, έστω, στην Judgement Day.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Μακροχρόνια σνούκερ: Προκριματικά και... ξερό ψωμί

Το 8ο section μοιάζει αρκετά με το 6ο, αφού τα φαβορί, ο Μάρτιν Γκουλντ και ο Μπεν Γούλαστον, είχαν μια μάλλον «φτωχή» σεζόν. Κανείς τους δεν εμπνέει σιγουριά για νίκη στον 3ο γύρο, με τον Άσλι Χιούγκιλ να φαίνεται πιο επικίνδυνος για τη ζημιά – ιδίως μετά τα κολακευτικά σχόλια που έκανε γι’ αυτόν πρόσφατα ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν – σε σχέση με τον Τζο Ο’Κόνορ. Ο Γκουλντ είναι πιο «ψημένος» στους multi sessions αγώνες, στους οποίους ανέκαθεν είχε πρόβλημα ο πιθανός αντίπαλός του στην Ημέρα της Κρίσης. Κάτι μας λέει, ωστόσο, ότι ήρθε η σειρά του Γούλαστον, ο οποίος έχει να προκριθεί στα τελικά από το 2013. Δεν γίνεται να βλέπουμε στο Crucible μόνο τη σύζυγό του.

Απομένουν άλλα οκτώ sections, τα οποία θα παρουσιάσουμε στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος, το πρωί της Κυριακής.

Μονό
Νικητής Section 1
Ρίκι Γουόλντεν
1.50
BET: 15 units
Μονό
Νικητής Section 2
Λου Νινγκ
3.75
BET: 5 units
Μονό
Νικητής section 3
Στίβεν Μαγκουάιρ
2.37
BET: 7 units
Μονό
Νικητής section 4
Μαρκ Κινγκ
3.75
BET: 5 units
Μονό
Νικητής section 5
Τζακ Τζόουνς
3.25
BET: 5 units
Μονό
Νικητής section 6
Μάικλ Χολτ
8.50
BET: 5 units
Μονό
Νικητής section 7
Ντινγκ Τζουνχούι
1.44
BET: 20 units
Μονό
Νικητής section 8
Μπεν Γούλαστον
3.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις