Με τα γκολ σε Γαλλία και Σκανδιναβία

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος. Ντέρμπι σήμερα στη Ligue 1 με Νις - Ρεν και Σεντ Ετιέν - Μαρσέιγ. Πρεμιέρα σε Νορβηγία και Σουηδία

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι σε Νίκαια και Σεντ Ετιέν…

Καλημέρα φίλοι αναγνώστες και καλό μήνα. Μετά το διάλειμμα λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, η δράση επιστρέφει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον αυτό το σαββατοκύριακο καθώς τα γαλλικά πρωταθλήματα μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία ενώ έχουμε και την πρεμιέρα σε Νορβηγία και Σουηδία. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Με τα γκολ σε Γαλλία και Σκανδιναβία

Σπουδαία αναμέτρηση στη Νίκαια όπου η Νις υποδέχεται τη φορμαρισμένη (προ διακοπής) Ρεν. Οι Νικαιώτες πέτυχαν μόνο μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους πριν τη διακοπή (1-2-1) σερί που τους «έριξε» από την πρώτη τριάδα (στο -2 πλέον από Ρεν).  Η Ρεν από την άλλη ήταν απολαυστική στο ίδιο διάστημα, μετρούσε 5 συνεχόμενες νίκες με τέρματα 20-6. Κορυφαία άμυνα (23 γκολ) εναντίον κορυφαίας επίθεσης (63 γκολ), σημείο δε βγαίνει εύκολα. Θα πάμε με το πιο μετριοπαθές αμφίτερμα που εμφανίστηκε στα 7 από τα 10 πιο πρόσφατα μεταξύ τους μέσα-έξω, στο τίμιο 1.70.

Το βράδυ η Σεντ Ετιέν αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στο «Ζοφρουά Γκισάρ». Από τις πιο παραδοσιακές κόντρες της πρώτης κατηγορίας με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Στους 27 βαθμούς και στη 17η θέση οι «πράσινοι» που έτρεξαν θετικό σερί πριν τη διακοπή με μόλις μία ήττα σε 7 αγώνες (3-3-1). Δεν βρίσκουν βέβαια εύκολα δίχτυα, στηρίζονται κυρίως στην ένταση και στον εγωισμό που βγάζουν υπό τις οδηγίες του Πασκάλ Ντιπρά.

Η Μαρσέιγ μετά από μια μικρή «κοιλιά» (0-1-2) έκανε δύο «κολλητές» νίκες και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Ligue 1, ένα βαθμό μπροστά από τη Ρεν. Παράλληλα, υπερκέρασε και το εμπόδιο της Βασιλείας για το Conference League και προκρίθηκε στους «8» όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Φαίνεται πως ο Χόρχε Σαμπάολι έχει στη διάθεσή του το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ για να είναι η ομάδα του αγωνιστική σε δύο διοργανώσεις. Εξαιρετικοί οι Μασσαλοί εκτός έδρας, με 9 διπλά σε 14 ματς (9-3-2, κορυφαία εκτός έδρας επίδοση στη Ligue 1), σπάνια ωστόσο οι αναμετρήσεις τους ξεφεύγουν σε γκολ. Σημαντική η απουσία του φορ Μίλικ.

Λίγο η διακοπή, λίγο ο χαρακτήρας «ντέρμπι», λίγο η βαθμολογική ανάγκη και των δύο, δύσκολα θα δούμε το ματς να ξεφεύγει από τα λογικά πλαίσια τερμάτων.  Επιλογή μας λοιπόν το 2-3 γκολ.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές από Ligue 2

Από τη σημερινή Ligue 2 ξεχωρίζουν δύο επιλογές λόγω υψηλών αποδόσεων. Το πρώτο το Ροντέ – Νιόρ. Ευκαιρία για ανασύνταξη ήταν διακοπή για τη Ροντέ η οποία έτρεχε σερί 13 παιχνίδια χωρίς τρίποντο και βρίσκεται πλέον οριακά εκτός ζώνης. Εντός «Πολ Λινιόν» πάντως είναι ανταγωνιστική και βρίσκει πιο εύκολα δίχτυα (τρία σερί goal/goal). Απέναντί της μια Νιόρ που επίσης έτρεχε αρνητικό σερί ωστόσο κατάφερε να επιβληθεί στο τελευταίο απέναντι στην Κεβιγί (2-0) και να πάει στη διακοπή πιο ήρεμη. Δεν απειλεί και δεν απειλείται η Νιόρ, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει.

Το ενδιαφέρον είναι ουσιαστικά μονόπλευρο και αυτό αποτυπώνεται πλέον και στις αποδόσεις με τον άσσο να παρουσιάζει μια καθοδική τάση. Λογικά το ματς θα πάει σε αργό τέμπο, έχει λογική να ποντάρουμε στο να σημειωθούν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. 

 

Το δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό μεταξύ Βαλενσιέν και Αμιάν. Δύο ομάδες που βρίσκονται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (+5 και +6 αντίστοιχα) και από βαθμολογική σκοπιά ενδεχομένως να βολεύονται και με την ισοπαλία. Αμφότερες πάντως έχουν καλές μονάδες μεσοεπιθετικά, δημιουργούν αλλά και επιτρέπουν διψήφιο αριθμό τελικών εντός και εκτός αντίστοιχα, επομένως το goal/goal σε τιμές λίγο κάτω από τον διπλασιασμό έχει σίγουρα αξία.

Προγνωστικά στιοχήματος: Πρεμιέρα σε Νορβηγία και Σουηδία

Άλλο ένα «όπλο» προστίθεται λοιπόν από σήμερα στη στοιχηματική μας φαρέτρα με τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα να έχουν σέντρα στις 17.00. Δύο ματς για την Eliteserien και δύο για την Allsvenskan έχει το μενού του Σαββάτου, θα σταθούμε στα Χαμ Καμ – Λίλεστρομ και Χάκεν – ΑΙΚ.

Η Χαμ Καμ επέστρεψε στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας μετά το 2008. Ομάδα που πέρυσι διακρίθηκε για την παραγωγικότητά της (61 τέρματα, 2η καλύτερη επίθεση στην Obos ligaen) αλλά και την αποτελεσματικότητά της στην άμυνα (21 γκολ παθητικό, κορυφαία επίδοση πέρυσι). Στα αρνητικά η αποχώρηση του τεχνικού Κιέτιλ Ρέκνταλ (πήγε στη Ρόζενμποργκ) τον οποίο αντικαθιστά φέτος ο Γιάκομπ Μίκελσεν (πρώην Σοντερίσκε, Οντένσε και Χάμαρμπι με την οποία μάλιστα έφτασε κοντά στον τίτλο το 2017). Στα θετικά το γεγονός ότι διατήρησε στις τάξεις της τους δύο κορυφαίους σκόρερ της (Ένκερουντ και Έρικσεν) ενώ ενισχύθηκε και με τους Γιακοβένκο (Έσμπιεργκ) και Κίρκεβολντ (Στάμπαεκ). Εξαιρετική η εικόνα της στα φιλικά, επικράτησε των Λίλεστρομ (1-3), Βαλερένγκα (1-3) και Στρόμγκοντσετ (1-2) ενώ ηττήθηκε από τη Μόλντε (5-0)

Η Λίλεστρομ προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά που την είδε να τερματίζει στην 4η θέση. Σημαντικό το έργο του Γκάιρ Μπάκε, ο οποίος παραμένει στα ηνία ωστόσο η μεγάλη είδηση είναι η αποχώρηση του κορυφαίου φορ και πρώτου σκόρερ της την περσινή σεζόν Λένε Όλσεν (πήγε στην Αλ Αχλί, 26 γκολ). Αντιθέτως από τις προσθήκες ξεχωρίζουν αυτές των Όσεν (από Ρόζενμποργκ), Ιμπραχιμάϊ (από Ουράλ, πρώην Βίκινγκ) αλλά και του έμπειρου Φρίντγιονσον.

Αναμφίβολα επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις της Χαμ Καμ για την επιστροφή στην Eliteserien. Η Λίλεστρομ από την άλλη έχει ως παρακαταθήκη την πολύ καλή περσινή σεζόν της και θα θέλει να «χτίσει» πάνω σε αυτήν. Πρώτος αγώνας είναι, θα χρειαστεί λίγος καιρός να δούμε που πατάει η κάθε ομάδα. Θεωρώ όμως την απόδοση του goal/goal ικανοποιητική και θα τιμηθεί.

Το παιχνίδι σου ανεβαίνει επίπεδο

Στο Γκέτεμποργκ η Χάκεν υποδέχεται την ΑΙΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από μια πολύ κακή χρονιά που λίγο έλειψε να κοστίσει (τερμάτισε εν τέλει 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη). Στο τιμόνι παραμένει από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν ο Περ Ματίας Χέγκμο ο οποίος κατόρθωσε να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να σώσει τη χρονιά. Αποχώρησε ο δεύτερος σκόρερ της την περσινή σεζόν Βόλεμαρκ (9 τέρματα), όλη η ευθύνη για το σκοράρισμα πέφτει τώρα στον Γερεμέγεφ.

Η ΑΙΚ αντιθέτως έκανε μια αναπάντεχα καλή χρονιά πέρυσι και τερμάτισε 2η, χάνοντας μάλιστα τον τίτλο στην ισοβαθμία με τη Μάλμε! Ασφαλώς παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο Μπάρτος Γκρζέλακ με στόχο μια ανάλογη πορεία. Χωρίς πολλά πάρε-δώσε μεταγραφικά, θα στηριχθεί στην περσινή πετυχημένη συνταγή. Ξεχωρίζουν στο ρόστερ οι μεσοεπιθετικοί Μπαχούι, Στεφανέλι αλλά και ο βετεράνος μέσος Λάρσον.

Πέρυσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη στην έδρα τους με το ίδιο σκορ (2-1).

Πιο έτοιμη δείχνει σε πρώτη φάση η ΑΙΚ και με φόρα από την περσινή χρονιά, εκτιμώ ότι μπορεί να φύγει αλώβητη από το «Μπραβίντα Αρένα». Καλή και η τιμή του goal/goal, μπορεί να συνδυαστεί.

Δυάδα απόδοσης 3.01
18:00
Νις - Ρεν
Goal/goal
1.77
17:00
Χαμ Καμ - Λίλεστρομ
Goal/goal
1.70
BET: 20 units
Σκόρερ
17:00
Χαμ Καμ - Λίλεστρομ
Να σκοράρει Κρίστιαν Έρικσεν (Χαμ Καμ)
5.00
BET: 3 units
Combo
18:30
Χάκεν - ΑΙΚ
2Χ & goal/goal
2.55
BET: 10 units
Μονό
20:00
Ροντέ - Νιόρ
Περισσότερα γκολ στο β' ημίχρονο
2.15
BET: 10 units
Μονό
20:00
Βαλενσιέν - Αμιάν
Goal/goal
1.92
BET: 15 units
Γκολ
22:00
Σεντ Ετιέν - Μαρσέιγ
2-3 γκολ
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις