Πολλά γκολ μετά τη διακοπή

προγνωστικά Σαββάτου

Στα γκολ θα ποντάρουμε στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων με τα προγνωστικά Σαββάτου να έχουν καλές επιλογές.

Επιτέλους ξεκινάνε και πάλι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τελείωσε, ίσως η χειρότερη περίοδος, της σεζόν. Στα προγνωστικά Σαββάτου υπάρχουν πολλές επιλογές καθώς έχουμε δράση σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Εμείς θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια από δυο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα οποία βλέπω αρκετά γκολ και ωραίο θέαμα.

Λεβάντε – Βιγιαρεάλ

Πρώτη μας στάση θα είναι η Ισπανία στη στήλη Σαββάτου. Εκεί, η Λεβάντε αντιμετωπίζει την Βιγιαρεάλ. Ο χρόνος περνάει και είναι αμείλικτος για αμφότερες. Από τη μία η Λεβάντε βρίσκεται στην τελευταία θέση και τα περιθώριά της για παραμονή στενεύουν. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ έκανε μια ιστορική νίκη με 3-0 κόντρα στην Γιουβέντους στο Τορίνο και βρίσκεται στους «8» του Champions League, όπου αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στις 6/4.
Πριν από αυτό το παιχνίδι, υπάρχει το σημαντικό ματς με τη Λεβάντε, το οποίο πρέπει να κερδίσει για να μην χάσει έδαφος στη μάχη που δίνει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Πολλές οι απουσίες των γηπεδούχων καθώς εκτός είναι το αμυντικό δίδυμο Κλερκ και Ντουάρτε μαζί με τον Ντε Φρούτος. Όλοι τους «ενδεκαδάτοι» παίκτες. Η Βιγιαρεάλ άφησε πίσω της την περίοδο των τραυματισμών και πλέον είναι σχεδόν όλοι οι παίκτες ετοιμοπόλεμοι, με τον Αλμπέρτο Μορένο να αποτελεί μοναδική απώλεια για την ομάδα του Ουνάι Έμερι.
Παρά το γεγονός πως μιλάμε για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα, δεν θα είναι εύκολη η αποστολή των φιλοξενούμενων, καθώς έχουν και το μεγάλο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου λίγες μέρες αργότερα.
Η Λεβάντε είναι σκληρό καρύδι στην έδρα της και θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από αυτό. Πιστεύω πως στο παιχνίδι θα υπάρχει πολύ καλός ρυθμός με γρήγορο παιχνίδι και από τις δυο πλευρές.

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ!

Χόνβεντ – Πακς

Επόμενη στάση Ουγγαρία για το παιχνίδι της Χόνβεντ κόντρα στην Πακς. Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 46η αγωνιστική και απομένουν άλλες 8 για την ολοκλήρωσή του. Οι 2 ομάδες βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίες και, αν και υπάρχει μαθηματική ελπίδα, δύσκολα θα φτάσουν στις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκό εισιτήριο (προκριματική φάση).
Έχουμε ασχοληθεί και παλαιότερα με την Πακς καθώς σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της υπάρχουν πολλά γκολ και έτσι την έχω “σημαδέψει”. Απόψε παίζει με την Χόνβεντ, η οποία δεν φημίζεται για την αμυντική της λειτουργία. Ιδιαίτερο κίνητρο στο παιχνίδι δεν υπάρχει, οι ομάδες θα παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και δεν βλέπω τρόπο να μην επαληθευθεί το over με το αμφίτερμα, στα προγνωστικά Σαββάτου.

Μονό
17:15
Λεβάντε - Βιγιαρεάλ
Goal/goal & over 2,5
1.90
BET: 15 units
Μονό
20:30
Χόνβεντ - Πακς
Goal/goal & over 2,5
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις