Με πίστη στην αντίδραση της Ρεάλ !

προγνωστικά

Ο Νίκος Φωτιάδης στην σαββατιάτικη του στήλη, έχει μια ποδοσφαιρική επιλογή και μια μπασκετική από τον ντέρμπι της ημέρας στη Basket League.

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στη δράση για τις ποδοσφαιρικές ομάδες με πολλούς αγώνες σήμερα. Τα προγνωστικά μου ωστόσο περιέχουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ με La Liga και Α1.

Προγνωστικά: Βγάζει αντίδραση η «Βασίλισσα»

Η Ρεάλ ταξιδεύει στο «Μπαλάιντος» για να αντιμετωπίσει τη Θέλτα. Οι Μαδριλένοι γνώρισαν οδυνηρή ήττα στο classico και ψάχνουν αντίδραση που θα κρατήσει τη Σεβίλλη μακριά από τη κορυφή, με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν. Οι γηπεδούχοι έχουν μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια τους και είναι απογοητευτικοί εντός έδρας. Χωρίς σοβαρές απουσίες η Ρεάλ πέρα από τον Αζάρ, αφού ο Μπενζεμά θα είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και ο Μεντί. Ο Αντσελότι δεν θα βρίσκεται στο πάγκο λόγω των πρωτοκόλλων που πρέπει να τηρηθούν. Η Ρεάλ μετράει τρείς συνεχόμενες νίκες ενώ είναι αήττητη στους έντεκα τελευταίους αγώνες κόντρα στην Θέλτα με την τελευταία εκτός έδρας ήττα να έρχεται το 2014. Εν κατακλείδι, διαλέγω το διπλό σε απόδοση 1.90 στην Novibet.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Χαμηλό σκορ στο ντέρμπι

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Άρη σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο «Γηραιός» προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα την οποία κατάφερε να πάρει στην δεύτερη παράταση. Οι κίτρινοι νίκησαν εντός έδρας τον Προμηθέα σε ένα ματς θρίλερ το οποίο καθάρισε ο Πουλιανίτης με 25 πόντους. Στους μεταξύ τους αγώνες μπαίνουν κατά μέσο όρο 149 πόντοι ενώ το πρώτο ματς είχε 161 (με παράταση). Ο Άρης εκτός έδρας δεν πετυχαίνει πολλούς πόντους έχοντας εξάλλου μόλις μια νίκη εκτός έδρας. Ο Ηρακλής έχει υψηλά σκορ στα τελευταία δύο παιχνίδια κάτι που δύσκολα θα συνεχιστεί. Το κλίμα στους γηπεδούχους είναι κάκιστο αφού η πρώτη προπόνηση έγινε την Πέμπτη λόγω της αποχής των παικτών που παραμένουν απλήρωτοι. Περιμένω κλειστό ντέρμπι και διαλέγω να μπουν κάτω από 156,5 πόντοι σε απόδοση 1.87 στη Novibet.

Μονό
19:30
Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης
2
1.90
BET: 40 units
Μονό
20:00
Ηρακλής - Άρης
Under 156,5
1.87
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις