Επιστροφές με γκολ σε Ιταλία και Γερμανία

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Σε αγώνες της Serie A και της Bundesliga σήμερα ποντάρει ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος με έμφαση στα γκολ και μία ελληνική έκπληξη

Καλησπέρα στους απανταχού Κουβανέζους που μας διαβάζουν. Επιστροφή των πρωταθλημάτων απόψε έπειτα από δύο εβδομάδες απουσίας και εμείς έχουμε μπόλικο υλικό… για τα προγνωστικά μας. Παρόλα αυτά θα κινηθούμε έξυπνα και θα ποντάρουμε σε μία δυάδα με γκολ από την Ιταλία και την Γερμανία.

Λεβερκούζεν – Χέρτα & Λάτσιο – Σασουόλο

Μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο στην «Μπάι Αρένα». Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Χέρτα Βερολίνου, με το κίνητρο να είναι τεράστιο και για τους δύο συλλόγους. Οι γηπεδούχοι, μετά τον αποκλεισμό τους από την Αταλάντα στο Europa League θέλουν να διατηρηθούν στην τρίτη θέση, ώστε να έχουν το μαξιλαράκι ασφαλείας της εισόδου στους επόμενους ομίλους του Champions League. Γενικά όπως έχουμε δει, είναι αρκετά επιθετικοί εντός έδρας, δημιουργώντας πάρα πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, με τον ρυθμό τους να είναι σαρωτικός. Βέβαια δεν τους βγαίνει αυτό πάντα σε καλό καθώς αφήνουν ταυτόχρονα πολλά κενά στην μεσαία γραμμή, με τους αντίπαλους επιθετικούς να βρίσκουν χώρους να επιτεθούν.

Στην αντίπερα όχθη, η Χέρτα πήρε άριστα στο πρώτο της παιχνίδι με τον Φέλιξ Μάγκατ στο τιμόνι. Ο Γερμανός προπονητής είναι «οπαδός» της δύναμης και των πολλών τρεξιμάτων στον αγωνιστικό χώρο και αναμένεται η ομάδα της πρωτεύουσας να παραταχθεί με όρεξη να κουράσει τον αντίπαλο. Θέλει την νίκη με σκοπό να αρχίσει να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη, δημιουργώντας μία διαφορά ασφαλείας.

Ο αγώνας αναμένεται να είναι ανοικτός και επιλέγουμε το οver 2,5 στο 1,47 από το Pamestoixima.gr και το συνδυάζουμε με την παρακάτω επιλογή.

Αργότερα στην Ρώμη, η Λάτσιο υποδέχεται την Σασουόλο. Συστάσεις πολλές και για τις δύο δεν χρειάζεται να γίνουν, διότι πρόκειται για ομάδες επιθετικές και πολύ δραστήριες. Έχουν τους ίδιους στόχους, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πλησιάσουν την έκτη θέση όσο γίνεται. Αναμένεται ανοικτός αγώνας, καθώς δύο από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας πρόκειται να αναμετρηθούν, ενώ παράλληλα το κίνητρο τους είναι… μεγάλο.

Χωρίς πολλά πολλά επιλέγουμε το over 2,5 στο 1.48 και το συνδυάζουμε σε δυάδα με την παραπάνω επιλογή.

Υ.Γ Βλέποντας τους αγώνες από το μπασκετικό πρόγραμμα, ξεχώρισα μία επιλογή από το ελληνικό πρωτάθλημα. Το over 70.5 του Ιωνικού στην Πάτρα πληρώνει πάρα πολύ, με την έννοια πως πρόκειται για μία ομάδα που σκοράρει πάρα πολύ και θέλει το μεγάλο διπλό για να παραμείνει στην κατηγορία. Για τους μπασκετικούς μας φίλους λοιπόν που δεν βρίσκουν κάτι στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, η συγκεκριμένη επιλογή αξίζει πάρα πολύ και την επιλέγουμε στο 2.02 από την Novibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.18
16:30
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Χέρτα Βερολίνου
Over 2,5
1.47
19:00
Λάτσιο - Σασουόλο
Over 2,5
1.48
BET: 20 units
Μονό
17:00
Προμηθέας - Ιωνικός
Over 70,5 πόντοι φιλοξενούμενου
2.02
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις