Ντόρτμουντ – Λειψία: Μεγάλο το βαθμολογικό κίνητρο

Ντόρτμουντ - Λειψία: Μεγάλο το βαθμολογικό κίνητρο

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει και το Bet of the Day δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Το σημερινό μενού έχει γερμανικό ντέρμπι, με το Ντόρτμουντ - Λειψία.

Το bet of the day συνεχίζει το ταξίδι του και σήμερα αναλύει το Ντόρτμουντ – Λειψία. Έντονη η ανάγκη για βαθμούς και από τις δύο ομάδες, οπότε αναμένεται σκληρή μάχη.

  • «Σίγκναλ Ιντούνα Πάρκ» (81.365), Ντόρτμουντ
  • Αγώνας πρώτου γύρου: Λειψία – Ντόρτμουντ: 2-1

 

 

 Ντόρτμουντ

 Ρεπορτάζ: Παραμένει στο κυνήγι του τίτλου και βρίσκεται στο -6, από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, οπότε σίγουρα θα ρισκάρει στο τέλος αν δεν έχει το προβάδισμα. Στις τελευταίες αναμετρήσεις έχει βελτιώσει σημαντικά την αμυντική της λειτουργία, όμως δείχνει να ζορίζεται λίγο επιθετικά. Σίγουρα αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην μάχη του πρωταθλήματος θα πρέπει να κερδίζει τα ντέρμπι.

 Stat attack: 9, από τις τελευταίες 10, αναμετρήσεις τους εντός έδρας είχαν over 2,5 γκολ

Αγωνιστικά νέα: Εκτός οι Μουνιέ, Πασλάκ, Σούλτζ, Τίγκες. Αμφίβολοι οι Χάαλαντ και Μουκόκο. Επιστρέφει ο Νταχούντ και ο Ρόις.

 Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κομπέλ – Τσαν, Ακαντζί, Χούμελς, Γκερέιρο – Βίτσελ, Μπέλινχαμ – Ρόις, Ρέινα, Αζάρ – Χάαλαντ

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Λειψία

 Ρεπορτάζ: Αγωνίζεται παράλληλα στην σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στην Ευρώπη έχει μεσοβδόμαδα δύσκολη αναμέτρηση, κόντρα στην Αταλάντα και στο πρωτάθλημα θέλει οπωσδήποτε βαθμούς, καθώς οριακά βρίσκεται στην τετράδα. Αγωνιστικά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και ειδικότερα τελευταία κάνουν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Φορμαρισμένη είναι, κίνητρο υπάρχει, οπότε σίγουρα θα δώσει μεγάλη μάχη

 Stat attack: Πέντε συνεχόμενες νίκες εκτός, ενώ είναι αήττητη στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της.

 Αγωνιστικά νέα: Εκτός ο Πόουλσεν ενώ αμφίβολος είναι ο Χαϊντάρα.

 Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γκουλασί – Σίμακαν, Όρμπαν, Γκβαρντιόλ – Χένρικς, Λάιμερ, Χαϊντάρα, Ανγκελίνο – Όλμο, Νκουκού – Σίλβα

Ντόρτμουντ - Λειψία: Μεγάλο το βαθμολογικό κίνητρο

Το κίνητρο είναι μεγάλο και για τις δύο, οπότε περιμένω να παίξουν κλειστά και αν ρισκάρουν να το κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο. Φαβορί είναι οι γηπεδούχοι και θεωρώ πως δύσκολα θα φύγουν με άδεια χέρια από την αναμέτρηση.

  • Πρώτη επιλογή ένα combo. 1X & under 3,5, καθώς δύσκολα θα ανοίξουν οι άμυνες και επιπλέον η Ντόρμουντ θα κάνει το παν για να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτιάς.
  • Δεύτερη επιλογή να είναι το δεύτερο ημίχρονο αυτό που θα έχει τα περισσότερα γκολ, καθώς θεωρώ πως το δεύτερο μέρος θα έχει περισσότερη δράση.

 

 

 

Combo
19:30
Ντόρτμουντ - Λειψία
1Χ & under 3,5
2.15
Ειδικά στοιχήματα
19:30
Ντόρτμουντ - Λειψία
Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ: 2ο
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις