Ζόρια για τον Ολυμπιακό

Ζόρια για τον Ολυμπιακό

Προγνωστικά μπάσκετ: Συνέχεια δίνει στα προγνωστικά ο Παναγιώτης Δογαντζής με επιλογές που φτάνουν μέχρι το 9.00

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια εβδομάδας και στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις της Euroleague και της BBL.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ολυμπιακός vs Μπαρτσελόνα

Μετά την ήττα στο Μονακό ο Ολυμπιακός(18-9) ,κέρδισε εύκολα την κουρασμένη και ελλιπή Βιλερμπάν με 94-80. Εξαιρετικός ο Τάιλερ Ντόρσει με 21 πόντους. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι Σλούκας και Φαλ που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα(21-5) περιμένει να βρει αντίπαλο καθώς, έχει πάρει ήδη την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε τη Φενέρ με 88-67. Εκτός οι Μπράντον Ντέιβις, Γιοκουμπάιτις ,Χίγκινς και Οριόλα λόγω τραυματισμού.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει ,για να ελπίζει σε πιθανό στραβοπάτημα της Αρμάνι ,έτσι ώστε να διεκδικήσει την τρίτη θέση. Η Μπαρτσελόνα χτυπάει όλα τα παιχνίδια και πιθανώς ο Γιασικεβίτσιους να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Όμως οι πιθανές κομβικές απουσίες των Φαλ και Σλούκα με ωθούν στο να βάλω το διπλό των Καταλανών στα προγνωστικά μπάσκετ. Ακόμη θα πάρω το over 0,5 τρίποντα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη καθώς, παρότι περνάει ντεφορμάρισμα η ποιότητά του είναι δεδομένη και αν είναι σοβαρός θα βρει ένα εύστοχο τρίποντο.

 

ΥΓ1: Στην αναμέτρηση της Μπασκόνια με τη Ζαλγκίρις θα πάω με τη φόρμα του Ρόκας Γκιεντράιτις. Το over11,5 πόντων του είναι πολύ καλό όριο για να το προσπεράσω καθώς, ο Λιθουανός το έχει ξεπεράσει πολλές φορές φέτος.

ΥΓ2: Τεράστιας σημασίας παιχνίδι διεξάγεται στο Αμβούργο με τους Τάουερς να αντιμετωπίζουν τους Μέρλινς. Στην πιθανότητα του διπλού οι Μέρλινς αγκαλιάζουν την όγδοη θέση. Όμως προέρχονται από κρούσματα κορωνοϊού και από μία τεράστια απώλεια. Ο Τ. Τζ. Σορτς ,υποψήφιος MVP της φετινής σεζόν, τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη θέση του αποκτήθηκε ο πιο κοντρολαρισμένος Κάφεϊ. Στη Μπάμπεργκ πάλεψαν αλλά έχασαν με 10 πόντους διαφορά. Θεωρώ υπερβολικές της αποδόσεις του διπλού και του ομαδικού over74,5 πόντων των Μέρλινς καθώς, οι Τάουερς πριν δύο μέρες έπαιξαν με την Τρέντo για το Eurocup. Με αυτά σαν δεδομένα θα πάρω τη νίκη των Μέρλινς (με χάντικαπ 17,5 πόντων) και το ομαδικό της over 74,5 πόντων αγώνα.

Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
2
2.00
BET: 10 units
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
Γ. Λαρεντζάκης over 0,5 τρίποντο
1.80
BET: 15 units
Combo
21:30
Τάουερς - Μέρλινς
2 (+17,5) & Μέρλινς over 74,5
1.98
BET: 20 units
Fun bet
21:30
Τάουερς - Μέρλινς
2
9.00
BET: 5 units
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια - Ζαλγκίρις
Ρ. Γκιεντράιτις over 11,5 πόντοι
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις