ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

Super League

Super League: Preview της αγωνιστικής των play off και play out. Ανάλυση για τα παιχνίδια και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview αγωνιστικής play off & play out

Επανέναρξη στη δράση για τη Super League, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Ενδιαφέροντα παιχνίδια σε play off  και play out, που έχουν ζουμί στοιχηματικά. Πάμε στο ψητό.

Play out

2/4 (16:00) Λαμία – ΟΦΗ

Λαμία: Με μεγάλο διπλό κόντρα στο Παναιτωλικό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Λαμία. Πλέον έχει απόσταση ασφαλείας από τον ουραγό Απόλλωνα και στρέφεται στο κυνήγι του Ατρομήτου. Απέναντι στον ΟΦΗ έκανε την τελευταία εντός έδρας νίκη της. Μοναδικός απών ο Σκόνδρας (μπακ).

ΟΦΗ: Πλέον φαίνεται ξεκάθαρα η έλλειψη κινήτρου στους Κρητικούς. Ήττα με κάτω τα χέρια από τον Ιωνικό, με τη μοναδική τους νίκη το τελευταίο διάστημα να έρχεται κόντρα στον Απόλλωνα. Εκτός έδρας δεν πάει καλά, αλλά έχει πρακτικά μετά από καιρό σχετικά πλήρη αποστολή. Στο 50/50 ο Ντουρμισάι (επιθετικός), απών ο Καστάνιος (επιθετικός).

Εκτίμηση: Δείχνει να υπάρχει ζωή στη Λαμία, αλλά ακόμη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Άγνωστο πως θα αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, σαν φαβορί στην αναμέτρηση. Επίσης άγνωστο πως θα εμφανιστεί ο ΟΦΗ μετά τη διακοπή. Γέρνει προς ισοπαλία το παιχνίδι.

2/4 (17:15) Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης: Όλοι περίμεναν να δουν πως θα μπει στα play out ο Αστέρας και οι Αρκάδες απάντησαν με εμφατικό τρόπο. Άνετο διπλό στο Βόλο και πλέον χτίζουν μομέντουμ. Λογικά οκ όσοι απουσίαζαν, αναμένεται με πλήρη αποστολή στο εντός έδρας παιχνίδι.

Ατρόμητος: Τα χρειάστηκε κόντρα στον Απόλλωνα και αφού γλύτωσε από πέναλτι, πήρε τη πολύτιμη νίκη στα… χασομέρια. Διατηρούν την πολυπόθητη απόσταση από τη Λαμία, αλλά ακολουθεί δύσκολη έξοδος στη Τρίπολη. Ευεργετικά λειτούργησε η διακοπή, πρακτικά πλήρης αποστολή για τους Περιστεριώτες.

Εκτίμηση: Ο Αστέρας έδειξε πως δεν θα κάνει αγγαρεία και αναμένω να εμφανιστεί το ίδιο σοβαρός. Ο Ατρόμητος βολεύεται να παίζει στην κόντρα, δεν θα μου κάνει εντύπωση να βρει γκολ, κόντρα στους ποιοτικούς, αλλά χαλαρούς Αρκάδες. Σε υψηλές τιμές το αμφίτερμα μπαίνει στις επιλογές μου.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

2/4 (18:15) Ιωνικός – Βόλος

Ιωνικός: Τρομερό πρώτο ημίχρονο στη Κρήτη, δίκαια σκόραρε τρία γκολ και αναμενόμενα μετά «έκατσε» στο υπέρ του σκορ. Συνεχίζουν το εξαιρετικό μομέντουμ τους οι νεοφώτιστοι και ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια, αν και η απόσταση από τη Λαμία είναι πλέον εννέα βαθμοί και πρακτικά είναι ασφαλείς. Με πλήρη αποστολή για το παιχνίδι.

Βόλος: Συνέχισε τις αναιμικές εμφανίσεις, δεν προβλημάτισε ποτέ στο παιχνίδι τον Αστέρα. Δεν πείθει πως έχει κίνητρο η ομάδα από τη Μαγνησία και μένει να δούμε αν θα αλλάξει αυτό μετά τη διακοπή. Λογικά με μοναδικό απών τον Κότνικν

Εκτίμηση: Η διακοπή ίσως αλλάξει τα δεδομένα, αλλά πριν από αυτή ο Βόλος δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση ικανός να ανταπεξέλθει. Ο Ιωνικός έρχεται με φόρα και εντός έδρας παραμένει εξαιρετικά αξιόπιστος. Δίκαιες οι τιμές στον άσο, χωρίς τύψεις μπαίνει στις επιλογές μου.

2/4 (20:30) Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός

Απόλλων Σμύρνης: Μπορούσε να βάλει φωτιά στη βαθμολογία, αλλά όχι μόνο αστόχησε σε πέναλτι, αλλά δέχτηκε και γκολ στο φινάλε φεύγοντας με άδεια χέρια, από το γήπεδο. Πολύ δύσκολη η κατάσταση πλέον, αφού μόνο μαθηματικές ελπίδες έμειναν στην «ελαφρά ταξιαρχία». Εκτός ομάδας ο Παμλίδης (επιθετικός) μετά το χαμένο πέναλτι, λογικά απών και ο Ρόγκνε (στόπερ).

Παναιτωλικός: Ήταν φορμαρισμένος με σερί πέντε παιχνιδιών χωρίς ήττα. Αλλά εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαλαρός κόντρα στη Λαμία, με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά. Προέκυψε δικαστικό θέμα και ίσως η άνετη παραμονή να εξελιχθεί σε εφιάλτη. Απόντες οι Μαλής (στόπερ), Τσιγγάρας (μέσος).

Εκτίμηση: Παντελώς διαφορετικό το μομέντουμ στις δύο ομάδες. Νευρωτικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα, εδώ και καιρό από τους γηπεδούχους, που θυμίζουν… τοπικό. Αδιάφορος μεν ο Παναιτωλικός, αλλά σε τέτοιες τιμές δε γίνεται να μη πάρει αξία το ποντάρισμά μας.

Super League: Previews και σημεία για play off και play out

Play off

3/4 (17:00) Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Καμία σχέση το φινάλε στη κανονική περίοδο με τα play off. Δύο χαμένες ευκαιρίες κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με συγκομιδή μόλις ένα βαθμό. Μοιραία μένει πίσω στο κυνήγι της τρίτης ΑΕΚ. Βοήθησε η διακοπή στην αποθεραπεία πολλών παιχτών, μοναδική απουσία αυτή του Μάνου (επιθετικός).

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν το βάζουν κάτω οι Ηπειρώτες και το απέδειξαν κόντρα στον Ολυμπιακό με παλικαρίσια ισοπαλία. Αποδεικνύουν συνεχώς ότι δεν θα παίξουν το ρόλο κομπάρσου στα φετινά play off της Super League. Απόντες οι Πίρσμαν (μπακ), Κόντε (επιθετικός).

Εκτίμηση: Βγάζει μέταλλο η ομάδα από την Ήπειρο και σίγουρα δεν είναι για τόσο αουτσάιντερ, άσχετα πόσο καίγεται ο Άρης. Και με τον Παναθηναϊκό καιγόταν, αλλά πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση. Πάσο στον χαμηλότατο άσο, στα μάτια μου έχει αξία το αμφίτερμα σε αυτές τις αποδόσεις.

3/4 (19:00) Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Είχε φοβερές απουσίες για το ματς στο «Βικελίδης», αλλά παρουσιάστηκε σοβαρός και πήρε πολύτιμο βαθμό με βάση τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί. Η διακοπή βοήθησε να αδειάσει το απουσιολόγιο, με μοναδικές απουσίες πλέον των μακροχρόνιων Λούντκβιστ (μέοος), Μακέντα (επιθετικός).

ΠΑΟΚ: Δεν «μάσησε» ούτε από την κούραση και πήρε διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Με τρομερή ψυχολογία πηγαίνει στη Λεωφόρο, ενώ ακολουθεί και το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ την Πέμπτη για τους «8» του Conference League. Απόντες οι Κρέσπο, Μιχαϊλίδης (στόπερ), στο 50/50 ο Μίτριτσα (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Πραγματικά δεν πιάνεται από πουθενά το παιχνίδι στοιχηματικά. Απόλυτα μοιρασμένες οι αποδόσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει το μυαλό του στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα να θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για τίτλο με την απόσταση στο -10. Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν «εκδίκηση», αφού ηττήθηκαν και στα δύο μεταξύ τους φέτος. Πολύ ισοπαλία μου βρωμάει προσωπικά.

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω

3/4 (20:00) Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ακόμη μια γκέλα συνοδευόμενη από μέτρια εμφάνιση κόντρα στον μαχητικό ΠΑΣ. Σαφέστατα υπάρχει η απόσταση ασφαλείας, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Μοναδικές εκκρεμότητες οι Μασούρας, Βρουσάι (εξτρέμ), λόγω covid.

ΑΕΚ: Το… κόμπλεξ της επανήλθε κόντρα στον ΠΑΟΚ, με την ήττα να έρχεται φυσιολογικά. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη από 23 Ιανουαρίου, ενώ έχει μονάχα μια νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Τυχερή μέσα στην ατυχία της, αφού παραμένει ακόμη στη τρίτη θέση. Απόντες οι Τζαβέλλας (στόπερ), Σιμόες (μέσος), Ανσαριφάντ (επιθετικός).

Εκτίμηση: Η διακοπή ίσως έκανε καλό και στους δύο, αλλά το γεγονός είναι ότι η ΑΕΚ παραμένει πλήρως αναξιόπιστη στα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός της έχει πάρει τον αέρα ειδικά στο «Καραϊσκάκης», οπότε οι τιμές στον άσο, προσωπικά με καλύπτουν ακόμα και σαν απλό σημείο.

Προγνωστικά αγωνιστικής σε play off & play out
16:00
(2/4) Λαμία - ΟΦΗ
Χ
3.40
17:15
(2/4) Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος
Goal/goal
2.07
18:15
Ιωνικός - Βόλος ΝΠΣ
1
2.40
20:30
Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός
2 dnb
1.81
17:00
Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα
Goal/goal
2.37
19:00
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Χ
3.10
20:00
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
1
1.71
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις