Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ: Το Champions League περνά από τον Βιεϊρά

προγνωστικά

Το λονδρέζικο ντέρμπι Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ κλέβει την παράσταση στο κουπόνι της Δευτέρας και το Bet of the Day παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, όμως

Το λονδρέζικο ντέρμπι Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ κλέβει την παράσταση στο κουπόνι της Δευτέρας και το Bet of the Day παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, όμως δεν μένει εκεί καθώς οι προτάσεις δεν λείπουν.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

  • «Σέλχαρστ Παρκ» (25.456), Λονδίνο.
  • Τοπικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα.
  • Στον πρώτο γύρο (18/10): Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 2-2.
  • Αυτή θα είναι η 51η φορά συνολικά που βρίσκονται αντιμέτωπες. Στο 29-16-5 το ρεκόρ, υπέρ της Άρσεναλ.
  • Σε επίπεδο πρωταθλήματος έχουν αναμετρηθεί 43 φορές. Η Άρσεναλ μετρά 25 νίκες, η Κρίσταλ Πάλας τέσσερις ενώ 14 ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Ιδιαίτερα φιλόξενο το «Σέλχαρστ Παρκ» για τους «κανονιέρηδες» καθώς έχουν φύγει με το διπλό σε οκτώ περιπτώσεις στις τελευταίες 16 επισκέψεις τους. Επτά οι ισοπαλίες, μόλις μία νίκη για την Κρίσταλ Πάλας.
  • Θρύλος της Άρσεναλ ο μάνατζερ της Κρίσταλ Πάλας, Πατρίκ Βιεϊρά. Φόρεσε τη φανέλα της για εννιά χρόνια (1996-2005).

Κρίσταλ Πάλας

Ρεπορτάζ: Από τις μάλλον αδιάφορες ομάδες της Premier League, δεν έχει να κυνηγήσει κάτι χειροπιαστό σε αυτό το finish της σεζόν. Αντίθετα, στο Κύπελλο προελαύνει και με το 4-0 επί της Έβερτον στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή προκρίθηκε στα ημιτελικά. Λονδρέζικο ντέρμπι και εκεί αφού θα βρει απέναντί της την Τσέλσι.

Stat attack: Με under 2,5 έληξαν οι έξι απ’ τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της για την Premier League.

Απουσίες: Ο Πατρίκ Βιεϊρά δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Φέργκιουσον και ΜακΆρθουρ. Με προβλήματα επέστρεψαν απ’ τις διεθνείς υποχρεώσεις τους οι Ζαχά και Ολίσε. Σχεδόν σίγουρα εκτός ο Ιβοριανός, το παλεύει ο Γάλλος. Αμφίβολη επίσης είναι η συμμετοχή του Γουόρντ.

Ενδεκάδα (4-3-3): Γκουάιτα – Κλάιν, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ – Γκάλαχερ, Κουγιατέ, Σλουπ – Αγιού, Έντουαρντ, Ματετά.

Όταν τα θες διπλά, παίζεις Στοίχημα και Live casino εδώ Ι Betshop.gr

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Έφυγε με το διπλό από το «Βίλα Παρκ» και την Άστον Βίλα (1-0) και εξακολουθεί να ορίζει την τύχη της αναφορικά με την έξοδο στο Champions League. Βρίσκεται στο +3 από την Τότεναμ και στο +4 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο από τους διώκτες της. Μόνη ήττα στα επτά τελευταία, αυτή από τη Λίβερπουλ.

Stat attack: Κερδίζει τρία σερί εκτός έδρας ματς με ένα γκολ διαφορά. Με διπλό απ’ το ημίχρονο συνδυάστηκαν οι πέντε τελευταίες εκτός έδρας νίκες.

Απουσίες: Ταλαιπωρείται από κορωνοϊό ο Μποκαγιό Σακά, όμως λογικά θα προλάβει. Οριακά ο Ράμστνεϊλ, αμφίβολος και ο Τομιγιάσου.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Λένο – Σοάρες, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ – Παρτέι, Τσάκα – Σακά, Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι – Λακαζέτ.

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ: Το Champions League περνά από τον Βιεϊρά

Πολύ αξιόλογο το διπλό της ούτως ή άλλως ανώτερης Άρσεναλ σε τιμές διπλασιασμού στο Pamestoixima. Σύμφωνοι, πρόκειται για λονδρέζικο ντέρμπι και ο Βιεϊρά θα θελήσει να αποδείξει πράγματα, ίσως για μια μελλοντική δουλειά στους «κανονιέρηδες», όμως το βαθμολογικό κίνητρο βαραίνει πολύ σε αυτό το στάδιο της σεζόν. Και είναι μονόπατο, προς τα δεξιά.

  • Με goal/goal έληξαν οι έξι απ’ τις επτά τελευταίες τους κόντρες στο «Σέλχαρστ Παρκ». Γιατί όχι ακόμη μία απ’ τη στιγμή που η Πάλας βρίσκει σχετικά εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα και η Άρσεναλ δεν είναι και η επιτομή της αμυντικής συνέπειας; Στο 1.91 από τη Novibet το αμφίτερμα.
  • Δύο αυτογκόλ στα ματς της Κρίσταλ Πάλας φέτος, έμπνευση για ένα ακόμη στο 9.00 της Stoiximan.
Μονό
22:00
Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ
2
2.00
Μονό
22:00
Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ
Goal/goal
1.91
Ειδικό
22:00
Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ
Αυτογκόλ
9.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις