«Ζέσταμα» Παρασκευής, ζαριές έως 6.00

βόμβες στοίχημα

Βόμβες στοίχημα: Τα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφουν, μαζί τους και η στήλη του Funbetάκια, ο οποίος ρίχνει ζαριές Παρασκευής έως 6.00.

Καλημέρες φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Εξαιρετικές οι ζαριές μας στην Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα. Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων με βοήθησαν να πάρω πολύτιμες ανάσες ενόψει τις τελικής ευθείας της σεζόν. Εκκινώ με βόμβες στοίχημα Παρασκευής.

Στη Γερμανία θα πάω. Η Ουνιόν Βερολίνου θα υποδεχτεί την Κολωνία. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου έμεινε στο 2-2. Θα σας αφήσω δύο λόγια για τις πορείες των ομάδων πριν ποντάρω.

Παίζει σε διπλό ταμπλό στην τελική ευθεία της σεζόν η Ουνιόν Βερολίνου. Είτε θα χτυπήσει το κύπελλο, όπου στα ημιτελικά αντιμετωπίζει τη Λειψία, είτε θα χτυπήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια, για να πετύχει κάποιον από τους δύο στόχους της θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, να παράγει ευκαιρίες και κατ’ επέκταση να σκοράρει. Δεν έχει σημαντικές απουσίες.

Στην αντίπερα όχθη, η Κολωνία δεν θα πιεστεί στην τελική ευθεία. Εχει εξασφαλίσει την παραμονή της, δύσκολη θα προκύψει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ευχαριστημένη είναι άπαντες βέβαια στο στρατόπεδό της. Εκτός ο πολύτιμος επιθετικός χαφ Ντούντα, άρα η μοναδική αξιόπιστη λύση, κατ’ εμέ πάντοτε, είναι ο Αντονι Μοντέστ. Σε εκείνον θα στηριχθούν οι σημερινές βόμβες στοίχημα.

Βόμβες στοίχημα και μαγικό… 6.00

Στο διά ταύτα λοιπόν. Η Κολωνία σκόραρε στα τελευταία οχτώ εκτός της. Ο Μοντέστ δεν έχει σκοράρει εδώ και τέσσερα παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο έδωσε ασίστ. Θα ξεμπουκώσει το γαλλάκι μας και θα φτάσει τα 16 γκολ φέτος; Θα τον εμπιστευτώ στο 2.75 της Novibet και στο 6.00 από την ίδια εταιρεία για να ανοίξει εκείνος το σκορ.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
21:30
Ουνιόν Βερολίνου - Κολωνία
Γκολ Μοντέστ
2.75
BET: 15 units
Fun bet
21:30
Ουνιόν Βερολίνου - Κολωνία
1ο γκολ Μοντέστ
6.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις